Sizin için karşınızdaki insan nasıl olursa güzel biri olmuş olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 759 cevap paylaştı.
u 1 yılDoğalsa ve makyajsız güzelse fiziksel olarak güzeldir. Karakter anlamında ise ; iyilik sever, samimi, dostane, sevecen, öz saygılı, insancıl, özünde sözünde yalan olmayan olduğu gibi olan, merhametli, zalimlik yapmayan herkes güzeldir benim için. 🔎🌺
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı. hımm bu soru için tebrik ederim. bende güzellik 2 türlüdür yüz güzelliği ve fizik. yüzde 50 50 dir. yüz güzelliğini hani şu anda tasfir edemem. onun bi algoritması yok sana anlatabileceğim. genelde feminen bir yüz. estetik simetrik dengeli bir ten ipeksi sağlıklı parlak uzun saçlar. bunlar standarttır zaten. ben minyon kücük yüzleri daha cok seviyorum diyebilirim. diğer yüzde 50 ise geniş. baya uzun yazmam gerekebilir. o yüzden bu kısmı atlıcam. sıkmayalım insanları. ama ana fikir bu şekilde. ama tabi insandan insana değişir güzellik algısı. ornek verecek olursam h erçeli m fox söyleyeibirim ünlülerden. ilk akla o geldi diye yazdım bu arada.
14 Yorumla- 1 yıl
@Lilalicom len öyle değil :D yüzde 50 yüz güzelliği yüzde 50 si vucut güzelliği olarak düşün.
- 1 yıl
@Lilalicom haa tamam o zmn
Onu bilmem ama hiçbir kadın seni sen oldugun için sevmez seni anlamaz senle empati kurmaz. Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
00 Yorumla
Rus kadını güzelliği bir gerçek, Latin kadını güzelliği bir gerçek. Aynı zamanda İtalyan erkeği ve İran erkeği de çok güzel. Sevdiğimiz insan dünyanın en güzeli olur o ayrı. Ama bir de gerçekler var. Arabistandan tanıdığım çok yakışıklı erkekler de oldu. Bunlar objektif yorumlar.
35 Yorumla- 1 yıl
😉👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Yakışıklı olması beğenmen için yeterli mi
- 1 yıl
Eminenin feryadı ben ne diyorum sen ne diyosun sen benim iyi kalp cart curt zırvaladığımı nerede okudun da bunlardan bahsettiğim varsayımında bulunuyosun iki gram aklını gelip burada harcama kokuşmuş malzemeni al çek git ağla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, güzellik algısı tamamen kişisel bir şey! 😍 Bana göre insanın içten gelen enerjisi, gülüşü, pozitifliği her şeyden önemli. Doğallık ve kendine güven, birini çekici kılan en büyük faktörler. Mesela ben ne kadar makyaj yapılsa da, bir insanın özüne sadık kalmasının çok güzel olduğunu düşünüyorum.
Kendinle barışık olmak ve bunu dışarıya yansıtmak insanı en güzel yapan şeylerden biri. Tabii ki bakımlı olmak da önemli; cildine, saçlarına dikkat etmek seni her zaman daha iyi hissettirir. Ama unutma, güzellik ilk olarak sevgiyle yüklenir. O yüzden kendine iyi bak, kendini sev ve bu enerjiyi dışarı vur! Ramazan ruhunda o kadar pozitif bir hava var ki, bu sıcaklık bile seni daha da güzelleştirir. 🥰🌙✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
71Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,7b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzellik algım yok
00 Yorumla Karşı cins için cevap verecek olursam kalp kimi severse güzel / yakışıklı odur. zaten manifestlerken uzun sakallı geniş omuzlu diyordum oldu 😂 beni tek koluyla kaldıracak kadar güçlü ☺️ yani tabir edecek olsam onu ederim ama milletin okumasını istemiyorum 😢
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.65 boy hafif ince bel ve bele gör egenis kalça ayrıca kalçalar. dolgun olacak kısacası orantılı fizik , düz veya dalgalı saçlar olacak. Bayılırım ben iş Ebu saydıklarım tam teris bı kadına aşık olup evlendim sonra çok pişman oldum ama iş işten gecti
01 YorumlaDişleri kötü olabilir, saçı seyrek olabilir ama ben aşıksam olay bitmiştir:)) güzelik gelip geçici canım insanın içi dışından daha önce gelen bir kriter benim için. Özü sözü bir olsun adam olsun beni mest etsin;)
13 Yorumla- 1 yıl
Abla bu sekilde düşünen o kadar azdirki bu devirde.
