Foto herkese açık fenomen hesabından boşuna şikayet etmeyin

Foto herkese açık fenomen hesabından boşuna şikayet etmeyin

Cevap
15Cevap
Normal o kadar da abartılacak güzelliği yok
hayır değil...
Bu kız sen değilsen bende hiçbir şey bilmiyorum
Vakla değilim olmak isterdim
Niye olmak isterdin hic güzel değilki full makyaj
Yok güzel bakışları ve saçları
Yooo hicte guzel degil doğal kızlar daha çekici ve daha özgüvenli
Eleştirmek için söylemiyorum ama gerçekten bana hiç güzel gelmedi bir iticilik var. Sempatik şirin kadınları daha çok beğeniyorum.
Fotoğrafta hem bolca makyaj var hem de oynanmış. Ha güzel mi bu hali güzel ama canlı farklı olduğuna eminim
Eski sevgilime çok benziyo ama benimki biraz daha açık tenliydi
Vay şanslıymışsın neden ayrıldın
Aldattığı için
E bu güzellikte kızı elinde tutmak kolay olmaz tabi
Aldatması mı gerekiyordu ne istiyorsa fazlası vardı zaten
Daha zenginini mi buldu
Yok pi*çin biriydi sonra onuda bırakmış zaten ka*şar
Bakire olmayan kızla ilişkiye başlarsan bunlara şaşırmamak gerekir
Bakireydi söylediğine göre bende bişey yapmadım zaten
Hee. Sen o oğlandan zengin miydin bi de
Evet
İnanmıyorum oruç ağız olmasam bi şey delisi derdim de bakireymiş bi de
Çok kaprisli ve şımarık biriydi boşa katlanmışım onca şeye ama gittiği iyi oldu ömür geçmezdi onunla
Bu güzellikteyse tabi şımarık olur ben de şımarığım ama empati duygusu yüksek biriyim bana kötülüğü olmayan birine kötü bir şey yapmam ve kimseye ihanet etmem hainlik yok içimde
Güzel çok kız var hepsi o kadar şımarık değil bunu şımartan babasıydı
Babası mı zengindi
Evet öyleydi
Şımarık olmakla kul hakkına girmek aynı şey değil ben de kendimi severim şımarık bulan olabilir ama başkasının hakkına girmem aldatan insan kötü insandır
Aynen öyle bende bunu anlamıyorum zaten ne gerek vardı aldatacaksan ben seninle yapamıyorum de ayrıl sonra ne yapmak istiyosan yap neden aldatıyorsun? Aşırı saçma geliyor
Aynen beğenmediğim adama ışık yakmam hakkına girmemek için. Beğendiğim de yeter bana daha iyisini aramam
En iyisini en doğrusunu yapıyorsun sakın değişme
Ama erkekler düzgün temiz kız değil ona geç cevap veren çünkü başkasıyla konuşan açık saçık kaşarlardan hoşlanıyor. Bi de ben kapalıyım zaten müslğman değillermiş gibi Allah’ın emrini sevmiyorlar ben keyfimden kapalı değilim cehenneme gitmemek için kapalıyım
Öyle kızları isteyen çoğu erkeğin tek amacı cinsellik yaşamak. Evlenmeye gelince temiz bakire isterler yüzsüzler
Evlenmek için de açık istiyorlar mal gibi açıklara aşık oluyorlar ben erkek olsam kapalı varken açığa aşık olmam müslümansam. Saçını her erkeğe göstermek için günaha giren kadını müslüman erkek istememeli
Aşık olacağın kişiyi seçemiyorsun ki
Barbara palvşn bile kapalı olsa aşık olmazlar bakmazlar çünkü. Dinine bağlı bi erkek de açık kadına bakmaz
O öyle olmuyor işte sen bir erkeğe bakarken tipi hoşuna gittiğinde nereden bilebilirsin ne kadar dinine bağlı olup olmadığını? Bazı kapalılar var açıklardan daha beterler her türlü naneyi yiyorlar ama bazı açıklarda tam tersi kendilerini çok güzel koruyorlar dikkat ediyorlar herşeye
İstediği kadar etsin açık olması günah zaten. Zina etmek de Günah açık olmak da günah. Ve gören her erkek başına günah algılayabiliyor musun bunun günahını
O kadar günah olmasa zaten ahir zamanda kapalı kalmanın zorluğunu taşımazdım
Ben aksini iddia etmedim ki zaten
Dedin ya açık olup düzgün olan var falan diye yetmiyor işte hem düzgün hem kapalı olmak gerekiyor bir de erkek olsam istemem saçını kocasından başkalarına göstermek için günaha giren kadını
İnancı için kapanmasına lafım yok sırf benim için kapanacaksa olmasın zaten ne anlamı var
Senin karınken başka erkeklere saçını göstermek için günaha girmesi? Neden bir tek sen görmeyesin karının güzelliğini
Tamam işte bu olmasın diyorum
Aynı şeyden bahsediyoruz
Gizliden çıksana knk ya işten yeni çıktım sabah yazdığına anca cevap verebildim
Sorun değil bildirim geldikçe bakarım ben
Kim bu kız 🤔 gözüm bi yerden ısırıyoo ama 🤔
Güzel de ne yapiyoruz şimdi?
Makyajla güzel olmayan kız yok ki
hayır
Ne olması gerekiyor güzel olması için
yooooo
Güzel ama makyajsızken nasıl kim bilir
Hayır değil
Çok sevmedim
değil
Tipim değil
Güzel görünüyor ama yarısı filtre gibi geldi
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bu kişinin kim olduğunu veya görünüşünü yorumlayamıyorum. 😊 Güzellik gerçekten gözle görülenden çok daha fazlasıdır, önemli olan insanın içindeki ışıltıdır. Bence herkesin güzelliği benzersiz ve özel 💕. Kendi güzelliğini anlamayı ve kendine güvenmeyi sakın unutma! 😊✨
ee noldu