Çevremdekiler çok bir değişiklik yok dedi ama olsun 🙃

Çevremdekiler çok bir değişiklik yok dedi ama olsun 🙃

Güzel bence, yani gayet yakışmış :) ama dikkat edilmesi gereken noktalar da vardır. Kına yakma geleneği, bazı kültürlerde özellikle düğünlerde ve diğer özel etkinliklerde yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır. Kına, doğal bir maddedir ve cilde geçici bir renk verir. Ancak, herkesin cilt tipi ve reaksiyonu farklı olduğu için kına yakmanın herkes için uygun olup olmadığı konusunda genel bir yanıt vermek zordur. Kına, bazı insanlarda cilt tahrişine veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Özellikle hassas cilde sahip olan kişiler, kına yakmadan önce bir test yapmayı veya ciltlerine nasıl tepki vereceğini gözlemlemeyi düşünebilirler. Bazı cilt rahatsızlıkları veya deri enfeksiyonları olan kişiler için kına yakmak tavsiye edilmeyebilir. Özellikle dermatolojik sorunları olan kişiler, kına yakmaya başlamadan önce bir doktora danışmalıdır. Kullanılan kınanın kalitesi ve içeriği de önemlidir. Daha kaliteli ve doğal kınalar tercih edilmelidir. Kına içeriğinde kimyasal katkı maddeleri veya zararlı bileşenler bulunabilir, bu yüzden güvenilir kaynaklardan temin etmek önemlidir. kına yakma geleneği kişisel tercihlere, kültürel inançlara ve cilt hassasiyetine bağlıdır. Eğer kına yakma geleneğini denemek istiyorsanız, cildinize nasıl tepki vereceğini gözlemlemek, kaliteli kına kullanmak ve sağlık durumunuza dikkat etmek önemlidir. Eğer cilt hassasiyetiniz veya sağlık sorunlarınız varsa, bir uzmana danışmanız tavsiye edilir.
Kesinlikle katılıyorum. Hem kına kalitesi hem de alerjik reaksiyon olup olmamasına dikkat edilmeli. Ben alerjim olmadığını , hassas bir cilde sahip olmadığımı bildiğim için kolayca deneyebildim.
Yani illaki rengini veriyordur bu bir iki defa kına kullanmayala hemen gözle görülür bir fark gösteremez. Çünkü boya değil sonuçta direkt renk verirse o kınadan şüphelenmelisin o zaman kesin boya vardır içinde, belirli aralıklarla kına kullanırsan zamanla rengini verecektir saçına bence saçların doğal hali boyalı haline kıyasla kadınlara çok yakışıyor. Önemli olan rengide değil zaten, senin saçını besliyor olması saçlarına boya vurma bence çünkü bu haliyle daha canlı ve güzel saçlara sahipsin maşallah diyorum bak 🧿, boya vuranları görüyoruz yani hepsi ya aktı diyor kestiriyor saçlarını ya da saçları çok canssızlaşıyor maf olup gidiyor. Saracoğlununda bir sözü vardı saç kürlerini tarif ederken "saçlar doğal şeylerle anlaşır örneğin kına gibi, ama kimyasal boya vs gibi şeylerle nasıl anlaşsın demişti. Özellikle kadınlara söylemişti sizler kendi saçlarınızı kendiniz maf ediyorsunuz" diye.
Kına saç tellerinde görsel etkiden ziyade saç diplerinr ve kafa derisine etki edip, saç köklerine direnç kazandırırken kafa derisinde de ölü deriyi, kepeği engeller. Ama görsel olarak da fark edilir yahu kına yakmadan önce tesettürlü müydünüz yoksa? 😅
Yok değildim. Saçlarım döküldüğü için denemek istedim kınayı.
Kına alışkanlık yapar 3-4 ayda bir ister. Baş ağrısı kepek aşırı yağlanma ortadan kalkar ne renk olursa olsun saçlara gün batımı kızıllığı verir. Çok seversin eminim. Bir daha boya röfle ihtiyacın olmaz.
Önceden de boya yapmamıştım hiç zaten.
Cevap
77Cevap
Muhteşem değişim
Ya ama o kadar da değil dndnd
Yazlıkta ki komşu da her zaman öyle yapıyor ve böylece saçın boyası akmıyor
Güzel olmuş beğendim 😊
Teşekkürler
Kınanın kokusu bile iğrenç. Kusura bakmayın doğruyu söylemek zorunda kaldım
Sorun değil saygı çerçevesinde her şekilde cevap verebilirsiniz. Bazı insanlar kınanın kokusunu sevmezler. Bu çok normal.
Hangisi eski hangisi yeni. Hiç bir şey belki değil.
Birinde kızıllık var diğeri dümdüz koyu kahve
Kızıl güzel siyah kötü
Renk güzelde kına saç kurutur şimdi kuruluktan saçların kırılmaya başlayacak
Aksine besledi saçımı. Daha yumuşak ve parlak oldu.
başta öyle hissedersin ama biraz zaman geçsin kuruluğunu anlarsın
İkisi aynı fotoğraf sandım 😄. Minik bir ton farkı var sadece ama güzel 💖
❤️
💖🦋
Kına sactaki vitaminleri kurutuyo diye biliyorum bence saçına sürme akıtmasıda zor
Aksine saçı besliyor diye biliyorum ben de. Bilmiyorum saçıma çok iyi geldi.