- 1 yıl
Ay öyle ama abla yalan mi? Tabi yaştan dolayi sen daha olgunsun yaşın dogruysa tabii
elmanin yarısı çürük diye hepsini atmıyoruz yarısını kesip devamını yemeye devam ediyoruz insanlarda öyle elma gibi kiminin bedeni oturmus kiminin karakteri agızdan çıkan söz herzaman önemli olmustur benim için karakter kazanılmaz güzellik satın alınabilir
20 Yorumla
1 yılKadında içten bir gülüş karizmatik bir aura kahve göz esmer ten
Erkekte ela ya da kahve ve çekik göz buğday ten içten bir gülüş sempatik yüz hatları kısa saç bunlara ek olarak merhamete de sahipse mükemmel erkeği yaratabilir 😂01 Yorumla- 1 yıl
Entırlıyorum 😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGenel olarak beyaz tenliyse zaten "güzel" kategorisine giriyor benim açımdan. Bir de kızıl saçlı ve orantılı vücudu varsa daha ne olsun? 🙃
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılDuru ve doğal güzelliği sevenlerdenim, makyajsız sade bir cildi daha güzel buluyorum, bakım yaparken bile olabildiğince doğal ürünler kullanmalı herkes, benim güzellik anlayışım böyle.
10 Yorumla
1 yılHer insanın ayrı çekiciliği ayrı aurası vardır. Bunu kimse beğenmez dediğin kişi çoğu kişi için muhteşem güzelliktir. Wooww çok güzel dediğin kişi çoğu kişi için sıradan çekici olmayan bir güzelliktir. Yani kısaca hiçkimseye en güzeli budur diyemeyiz çünkü herkesin zevki güzellik algısı bambaşka. Bu yüzdendir ki kimsenin sözüne göre kendimizi değiştirmemeliyiz sadece kendimizin en güzel halini ortaya çıkarmaya çalışmalıyız estetikle değil tabiki. Bakımlı ve kültürlü olmanız yeterli.
10 Yorumla
1 yılDoğal olması yeterli. Bence bir kadının en güzel anı evde pijamalarıyla oturduğu andır. (Saçı yağlı ve pasaklı olmamalı ama. Duştan çıktıktan birkaç saat sonrası olabilir)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBütün hanımefendiler güzeldir, güzellerin de uzun boylu kaslı zengin erkek sevmek hakkıdır. Ben zengin de kaslı da uzun boylu da değilim. Herkese idealindeki kişiyle mutluluklar kendime de huzurlu yalnızlıklar dilerim. ☺
18 Yorumla- 1 yıl
Yoo her kadın uzun boylu zengin kaslı sevmiyor
Cevap sahibi1 yılHerkese saygım sonsuz
- 1 yıl
Benim sevdiğim çocuk öyle kaslı değildi zengin da değildi boyu 180 vs ama seviyordum çünkü ağırbaşlıydi
Cevap sahibi1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin. Benim sevilecek bir özelliğim yok diye kimseyi kıskanmam herkes sevenini sevsin
- 1 yıl
Öyle deme herkesin sevilecek bi özelliği vardır
Cevap sahibi1 yılHanımefendiler bana sende sevilecek özellik yok diyorlar ben de peki diyorum
- 1 yıl
O nasıl saygısızlık seçtiğin kadınlardan dolayı olabilir kendini bu kadar kucumseme
Cevap sahibi1 yılYok benim sevgilim olmadı kafede yalnız otururken yanında sevgilisi olan hanımlar yanındaki erkeğe beni gösterip öyle diyorlar. Yani ben kimseyi seçmedim benim bir suçum yok.
