Maşallah öyle güzel kızlar var ki mağarada yaşayan birisi gibi bakımsız tipsiz erkeklerle sevgili olmuş. Bunun tersi de olabilir mi yakışıklı erkek çirkin kız?
Tipsiz erkek güzel kızı tavlayabiliyorsa çirkin kız da yakışıklı erkeği tavlayabilir mi sizce?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Dış görünüşe önem vermeyen her türlü insan tavlanabilir unutma
Örnekleri çok çevremde
Ciddi misin? Yakışıklı erkek çirkin kız ilişkisi var mı?
Evlenen bile var
Çocuk sarışın mavi gözlü bakmaya kıyamazsın okadar yakışıklıydı dünya kız peşindeydi o kara kuru esmer bi kızla evlendi herkes şok oldu aşk bu tipe bakmıyor
Doğrudur sarışın sarışınla ilişkisi olan pek görmedim zaten . Sarışın kumral ya da esmer ile oluyor. Zıtlık var yani
Esmerlerinde güzelleri oluyor ama kız Allah affetsin tipini yargılamak bana düşmez estetik yaptı evlenince zaten
Olumsuz eleştiriler çok olduysa kız da yaptırmıştır yani
Evet kızla çok uğraştılar yok kocan yakışıklı sen tipsizsin psikolojsni bozdular herkes mükemmel olcak diye bi kaide yok
Gönül bu ota da b*k* da demişler. :)
Beni kimse tavlayamaz
@IKAFAMAGÖREI Benim peşimde koşanlar vardı ihtiyacım olmadı
@IKAFAMAGÖREI Ayrıca ben tavlayıp ne yapacam ben bir kadınla yaşamam fantazilerim bile çoktur, boş bir kafayla yaşama
@IKAFAMAGÖREI Egolarını tatmin için başka bir yerde takıl benim yorumum altında takılırsan ben senin aklını -25 kadar indiririm anladın mı dana
Yaşım 27 ama ben hep derim eniştem de der kadın saçı uzun aklı kısa
Sosyla medya gevreği aklın çoksa benim çektikleirmi örseydin sanal zırvbalığı benmimle uğraşırsın seni öyle bi yerim ki aklın varsada donuna kaçar
Benimle uğraşırsın beyin travması geçirirsin
Benim aklım senin gibi bir sosyal medya dümbeleğine kıalmadı, eleştiriside sana kalmadı, yaşımda sana kalmadı, ebeni yırtar bir tarafına geçririm donsuz velet
Benim yorumumun altına zıplayan kadar hastanelere gelip ziyaret etseydin fırlama, aklın o işlere çalışıyor ama terse işliyor, insanlığın sıfır.
burada fazla konuşam yoksa seni yerim altına sçarsın
Aile yapım sana kalmadı git kendinle ve çevrenle ilgilen bulaşıksürtük
Seni tanımıyorum bir daha bana yorum atma öbür erkeklere benzemem seni yerim dolmalık biber olursun elimde.
Hoşştköpek sktrgit bunları * sokakta gezen hakaret eden hemcisnlerine söyle ebeni horltlatırım senin maynun beyin
Senin aile yapın b*ktanmış ki oraya buraya zıplıyon bana zıpalama seni zıplatırım valla
Sende beyin yok, ben 15 yaşında bile kız kardeşle geziyor 20 yaşında başka kızlarla geziyor 25 yaşında hayranlarım bile dünyayı sarmıştı 2-3 kadın bile vardı hayatımda, sen zavallı beyni gelişmemiş oraya buraya aptalca yorum atan dengesizin tekisin daha benim ne oldupumu bile bilmiyon. Ve ben türk kızından uzak duruyorum artık çünkü ne beyni ne karakteri var, insanlığı biel sıfır.
