Merhaba, okursanız çok sevinirim çünkü gerçekten çok zor bir dönemden geçiyorum. 18 yaşındayım ve her şey çok karanlık. Hayata sıfırdan küstüm diyebilirim, çünkü sadece dış görünüşüm ve yaşadığım hayat yüzünden kendimi değersiz hissediyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum, mesela yüzümdeki hatalar, burnumun eğri ve büyük oluşu… hiçbir güzel tarafım yok gibi geliyor. Sevdiğim çocuk var, çok iyi biri ama sadece tipe bakıyor. Karakter olarak mükemmel biri olsa da, ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ona hiç kendimi gösteremedim. Hep düşünüyorum; beni sevmez, beğenmez, kabul etmez diye. Bu yüzden her zaman geri çekildim. bir de yalnızım, hiç arkadaşım yok. Ailemle de çok büyük sorunlarım var. Her gün ağlıyorum, içimde bir boşluk var ve sevdiğim çocuğu unutamıyorum. Sürekli aklımda, her şey onun etrafında dönüyor ama ben onun için bir hiçim. Her şey o kadar zor geliyor ki, dayanamıyorum artık. Her geçen gün daha da batıyorum, ne yapmalıyım bilmiyorum. Öğrenciyim ama bu düşüncelerle yaşamak çok zor. 😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olumlu düşün bence
Bu halde nasıl olumlu düşüneyim sizce her şey bu kadar kotuyken her aynaya bakışımda kendimden utanıyorum çok boş bir kızım da 😭😭
Troll değilse ben bişey demiyorum
Hayır troll değil niye troll olsun ki bu dünyada çirkinler yokmu
Var tabi olmaz olur mu ben mesela koku c bir suratim var kızlar tiksiniyor benden ama ben çirkin kızları bile güzel goren içi güzel bir insanım ve benim gibi insanlardan çok var sen kendini kandirdigin gibi bizi de kandırma ben ne çirkinler gördüm 100 lerce erkek peşinde koşuyor bizimle oyun mu oynuyon hayirdir
Bende çirkinim ve bu yaşıma kadar hiç sevilmedim kimseyi kandiracak değilim ayrıca senin gibi iç güzelliğe odaklanan çok az erkek var asıl siz kandırmayın beni Türkiye de yaşıyoruz Afrika da değil kızlarda erkeklerin çoğu da ilk başta dış görünüşe bakar ben sırf bu sebepten dolayı sevdiğim çocuğa açılamadım çünkü kırılgan bir kalbim var eğerki ona hislerimi dile getirseydim beni kesin reddederdi ve ben yine depresyona girerdim kesim çünkü oda diğer insanlar gibi dış görünüşe bakıyor sonra iç güzelliğe 😭😭
Ya tamam anladık demekki sen yakışıklı arıyorsun o zaman estetik yaptır madem bak ben yaptiricam neden sır bir daha aşağılanmamak için sence bu doğru bir şeymi sana soruyorum Allah'ın yarattığını beğenmemek doğrumu sence mü nasıl insanlık bu neyin üstünlüğü bir insanın içi önemli değilmi nasıl oluyor o iş bana anlat ben üç basamkli sayı kadar red yedim ve beni bu hale getirdiler doktorluk oldum travma yaşıyorum hala bıçak altına yatıracak seviyeye getirdiler lanet olsun bunlara ben ne yapayım sen dertliysen üstelik sen kız. olmana rağmen birde benim açımdan bak bakalım hiç sevgi görmemiş hiç kız arkadaşı olmamsi bır adam nasıl bir duygusal çöküşte kendini bişey zannetme yani istesen sende bulursun üstelik o erkekler her yerde sadece sen beğenmiyorsun o kadar
Özgüvenini düzeltiriz yazsana bana
Nasıl yani nasıl düzelticeksiniz ki. 🥺
Herkes annesinin karnından güzel doğmadı ki, ama bakımla makyajla saçla kıyafetler herkes güzel oluyor. Sen bana yaz bi sohbet edelim bi kendine gelirsin
İşte buna inanmam diyorsunuz ya hani herkes annesinin karnındayken güzel olmuyor diye bir söz vardır güzel olunmaz güzel doğulur diye benim genlerim kötü olduğu için ne kadar mankyaj yapsan bakım yapsam da çirkinim bence hiçbir şeyim güzel değil bazı kızlar var güzel olduğu için çok şanslılar onlar bakım yapmasına gerek bile yok bakımsız olduklarına rağmen güzeller ben ne güzelim ne güzel bir hayatım var üstüne birde depresyondayım hergün ağlıyorum 😭
E çünkü kendi kendine de moral bozuyosun motivasyona ihtiyacın var bunu da ben verecem özgüven yükseltecem taktik verecem sohbet falan edecez işte
Bir çıkarın olacak mı peki beni zarar vermezsiniz 🥺dimi
Niye zarar veriyim kızım köpek miyim ben ısırcam mı seni sjfhhshdhsu
O anlamda demedik tabiki erkeklerin yüzde sekseni cinsellik konuşuyor kızlarla o açıdan dedim
Karşımdaki bunu istemiyosa ve karşılık vermiyosa neden konuşayım ki mantığıken 🤔
Erkeklerden korkuyorum kimseye güvenemiyorum sanaldan
Peki bakalım sorun değil. Bu kadar olumsuz düşünme ve hep kendini depresyona atma tamam mı, kendine iyi bak
Bu şekilde çürüyüp gideceğim kesin sizde kendinize iyi bakın
Muhafazakar misin
Nasıl yani dindar bir ailenin kızıyım
Kapalimisin yane
Evet kapalıyım ve tipsiizm
Tipsiz kimse yok cok guzel sin bence
Keşke dediğin gibi ya da bir nebzede olsa güzel olsaydim ama değilim kendimi hoşuna boşuna kandırmak istemiyorum
Kac yasindasin
18
Okuyormusun ne yapiyorsun
Açıktan okuyorum evdeyim küçük bir köyde ailemle yaşıyorum hiçbir yere gitmiyorum arkadaşımda yok zaten
Hangi sehirdesin
Niye bunları soruyorsun ki detaya inmeye gerek yok
Merhaba ne yapiyorsun
Ne yapiyorsun
Ağlıyorum
Kiyamam sana canim ya neden agliyorsun
her şey üstüme üstüme geliyor dayanamıyorum 😭
Nelerdir bunlar Üstüne gelen canim
boş ver in
Nasil bos vereyim
Yok bir şey iyi günler
Ne yapiyorsun simdi