Görsel olarak hoş ama işin temizlik boyutunu nasıl yapıyor bunlar. Ellerinden şu içilmez yemek yenilmez😀😀😀

Görsel olarak hoş ama işin temizlik boyutunu nasıl yapıyor bunlar. Ellerinden şu içilmez yemek yenilmez😀😀😀
Neden elinden su içilmez parmaklarını su bardağının içine mi sokuyor ya da neden elinden yemek yenmez yemek tenceresinin içine ellerini mi sokuyor acaba? temizliğini yapıyor bakımına da Özen gösteriyorsa bir kadına yakışıyor.
Valla benim için itici. Bir erkek için de çekici olduğunu sanmıyorum. Hele de o extra uzatılmış yapay tırnaklar. Hele o klavyede tuşlara normal basamayip tek tek parmak izi verir gibi yazmalarina çok gülüyorum. 😂
Şahsen ben tırnaklarımı kesmeyi birkaç gün unutsam rahatsız etmeye başlıyor. Ve bu yüzden yanımda makas olmadığı için olmadık yerlerde çok tırnak makası alıp tırnaklarımı kesmisligim vardır. Benim için evi bekleyemeyecek kadar rahatsız edici çünkü. Onlar nasıl dayanıyorlar anlamıyorum.
Cevap
52Cevap
Bence uzun tırnak çekici ama fazlası çekici değil mesela vampir gibi olalar var gereksiz uzun :D bunun yerine daha doğal olabilir orta boyutlar da mesela.. tabi ki de bakımlı da olması gerekiyor.
Tırnaklarımı daha bu sabah freshleyen ben :D yemek yapanlar eldiven kullanabilirler, bakteri aynı bakteri ha kısa ha uzun. Hatta bak eldivensizden daha hijyenik olur yemek. 😅

Çokta güzel yaparım 🥹
🥹😘
Kısa tırnak severleride görüyoruz pislik içinde tırnak içleri yok efendim tırnak uzatanlar pis olurmuş hoşttt bakmayı bilcen hijyene önem vercen ve her zaman uzun tırnak kullanışlı olmuyor ara ara uzatmayı severim benim için oldukça hoş görüntü abartı olmadığı sürece sadece kadınlar değil erkekgillerde o tırnak içi temizliğe önem verse ne kaaa güzel olur
Şimdi dişinin eli öyle erkek eli gibi olmasın, eyvallah. Ama bu ne be kardeşim? Ne kişisel hijyenini sağlayabilir, ne adam gibi bir işini görebilir. Ojeli, hafif uzun tırnak çekici geliyor bize, doğru. Şöyle göğüs kıllarımızı, sırtımızı çizecek kadar yeter, görüntüsü de iyi. Bu görselde ki o değil, lan bu bildiğin Brooklyn' de cadde ortası twerk yapan striptizci negro bacı tırnağı, etmen guzum, tiksindirmen bizi.
Bence ilgisi yok hiç hijyenik değil ben sevmiyorum açıkçası uzun tırnak
Tabi ki uzun tırnak çekicilik katar bunun aksini düşünen erkek dürüst değildir. Makyaj bakım fit vücut ve açık giyim her zaman çekicilik katar. Nasıl kadınlar için kaslı yapılı karizmatik giyinmesini bilen erkek çekici geliyorsa aynı şey
badem tırnak candır. uzun tırnak seviyorum ama bu bahsettiğin temizlik kısmı fazla yıkadığım için sürekli tırnaklarım maalesef kırılıyor. her türlü nail art ve şekillendirmemi kendim yapıyorum çok şükür 😅
Bu kadar sivri olması çekici değil daha kötü kesimleri tercih ederim ama uzun olması çekici ve bana sahip olan kadında pis de olsa elinden yenir de içilirdi ama zaten o bana değil ben ona hizmet ederim
Şimdi şu görsel hoş mu gerçekten komşu tarlaya girmesin diye çekilen sınır kazıkları gibi 😃
Valla boşa masraf sadece 😃
Hepsinin arasında bok kaltımlarından yemek kalıntılarına her turku pislik var. Tırnağı uzun olan kozdan hayır gelmez hamur bile açamaz yemek yapamaz yapsa da tamam olurlar
Yoruma gell 😂
Bu yorumu begenirsin ama gider tırnağı nah gibi uzun boyalı kızlara iltifat yağdırır kopekleri olursun 2 yüzlü erkolar
Sorularımı takip et gizliden çık cesaretin varsa madam 😂
Bence tam tersi itici duruyor.

