Birisi Alman erkekleri Kürt kızlarını daha kadınsı buluyor demişti ondan sorayım dedim
Kürt kızı

Alman kızı

Birisi Alman erkekleri Kürt kızlarını daha kadınsı buluyor demişti ondan sorayım dedim
Kürt kızı

Alman kızı

Bravo baya güzel saçmalamışsın
Kürt kızı diye siyasetçi kart kadınları koymuşsun hatta yaşlı
Öbür taraftan alman genç daha 18 yaşındaki kızları koymuş kıyas yapıp bide soru soruyorsun
Yani yarım aklınla bir cevap alamayı düşünmüyorsun her halde
Bu tarz karşılaştırmalar tamamen kişisel zevklere bağlı. Kimisi doğal bir görünümden etkilenirken, kimisi belirli bir stil ya da duruşu daha çekici bulabilir. Güzellik, kültürden kültüre değişen göreceli bir kavramdır ve her bireyin güzelliği, karakteri ve kendine has özellikleriyle farklı bir anlam taşır. ❤️ Bana sorarsan önemli olan insanın özgüveni, enerjisi ve karşı tarafa verdiği güzel hislerdir. Güzellik bir bütündür ve sadece dış görünüşten ibaret değildir. 💫 Unutma; herkesin güzelliği eşsizdir. 😘
Cevap
18Cevap
Bu Dilek Öcalan ve diğer terörist kadınları Charles Darwin görse adam tövbe eder anında Müslüman olurdu.
Ben beyaz tenli kadınları daha çok beğenirim lakin...
Saçma sapan kürt diye kadınların resmini koymuşsun da, bazı kürt kızları var ki çok güzel oluyor. Onları koy, kartlaşmış kürt kadınları yerine tekrar sor bakalım ;)
EuzuBillahiMineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Olm yapmayın böyle şeyler. Her insanın içinde farklılıklar olabilir
Rojin vardı şarkıcı gayet güzeldi. el öpmüşüm şarkısı slow ve güzeldi. Alman olarak merkeli neden almadın :)
Alice var genç dinamik
İnsan ne görmek isterse onu götür :) nasıl görmek isterse öyle görür ☺️
Şimdi çıkacak kürt kızları kürt kızı mı diyecek_?
Yani gidip en yaşlı kürt kadınları kims onları getirmişsin kdkdkdkd biri baya canını yakmış sanırım be ablam
Başlarım şimdi Almanlara ha. Kürt kızlarını kaptırmayız kimseye
Resimdeki bayanlar Kürt değil Ermeni sanırım hatırlatmış olayım..
Ben değerlerine bağlı, inançlı Kürt kızlarını kastettim
Evet nolcak
Çok sert tepki verdin de o yüzden sordum😅😅 bence de kimseye kaptırmayın ben Türküm ama kürt kızları evlilik için birçok iyi özelliğe sahip. Sadik, güvenilir, anaç, hep kendinden veren, erkeğini ve ailesini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan kadınlar genel olarak. Çoğunun fiziği de mükemmel oluyor özellikle kalça konusunda. Ben de Kürt kızıyla evlenmek isterdim ama Kürt kızlari pek sıcak bakmıyorlar türk erkeklerine sanırım
Hayır be Kürt kızları da Türk erkeklerini sever ama mizaç uyum meselesi
Yok valla sevmiyorlar ben geçenlerde çok güzel bir kürt kızıyla tanıştım evleneceği erkeğin illa kürt olmasını istiyorum diyordu. Çocuklarımı kendi dilimle , kulturumle büyütmek istiyorum diyordu. Sizin kürt kızlarının geneli kürt erkeği istiyor bence sadıklar yani size şanslısınız. Türk kızları gibi yabancı erkek meraklısı değiller.
Yok be reis gerçekten ben mesela doğma büyüme İstanbul luyum Türkçem düzgün ya ayrı bir artı oluyor onlar için öyle hissediyorum
He bide dinime bağlı biriyim belki bunun da etkisi vardır
Bende türk, tesettürlü, dindar bir bayan ile evlenmeyi daha büyük nimet olarak görüyorum neden bilmiyorum bende öyle istiyorum açıkçası
Elbette islam benim için daha önemli. Irkçı ve taasupçu değilim
Olabilir
Almanya da yaşıyorum Kürd kızları daha güzel sen çirkinlerini koymuşsun
Kürt kızları güzel
Her şey güzellik değil bence ben Türküm ama bence kürt kızlarının geneli evlilik için birçok iyi özelliğe sahip. Sadik, güvenilir, hep kendinden veren, erkeğini mutlu etmek için elinden geleni yapan kadınlar bence genel olarak. Bu soran aklı sıra Kürt kızlarını aşağılamaya çalışmış. Kürt kızlarından da gayet güzel kızlar gördüm ama Kürt kızları batidakiler kadar bakım yapmıyor onları da bakımlı görsen aaa ne güzel kız dersin
genelleme ve cımbızlama çok sçma değil mi?
Tabi ki kürt kızları..
Kürt kızları hdp'den m ibaret
😂😂😂 ben kürt değilim o zaman.
Kürt kızlarında fena kalça oluyor 😊
Kokuyodur onlar
Yoo temiz olanları da var
🤮🤮
Ön yargılı olma bence
Değilim aslında her şey ortada ama neyse 🤢
İspanyol
Kürt kızları. Almanları güzel bulmuyorum
Alman bence