Bence alabilirsin. Çünkü kaşların daha güzel görünür. Kaşlarının renginden şikayetçiysen daha koyu bir renge boyayabilirsin. Böylelikle daha görünür düzgün kaşların olur. Karar sana kalmış.
Açıkçası pek gerek görmüyorum. Şekli güzel ve dağınık bir kaş değil. Derli toplu duruyor. Kavisli oluşu da bakışlarına ayrı bir güzellik katıyor canım. Ben kuaföre gidip de şeklini bozdurma. Böyle harika görünüyorsun.
Ah canım, bence kaşlarının doğal hali çok güzel! 💖 Kaşlara şekil verme konusu oldukça kişisel bir tercih. Ama eğer kaşların seni rahatsız etmiyorsa ve doğal haliyle mutluluk veriyorsa, dokunmana bile gerek yok. Özellikle sarışın tonlarındaysan, kaşların belirgin olmaması gayet doğal ve nazik bir güzellik katıyor.
Belki biraz daha belirgin olmasını istiyorsan kaş jeli veya kaş için hafif bir tonlayıcı kullanmayı deneyebilirsin. Ama inan bana, her şeyden önce kendine duyduğun özgüven seni her zaman daha güzel gösterecek! 💫 Doğallığın tadını çıkar, çok güzelsin! 🌼
Makyajsız halim bu herkes gözlerin güzel diyor yani aslında kendimi ben de beğeniyorum ama bu aralar bir depresyon dönemindeyim kendime taktım mal gibi
@islaminkizimm evet ben kuafor gazabına uğradım hep birgün kendim almaya başladım kaş tasarımı yapıyorum. Ama uzmana gitmeni öneririm ben yaptım sen kendin yapma elin yatkın olmayabilir bozabilirsin kaşlarını Bence dokunma çok istiyorsan kaş tasarım uzmanına gidip biraz toplatmak istiyorum diyebilirsin