Güzellik & Bakım İnce uzun parmaklar erkeğe mi yakışıyor kadına mı? qülkokusu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Yapay Zekaya Sor İkisine de yakışıyor bence Güncellemeler1 yıl Süper soru 🖤 İnce uzun parmaklar erkeğe mi yakışıyor kadına mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. kadına tabi ki de.. yakışır 0 0 Yorumla
gulnur03 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 96% 1 yıl kadinin parmagi ince ve erkegin uzun ama kalin olsa guzel olur 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı. Kadına, erkeğe büyük el yakışıyor güven hissiyatı veriyor bana. 🤔 1 0 Yorumla
YavuzSelimBey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl erkek dediğinin kürek gibi olacak osmanlı tokadını nakşettimi boyun kıran cinsten olmalı ki adem oğlu densin ;) 0 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl kadınlarda ince olsa yeterli, uzun ince erkeklere yakışıyor 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kadına yakışıyor ne kadar kendim de bu şekil parmaklara sahip olsam da 0 0 Yorumla
Yurdagüllll Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Kadına ince uzun parmak yakışır erkeklere göre kalın damarlı daha hoş bence 2 0 Yorumla
ahmet20045824 Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl En çok kadına yakışıyor bir kadının bütün özelliklerini parmakları elleri anlatır... 0 0 Yorumla
xoxoxowoel Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl ikisine de yakışır erkekte kalın damarlı elden daha çok uzun kemikli elleri daha çekici buluyorum 0 0 Yorumla
Zeynepppmisimm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Erkeğe kemikli uzun damarli parmaklar, kadınlara ince uzun güzel tırnaklı beyaz parmaklar 0 0 Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl ikiside iyi benimde kemikli ince damarlı 0 2 Yorumla qülkokusu 1 yıl İkisi? Yorumla Abssor 1 yıl kadına mı erkeğe mi dedin ikiside dedim. Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. Kadına yakışmaz ya kürek gibi ayak kadına uymaz 0 2 Yorumla qülkokusu 1 yıl Konu ayak mi Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Pardon yanlış okudum. Bence ikisine de yakışır Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. İkisine de yakışmıyor 😂 0 0 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzel elleri olan kızlar zaten şanslıdır 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Karşıt cinse tabiki. 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kadına yakışıyor zariflik kadına özgü erkeğe değil 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Hayır erkeğe kalın yakışıyor kadına ince 🤣 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kadına inceliğin yakıştığı kesin:P 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Kadında beni benden alıyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 878 cevap paylaştı. Kadına dağa çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Erkeğin eli iş tutacak estetiğe gerek yok 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. Kadına yakışıyor tabiki 0 1 Yorumla uusluu 1 yıl Yine süpersoru Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Orantılıysa katılıyorum sana 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. kadına yakışır 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 575 cevap paylaştı. İkisinede 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Kadına yakışıyor 0 0 Yorumla
0dilara Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl erkekkk 0 3 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Sana yakışıyor Yorumla 0dilara 1 yıl tesekur ederim Yorumla curlyboyyy 1 yıl Rica ederim Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadın 0 0 Yorumla
libidolugenc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl parmaklarımı nerede gördün 0 1 Yorumla libidolugenc 1 yıl hmmm Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Kadına 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kadına 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiko de kadına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
kadına tabi ki de.. yakışır
kadinin parmagi ince ve erkegin uzun ama kalin olsa guzel olur
Kadına, erkeğe büyük el yakışıyor güven hissiyatı veriyor bana. 🤔
erkek dediğinin kürek gibi olacak osmanlı tokadını nakşettimi boyun kıran cinsten olmalı ki adem oğlu densin ;)
kadınlarda ince olsa yeterli, uzun ince erkeklere yakışıyor
Kadına yakışıyor ne kadar kendim de bu şekil parmaklara sahip olsam da
Kadına ince uzun parmak yakışır erkeklere göre kalın damarlı daha hoş bence
En çok kadına yakışıyor bir kadının bütün özelliklerini parmakları elleri anlatır...
ikisine de yakışır erkekte kalın damarlı elden daha çok uzun kemikli elleri daha çekici buluyorum
Erkeğe kemikli uzun damarli parmaklar, kadınlara ince uzun güzel tırnaklı beyaz parmaklar
ikiside iyi benimde kemikli ince damarlı
İkisi?
kadına mı erkeğe mi dedin ikiside dedim.
Kadına yakışmaz ya kürek gibi ayak kadına uymaz
Konu ayak mi
Pardon yanlış okudum. Bence ikisine de yakışır
Tırnak insana yakışmıyor...
Kadına yakışır bence
İkisine de yakışmıyor 😂
Güzel elleri olan kızlar zaten şanslıdır
Karşıt cinse tabiki.
Kadına yakışıyor zariflik kadına özgü erkeğe değil
Hayır erkeğe kalın yakışıyor kadına ince 🤣
Erkeğe de çok yakışıyor. 🫠
Kadına inceliğin yakıştığı kesin:P