Eskiden annem bitlerimiz ölsün diye yakardı çünkü kurutuyo ne varsa
Doğalken masum ve hoşsunuz. Makyaj yapmamanızı öneririm.
Teşekkür ederim zaten sık makyaj yapmıyorum ama işte bazen makyaj da yapmak gerekebiliyor 😅
🥰
Biraz Michael Jackson gibi bakmışsin o yüzden acaba Michael Jackson yaşıyor mu diye düşünmeden de edemedim 😂 ayrıca çok fazla değişiklik yapmamis çok az bir fark var
Nerden aldin bu aklı seeeeeen nerdeeeeeeeeeeeeeen 🤣🤣 Müge anlidaki teyze gibi giriş yapmak istedim nedense :) bence güzel olmuş doğal durmuş. Işıltılı bir kahve rengi olmuş. Birsey soracağım hint kınasimi?
Evet Hint kınası
Kına saçı dökmez besler bazı bilmezler olur olmaz yorum yapmış bakma sen onlara onlar ne anlar
Bakışlarınıza derinlik katmış, auranızın ışıltısı artmış... 😊 Size yeni tarzınızla mutlu günler dilerim... 😊
Pardon kanka?
Ben beğendim sadece onu söyledim 😊
Güzel bir tarz olmuş 😊
Saçını da senide beğendim iyi birine benziyorsun bu sana yazılmak gibi oldu ama neyse sağlık olsun iltifat olarak al :D
Süreyya hanımın muhteşem değişimi shxgiskd
Şaka bir yana pek bı fark olmamış ama saçının rengi gayet güzel 🤍
Böyle bir tık küçültümüş seni ama çok küçücük onun dışında başka bir fark göremiyorum ama yakışmış sorun yok.
merak ettim dedim sende iyi duruyosa bende deneyeyim diye.. benim saçların orjinali bu renk zaten :D
Makyajli ve makyajsiz halini koydun sandim biran sjidid degisiklik yok gibi evet
Yok ya belli oluyor dikkatli bakınca. Yüzün çok güzel bu arada 🤗
Yakışmış tenin de beyaz zaten her renk yakışır
Hangisinde kına var bilmiyorum ama ışıklı olan foton daha iyi daha genç duruyorsun
Burdan belli olmaz ama saça kına yakmak hoş olabilir güneş altında parlar diye düşünüyorum
O ne beyazlık arkadaş.
Chucky nin gelini gibin.
Yani doğal duruyor baya sanki saçının doğal rengi
Yani çok fazla resimli belli olmuyor ama gerçekte olursa güzel görünür gibi geliyor
Rengi bir tık açılmış koyu kestane rengi gibi olmuş
Tam belli olmuyor ama yinede güzelsin maşallah
Teşekkür ederim
Kızıl yansıma harici pek bir fark olmaz.
Kendin beğeniyorsan boş ver kardeşim kimsenin dediği önemli değil böylece kendine güvenin artar özgürleşirsin ama bence geleceğe hazırlan ayaklarının üstünde dur.
Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi olmuş abla
Güneşte belli oluyor 🙃🙃
saçını bilmemde sen çok tatlısın <3
Teşekkür ederimm💖
Çok yakışmış ayrıca çok tatlı bi yüzün vaaarr😍😝
Teşekkür ederiiimm❤️❤️❤️
çok belli olmamış fotoda
Normal ışıkta bu kadar belli oluyor
Güzel duruyor saçların 😌
Teşekkür ederim
Rica ederim 😌
şaka bir yana bence çok güzel olmuş 😊👍🏼
Yaa çok teşekkür ederim ❤️
Komple yaktırdım
Bir de üst üste iki kez yaktırdım zaten normalde de faydalı bir şey saç için. 2 kez yakıp uzun süre bekleyince rengi baya değişti.
🙃❤️
Güzel abla ayrı bir hava katmış hojdur
Teşekkürler
sempatik bir hava katmış :)
Teşekkürler :)
ricalar
Çok belli olmuyo hatta hiç ama güzel durur güneşte falan
Normalde kınayı hiç sevmem fakat yüzün tatlı olduğu için yakışmış
Resimdeki kişiler farklı gibi. Açı bu kadar farkeder mi?
Kınalı keklik gibi olmuşsun
Bu soğuk espriye hazırlıklıydım ndnf
Bileydim söylemezdim
Olsun ya bir şey olmaz
Peki teşekkür ederim..
Ben de kötü anlamda hazırlıklıydım dememiştim aslında umarım yanlış anlaşılmamışımdır
Yanlış anlama yok şekerim rahat ol
Peki o zaman
Işıkta farkediliyor güzel olmuş
Teşekkür ederimm 🩵
Renk çok hoş olmuş bence kizilkahve gibi
Teşekkür ederimm 💖
Orta. ne iyi ne kötü. idare eder.
Olur mu hiç gayet değişmiş
Güzele her sey yakışır.
Ben mi renk körüyüm aynı işte
Harika görünüyorsun👍
Bence iyi olmuş. Fark var tabi.