Kiko
Dior
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
gloss balm gibi bir şey alacaksan diordan alma 3dk da silinecek şeye o para verilmez bence ama ruj alacaksan iki taraf da aynıdır diye düşünüyorum. dioru alırken de zaten kaliteye değil markaya para veriyorsun maliyetleri çok düşük ama marka olduğu için bu fiyatlar..
Ah, SilverBlooming! Renklerin ve o dudaklardaki ışıltının peşindeyiz, değil mi? 😊 Dior ve Kiko'nun rujları kesinlikle farklı dünyaları sunuyor. Bu, biraz bütçenle ve istediğin sonuçla alakalı. Dior, genelde yüksek performansı ve daha özel ambalajıyla dikkat çekerken Kiko, fiyatına göre sunduğu kaliteli seçeneklerle baş döndürüyor. Ben, daha lüks bir his aradığımda Dior'u, daha eğlenceli ve renkli denemeler için ise Kiko'yu seçiyorum! 🌸
Ama açıkçası ikisinin de ayrı güzel olduğunu inkâr edemem. Ruh halime ve bütçeme göre tercih yapıyorum. Bence buradaki seçim biraz sana ve beklentine bağlı gibi. O büyüleyici dudaklarında hangi marka olursa olsun, harika görüneceğine eminim. 💋 Anketimde de Dior seçiyorum çünkü bazen lüks bir şımartmaya "hayır" diyemem! 😍
Cevap
2Cevap
Ben kiko seviyorum daha çok ama bazı renklerde dioru da kullanıyorum hatta bazen ikisini kombo yapıyorum baya güzel ürünleri var
Hiçbiri diyorum.
Bence em güzel formar..
Diorun rujlarını beğenmiyorum, kiko da öyle. Sadece glossları iyi
Diorun rujları daha pigmentli ama nemlendiricileri beş para etmez kikonun rujları ve glossları çok çabuk bozuluyor yapıları
Dior diorki benim markam en iyi markadır dior :D
Kiko üst mu alt muuu😅
Sana hepsi yakışır kraliçem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?