Sen benimle bile yaşayamazsın donuna edersin benim yanımda, ben senin beynin değilimgerzek, sen 5 sene sıkıntı çektin mi burada 27 yaşında hırlayana kadar karaktersizilliere akıl öğretseydin
Fazla bildğini sanıyuon ama dünyadan haberin yok dümbelek ben seni trampet diye çalarım bide beni beyinsiz ediyon sen kimsin ki anlamadım
Yaşın 27 benim annemin 25 yaşında çocuğu vardı babamın 30 yaşında oğlu vardı senin hiçbirşeyin yok Sanal bir kafasızsın
Çevrende kçını kaldırmaşlar senin belli, ama benim yanımda kçında aklında iner, kafanı ve kendini beğeniyorsun başka bir halt değilsin
Ben tek kızla kadınla yaşayıpta kendimi öldürcem zilli, beğendiğim erkekler diye oraya buraya yorum sallıyon sen benim gibi bir şeytanla dans etme başın döner
Basarım engeli bir daha yorum yapamazsın sen benimle yaşamaya kal bu lafları bana yanımda yap camdan fırlarsın haddini bil yoksa ben yaparım sana.
Kpss sorusu mu bu
Nadirde olsa olabilir
Olabilir dert etme.
Düzen hep öyle.
Pick me deme alakası yok ama bizim suçumuz aslında. En çirkin adam bile güzel kızla sevgili oluyorsa tabi ki her erkek güzel kız peşinde koşar adamlar haklı yani çirkin kıza teklif etmemek de
Yoo değil. Çevremde beğenilen bir insanım ama beğendiğim erkekleri arkadaşlarım görünce sen s. l. k. sın diyorlar. Ama benim çok hoşuma gidiyor beğendiklerim.
Tamam aynı şeyi diyoruz işte güzel kızlar güzelliğinin değerini bilmiyor.
Bana bak dümbelek attığın yorumlara dikkat et yok yaşınn bu aklın bu falan, sen kimsin acaba ben bilmiyom hee aklın neymiş senin benimle uğraşma ben 11-12 senedir sıkıntı çektim zaten seniden yerim o düzeninide, duydun mu kimin hayatından ne endişe ettiğin var ne de haberin beğeindiğin, erkekleri oraya buraya yorum atmaktan bir işe yaramayan başkasına aklı öğreten bir zavallısın hemde sanal, o aklını karaktersiz otuzu geçmiş zillilere öğretseydin benin babanın oğlu değilim, damarıma basarsın seni bulur canını fena yakarım, hangi akılla bana yorum atıyon, kendini çok mu akıllı sanıyon ailemi karıştırıyon kimsin sen, benim düzenimi sen mi kuaracan da bana akıl öğretiyon cahil zırvalık seni, ilerde bir tane zibidi doğur hayat sçsın ağzzına görürürm senin kçını bir anne olarak, kafana göre yaşa ama benim aklımla ve hayatımla uğraaşma akıl hastanesine kadar delirtirim seni. 27 yaşındasın 27 lik akıl bile yok sende. Ömürm bıyunca karşı cinsle uğraşacam empatisizdenyo sen benim gibi kafayı yeseydin görürdm seni o kçnı basur olurdu heralde. Sen hastanelerde hiç gün geçirdin mi heee erkek delisi oraya buraya anca bu işlerden anlaığın tarafları yazıyon başka bir işe yaradığın yok sanal zavallı. Bana bulaşma yakarım senin canını.
Gitte öleceğin günüde düşün çok akıllıysan bana çok güzel bir kız bıulda gtnu görim senn bakim nbasıl buluyon heee bakim nerde bulacan sanal kurbağa
Ben tek kadınla yaşamıyorum dedim beni beyinsiz edip beğendiğin erkekler diye yorum atıyorsun bi bulaşırsam sana elimden zor alırlar valla. Beynine yoğurt döker yalarım valla senin
Sen hiç deli oldun mu orada burada gezip rahat rahat yaşıyon milee akıl öğretiyon heralde, kafasız, bir tane bulda evlen, görürüm evdeki yaşamlarını.
Benimle uğraşma sana son uyarım bu, slkşeyseni.