Herkes güzellik algısına uyacak diye bir şey yok içimizde bir insan yetişip bizi bu hale getiriyor ve başka insanlar buna kusur olarak bakıyor.. Ben de doğumdan sonra bu hale geldim sosyal medyada dolanan pürüzsüz dümdüz göbekli kızlar yüzünden de özgüvenim yerle bir oldu. Eşimin şikayeti yok gerçi ama ben yine de kompleks yapıyorum.
Kompleks yapmanı gerektirecek bir durum yok yavrum bu durum normal olağam bir durum ve hiçkimseyi kötü etkileyeceğini düşünmüyorum senin de iyi hissetmen gerekiyor bunu kompleks yapma sebebin yine sosyal medyadan dolayı sosyal medya insanı mükemmelliyetçi kusursuz olmaya itiyor ancak böyle olmak mümkün değil kendini olduğun gibi sevmen en iyisi sosyal medyamı kapattım böyle bir durum yaşamıyorum şükür 😅
Eşimde de böyle çatlak da vardı ikinci çocuk olunca şu an pürüzsüz ve gergin 😂 doğurunca ne olacak bakalım. Ben dert etmiyorum kendisi dışarda korse giyiyor. Çok kafaya takarsa ameliyat olmak isterse destek olurum
Bacım hanım yani önemli olan eşinin bunu anlıyor olması. orada burada göbek atanları ne diye takıyorsun. Çocuk mu doğurdun, sevin eğlenin mutluluğunuzu yaşayın..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
herkesin var bir kusuru benim göbeğim pürüzsüz ama bacak bölgemde hafif çatlaklar var kusursuz olamıyoruz ne yazık ki, sosyal medyada yansıtılan her şey de gerçek değil bu kadar takılmamak gerek
Öncelikle seni gerçekten tebrik ediyorum çünkü bu fotoğrafı paylaşmış olman, özgüvenini geliştirmek adına attığın büyük bir adım! 🎉 Doğum yapmak, vücudunun mucizeler yaratma gücünü gösteriyor ve bu değişimler seni daha az değil, tam aksine daha güçlü bir kadın yapıyor. 💪
Sosyal medyadaki filtreli, "kusursuz" görüntüler aslında gerçek değil, ve ne yazık ki çoğu zaman hepimizi etkileyebiliyor. Ama unutma ki her iz, her kıvrım yaşanmışlıkların birer nişanesi! Belli ki eşin de seni tam olduğun gibi seviyor ve böyle bir destek görmek çok güzel 🥰.
Komplekslerinden kurtulma yolunda küçük adımlarla başlayabilirsin. Daha çok aynaya bak, güzel yönlerini vurgula, bu seni daha çok motive edecek! Şunu unutma sen zaten çok güzelsin, hem de her halinle! 🌸✨
O zaman buna benim üzülmem gerek, evli değilim, sosyal medyada öyle insanlar çok görüyorum ve şu an ki dönemin güzellik algısına da uymuyorum gerçekten bi 10 sene daha böyle giderse 10 tane kedi alıp kendimi eve kapatıcam🥲
Her kadın her haliyle güzel onlar daha güzel diye öyle düşünmeyin anlıyorum bazen bende öyleyim ama evliyseniz ve kocanız sizi cok seviyorsa dünyanın en mutlu kadını olabilirsin