1 yılKadınları her hâliyle güzel buluyorum. Doğal abartısız halleri, makyajlı hallerinden daha güzel geliyor bana.
12 Yorumla- 1 yıl
Sadece kadınlar da değil erkeklerde öyle. Böyle kasmadan abartıya kaçmadan yaşayan, günlük hayatını sürdüren insanlar güzel gözüküyor gözüme.
- 1 yıl
Peki neyi çekici buluyorsun?
1 yılGüzel ahlak ve merhamet. Kimler buna sahipse güzeldir bende. Adının yaşının mezhebinin dininin bir önemi yok.
10 Yorumla
1 yılAğır olacak yeri gelince konuşmasını susmasını bilecek beni dünyadaki tek kadın benmişim gibi sevecek benim güzellik algım budur.
12 Yorumla- 1 yıl
♈.
- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılGözler aurası birde fit olmalı bence bakmalı kendine her kim olursa olsun insanın kendine saygısı diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılHuy huy huy başka bir güzellik algım varsa da bu tanım eli yüzü düzgün den başkası değildir
20 Yorumla
1 yılTemiz giyimliyse ve eğer makyajlıysa , temiz bir makyajla da güzel olunabilir. Taşmamış dudaklar veya akmamış göz kalemi gibi.. (soft bir makyaj)
00 Yorumlaırina shayk ve Megan fox
benim güzelik algım bu Hande Erçel falan değil en çirkinler listesinde olabilir benim için00 Yorumla
1 yılKilo (yüz Allah vergisidir, kesinlikle yüz güzellik algıma girmez) kilo alınca insan cirkinlesiyor (ben kilo aldım da)🤭😄
00 YorumlaGüzellik algısı sadece doğal olabilmek ve ruhen çok güçlü bir karaktere sahip olabilmek.
Boya ile asla güzellik olmaz 🌷00 Yorumla180 boyu olsun yüz hatları ince sevimli olsun tuysuz bakımlı temiz olsun
10 Yorumla
1 yılKara Kaş Kara göz kendine has bir güzellik en sevdiğim kadında da erkekte de
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüzü yapısı düzgün, vücudu s harfini tanımlayacak şekilde kıvrımlı hatlara sahip olan.
10 Yorumla
1 yılDoğal olsun, bakımlı olsun, beyaz tenli olsun, ince belli olsun , çilek gibi koksun yeter sksnkzkz
10 YorumlaBilmiyorm ama bazı insanlar konuşurken güzelleşiyor.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı. Değişiyor sabit değil tek bir kalıp güzellik aldım yok
10 YorumlaBana ve diğer kişilere kibar davranıp kırmayandır güzel anlayışlı ve şefkatlidir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılZevkime uyan orantı, nitelik ve sunuma sahip şeyleri güzel buluyorum herkes gibi.
00 Yorumla Tip umrumda olmaz egosuz ve kibirli olmayan kız olacak
00 Yorumla
1 yılGenellikle eli yüzü düzgünse yaş olarak büyükse okeyim.
00 Yorumla
1 yılgözlerinin içinin parlaması, ağzından kötü sözler çıkmaması ve enerjisi derim
00 Yorumla
1 yılDoğuştan sarışın, beyaz ve pürüzsüz ten, mavi ya da yeşil göz, ince ve kum saati vücut.
00 Yorumla
1 yılBenim için mühim olan Güler yüzlü ve pozitif olması.. Zaten bu yüze de yansıyor.
00 Yorumla
1 yılNası anlatılır, beğendiğim neleri gösteriim?
