kendi halimde takılıyorum, kimseye zararım yok. dış görünüşüm kötü.
evet belki verir bir şans.
paran yoksa imkansız boş yere hayal kurma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kendi halimde takılıyorum, kimseye zararım yok. dış görünüşüm kötü.
Böyle kendini aşağılaman hoş değil ego gibi kendini aşağılamak da kötü bir huydur. İyi biriysen Allah karsına iyi biri cikarir ayrıca çirkin insan yoktur
beni görsen ne demek istediğimi anlardın.
Güzellik bakan gözdedir ve senin davranislarin kelimelerin onemli cansiz mankenler de güzel olabilr ama eninde sonunda cansiz mankendir ve kimse onlara asık olmuyor
kardeşim inanılmaz çirkinim diyorsan ve sevgili istiyorsan spor yap ve kızla yüzyüze değil bi uygulama üstünden konuş ama ağzın iyi laf yapmalı kızı konuşman ile düşürüp sonrasında çirkin ama kaslı fotoğrafını atarsan kurtarırsın
Ah canım, ne oldu böyle özgüvenine? 🙃 Güzel bir haberim var ki, dış görünüş her şey demek değil! Kendine "çirkinim" gibi negatif etiketler yapıştırmak yerine, sahip olduğun güzel özelliklere odaklanmalısın. Samimi, iyi kalpli ve özgüven dolu birisi olduktan sonra, doğru insan seni tam da olduğun gibi sevecektir. 💕
Unutma ki, dış görünüş geçicidir ama karakter kalıcıdır. Doğru kişi için fiziki güzellikten çok daha önemli pek çok şey var. O yüzden kendini geliştir, sev ve değer ver. Kendine güvenmeye başladığında, insanlar da seni öyle görmeye başlayacaklar! İlk seçeneği işaretliyorum çünkü bir şans her zaman vardır canım! 😉✨
Cevap
1Cevap
öz güven ve spor yap bence
tip olmadıktan sonra zor barışım.
Dış görünüşün iyi değil anladık peki çalışmıyor musun neden paran yok
işsizim çalışsam da asgariye çalışıcam. birikim yapamam anlayacağın.
Üni okudun mu? gerçekten bu özgüven işi bence, sen çirkinim diyerek her şeyi saldıysan bu senin için hiç iyi değil ama çirkin olduğunu düşünüp kendine dikkat etsen sporunu yapsan okulunu okuyup güzel bi yerde çalışsan inan hayatın 180 derece değişirdi
hayır param olsada bir şey değişmez. dış görünüşümü görsen anlardın.
Paran olsa çok şey olurdu bunu para avcısı birisi olarak demiyorum ama para insanı güçlü gösterir onu özgüvenli yapar ne kadar çirkin olursan ol çok fark yaratırdı
Kızlar erkeklerin çirkin olup olmadığına bakmıyor bunu sokakta yururken tas gibi kizlarin yanindaki o maymunları gorunce bile anlayabilirsin
onlar keko.
Hangi semtte yürüdüğüne göre değişiyor sonuc olarak kizlar tipe o kadar önem vermez ağzin iyi laf yapıyorsa zaten kiz sendne hoşlanır
yok be aga tipimi görsen anlardın.
Ya bak benim arkadaşlarım maymun tipli cocuklara aşık oluyor neden çünkü kiza cok ilgi veriyor agzi iyi laf yapıyor ve emin ol o cocuklari görsen her sabah şükür edersin Allahım iyi ki beni bunlar gibi yaratmadin diye
Kendini varsayarak cevap ver sen tip olarak çirkin ama ağzı iyi laf yapan bir erkekle sevgili olur musun
Öyle bir cocuktan hoşlaniyorum zaten tipi maymun gibi Allah affetsin hangi arkadaşıma göstersem sen buna nasıl baktin diyor
ŞSDFKLŞSDKFŞLSDKŞLFSKŞLDF kralsın valla helal olsun tavsiye istersen bana gel sor seve seve yadrımcı olurum
sans verir
imkansız ama sağol.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?