Böyle cadı parmağı gibi 😂
Protez ya da jel tırnak hiç kir tutmuyor aslında normal tırnak gibi yıllardır yaptırırım sadece zaman zaman kendi tırnağım hava alsın diye yaptırmam
Hayir kesinlikle hayır
O ne öyle cadi tirnagi gibi
Nasil yemek veya temizlik yapılır o tirnaklarla? Hayir yani onu gectim g**ünü nasil siliyorlar?
Hiç hijyenik degil
Bu kadar uzun olmasa da uzun tırnağı ben de seviyorum. Hijyen konusunda da sıkıntı yok aslında ama asla insan rahat hissetmiyor kendisini sanki ellerine 5 kilo yük binmiş gibi oluyor
Mümkünse kısa ve bordo renk.
Birde beyaz tenliyseniz müthiş çekici oluyor.
Ellerinden yemek yenilmez su içilmez wc ye giriyor Bi de bunlar bana hijyenik gelmiyor biraz uzasa kesiyorum ben
Alakasi yok. Fonksiyonel olmayan bu tip seyleri gerekli bulmuyorum.
Aklima hep el seklindeki sabunluk geliyo :D
Uzun tırnak seven kadınların hijyen ve temizliğe çok fazla önem vermediklerini düşünüyorum.
Kendimde uzun tırnak kullanmayı tercih etmiyorum
Görüntü açısından güzelde hijyen olabilmek her şeyden daha önemli benim için. Uzun tırnaklar elin işlevini kısıtlıyor bence.
Ben tırnaklarım biraz uzayınca bile rahatsız oluyorum diğer kadınlar uzattığı yetmiyor gibi bir de törpüyle bileyliyorlar hıyyy içim hoş oldu.
Uzun tırnaklı kadınlar yaşlı görünüyorlar kusura bakmasınlar.
Görsele bak tırnak mı tırmık mı belli değil. Altında simsiyah kir vardır bunların 🤢
Bence katıyor, pek temiz olduğu söylenemez ama ben temiz bakıyorum aşkım valla 😅
Kısa ve bakımlı tırnak daha iyi diyelim bunlar tırnak değil pençe bu pençe ksksj
French tırnak özellikle çok çekici gösteriyor kadını, doğru yazdım mı bilmiyorum
Kiz bu ne bu kadar? Açık karaciğer ameliyatı için mi böyle
gö. tleri delik deşik falan olmadıysa
çok pisler
Bakımlı ise evet. Ama diğer türlü pislikten başka bir şey değil
Ben badem tırnak seviyorum ama görseldeki kadar uzun değil tabiki.
Not:Yemek yapmıyorum.
Yemek yapmaz onlar süs bebekleri vücut temizliği olduklarını da düşünmüyorum
Bence çekicilik katıyor ama böyle uzunluğu abartınca hiç hoş durmuyor aksine ayı gibi duruyor yoksa orta uzunluk iyidir👍
Yani evet ama Tırnağının desenini ve rengini güzel yaparsak daha güzel görünür aslında
Bazı kadınlarda oldukça estetik duruyor, bazılarında ise tavuk ayağı görüntüsü oluşuyor.
Şahsen öyle düşünüyorum.
Böyle sivri uzun çekici değil
Hem önden hem cam kenarı olmaz
Bana göre çekici
Bazen ama, sanıldığı kadar da değil.
Görseldekinden daha uzunu itici
o değilde sarkanları cırmıklamak için ideal
O ne be kerpetenle koparasim geldi
Kücucuk ellerde olmuyor
çekicilik katıyor evet
Uzun ve küt tırnaklara bayılırım...
Evet ama uzun parmak seviyorum ben
Hem sevmiyorum hem yakışmıyor bence :)
Bu görsel harbiden güzelmiş bak
evet ama tabi sorunlar var biraz diye düşünüyorum
Aralarında bok tanecikleri hayır
cekicilikle alakası yok bence
Bence uzun tırnak çok itici.. tırnakları uzun olan birinin yaptığı yemeği bile yemek istemiyorum.
Seksepallik katıyor
Bende bi etki yaratmıyor
Ben kadında uzun tırnak sevmiyorum.
Midem bulanıyor yemek fajan nasıl yapiyorl6
Hayır itici oluyor
azıcık kısaltınca çıplak hissediyorum
Hayır katmıyor, iticilik katıyor.
Evet katıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?