00 Yorumla
1 yılSağlam karakterli, zeki, temiz, bakımlı, formda erkek yakışıklıdır benim için.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılDışı kadar içi de güzel olsun birazda güzelliği dışında zeka seviyesi kaliteli olsun yeterli
00 Yorumla Ağır olacak herkesle samimi olmayacak giyimi temizliği
00 YorumlaSade güzellik, masum bir karakter, içten bir gülümseme, sadık bir hayat arkadaşı😊
00 Yorumla
1 yılSohbet edebiliyor anlasabiliyir vicdan merhamet sahibi saygılı ise
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyaz tenli olmalı yuvarlak sürat favorim , gözler ela ve badem ya da çekik elmacık kemikleri kadında harika duruyor küçük dudak ve burun düz kaslar efsoo
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@McCaLLs dudakların ince elendin kfkshdjdjd
1 yılTemizliğine önem vermeli. Özellikle el ve yüz bakımı. Benim güzellik algım bu😅
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Konuşması, davranışı, uzun saçlı olması, bana güven vermesi
00 YorumlaYazif kadinalra ilgi duymam pek biraz dolgun olmalı ya da az kilolu
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçları sağlıklı, yüzü güzel, ne çok zayıf ne çok kilolu, ne çok uzun ne çok kısa..
Sen de buna örnek gözüküyorsun10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSivri çene yapısı, iri gözlü, yanakları hafif dolgun , beyaz veya kumral ten (ten uyumu önemli), bunların dışında da zeka çok önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılStandart itici güzellik algısına (barbie görünümü) uymayan herhangi doğal bir güzellik
23 Yorumla- 1 yıl
Estetikler baydı demi
Cevap sahibi1 yılSadece estetik baymadı standart güzellik da baydı. Gözü mavi saçı sarı diye prenses ilan ediyorlar bazı kadınları, onlar kadın da diğerleri kadın değil mi?
- 1 yıl
Kesinlikle. Sen ne tarz bir imaj benimsedin peki?
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKalbi güzelse güzeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBak mesela profildeki kız benim güzellik algıma göre 10/10 bi kız maşallahı var daha ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyaz tenli hafif balık etli vücut hatları orantılı çok açık giyinmeyen zeki
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKumralım
Cevap sahibi1 yılHerkese yazsana bana mı yazdın
Cevap sahibi1 yıl😒😒
1 yılDemet Evgar ve gubse özay
İkisi de çok komik güzel ve zeki kadınlar. Kesin nokta atışlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer yeri dogal sarisin renkli gozlu dolgun dudakli kizlar cok guzel oluyor ozellikle sekilli ve dolgun dudakli kizlar guzel oluyor ama tabi bu dediklerim illa olcak diye bir sey yok bunlar olmasada guzel olanlar var
00 Yorumla
1 yılİnsana aitse ve aşk meşk işleriyse tabi ki dış güzellik. Yok arkataslık ve b. Kesinlikle yalan konuşmayı becermesi gerek. Yoksa arkataşım olamaz
00 Yorumla
1 yılkürtlere maymun diyorlar bi de diyorlar ki ayy hoşt ulan diyorlar. zaten tipim marka onlarla ugrasmıyacağım
03 Yorumla- 1 yıl
@mayisgly ben zaten kürdüm yanlıs anladın reis
1 yılBenim güzellik algım=eşim
21 Yorumla- 1 yıl
Yaaaa ne hooşş 🖤
1 yılÖnce ayakkabısına dikkat edin. Ayakkabı seçimi nasılsa karakteri dünya görüṣü öyledir
00 Yorumla
1 yılKüçük kulak küçük burun zayıflık kahve sarı arası sac
00 Yorumla
1 yılBenim güzellik algım Petek Alemdar ve Esra bilgiç ya
00 Yorumla
1 yılKesinlikle renkli göz değil. Zira her renkli gözlü kadın güzel değil.
00 Yorumla
1 yılBir insan güzel bakmalı içten samimi o zaman güzel olur
00 Yorumladoğallık benim güzellik algım minimum makyaj gibi doğal özel hazırlanmayış çok etkiliyo
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem