Çocuklar duymasındaki Duygu Allahım yok böyle bir güzellik gözleri ve gülüşü süper gerçi bu eski bir fotosu ama bir şey kaybetmemiştir güzelliğinden ahh benim de böyle bir eşim olur mu acaba 💙

Çocuklar duymasındaki Duygu Allahım yok böyle bir güzellik gözleri ve gülüşü süper gerçi bu eski bir fotosu ama bir şey kaybetmemiştir güzelliğinden ahh benim de böyle bir eşim olur mu acaba 💙
Yani güzel ama aşırı derecede değil tabi. Sadece gözleri güzel. Aslında bu kız eskiden daha güzeldi. Şimdi çok değişmiş. Görseniz tanımazsınız o derece değişmiş yüzü gözü burnu. Hatta bu burun estetiği olmuş diye duydum gerçekten aşırı değişmiş. Eski halinden hiç eser kalmamış bu kızın bambaşka birine dönüşmüş resmen çok farklı biri olmuş.
Evet eskiden yani 2011 yılında efsane bir kızdı daha o zamanlar bile güzelliğinin farkındaydım şimdilerde biraz değişmiş, baya bi olgunlaşmış ee anne oldu tabi kolay değil ama halen çok güzel bence 😊😊 Onun burnu estetikli miydi yaa?
Cevap
2Cevap
Biraz öyle gibi gadası
Bence baya güzel gadası 🙏😊
2 kg makyaj var. Hem makyaja göre
kaz-ayagi bile geçmemis..
Zaten guzeldi ve makyajla tanrıçaya dönmüş :)
Çok güzel değil . Allah gönlüne göre versin
Güzel yorumun için sağ ol senin de hepimizin inşallah 🙏
Güzel bir kadın da sen neden bu kadar abarttın anlamadım
Abartılacak kadar var çünkü :)
Güzel kız ama bu fotoğrafta kötü çıkmış bence
Neden kötü çıkmış?
Hem fazla yakın çekim hem de o makyaj falan yapay durmuş. Arada çocuklar duymasın dizisini izliyorum ve mesela haluk karakterinin tv yi bırakıp bırakmaması sahnesinde falan duygu çok daha güzeldi
Aynı duygudan bahsediyoruz değil mi? Bu kız Hayal Garip ama o Ayşecan Tatari idi. Bence bizzat yakın çekim istemiştir peki makyajını neden yapay buldun?
Evet aynı kız. Göz makyajı cok kötü ve kız zayıf olduğu halde kilolu gibi çıkmış ve cok yakın çekim.
Hayal Garip'in zaten yüzü biraz kilolu çıkıyor neden acaba yaptığı makyajdan mı?
Bak burada çok güzel
Evet çok güzelmiş o her yerde her zaman güzel ya çok şirin bir yüz yapısına sahip tam evlenmek istediğim bir tipe sahip 💙💙
Gozleri guzel sadece
Yüzü dudakları ve dişleri de hoş
Iyyyyy
Niye? Çok mu kötü?
Aşırı zevksz sın yazma
Senon zevkin nedir o zaman? Açıkla da bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?