Eski sevgilim borçlu olduğu için ayrılmış olabilir mi yoksa beni hiç sevmemiş mi beğenmemeye mi başlamış?

Bizim 1 yılı geçkin bir ilişkimiz vardı. Tanıştığımızda da çok sorunlu bir ailesi ve borçları vardı. Babası olmadığından baba gibiydi ailede. Ancak daha sonra ailesinin sorumsuzlukları borçları da eklendi ve araba alıp satmak için çektiği krediyi de onlara verdi. Ne zaman ödemeleri yaklaşsa hep depresif üzgün olurdu. Yıl dönümümüzde de nice birlikte senelere canım dedi. Kutladık beraber.14 şubatta bana güzel bir hediye almıştı. Aramızda ufak tefek didişmeler oluyordu benim de sorunlarımdan dolayı ama büyük şeyler değildi. Ben ailemin söz falan isteyeceğini söyledim çünkü ben onunkiyle tanışmıştım samimiydim. O da benimkilerle ufak da olsa tanışmıştı. Daha sonra o da 2 milyon borcunun olduğunu icralık olacağını söyledi yapamam söz istesem de dedi aradan 1 hafta geçti ayrıldı benden. Sevgi içimde ukte kalacak dedim benim de öyle dedi. Ama 1 aydır ayrıyız. Başka biri de yok. Bilmiyorum beğenilen bir kızım. Belki bakımsızlaştım depresyona girdiğim için ama uyarabilirdi. O da çok kilo almıştı ben asla soğumadım ondan. Böyle bir sebepten ayrılabilir mi

Eski sevgilim borçlu olduğu için ayrılmış olabilir mi yoksa beni hiç sevmemiş mi beğenmemeye mi başlamış?