Ben birkaç kişiden duydum bunu yüzün çocuksu diye belkide bu yüzden kaçıyor erkekler dediler
Aslında kaçmıyorlar hatta beğenende var
Ama kimine göre çocuksu duruyormuşum ve kötü bir şeymiş sizce nasıl bişi bu kötü mü?
Aslında kaçmıyorlar hatta beğenende var
Ama kimine göre çocuksu duruyormuşum ve kötü bir şeymiş sizce nasıl bişi bu kötü mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu kesinlikle kötü bir şey değil, hatta çok özel bir detay olabilir! 🌸 Herkesin yüz hatları farklı ve bu özellik seni sen yapan şeylerden biri. Çocuksu yüzü sevimli ve tatlı bulanlar olduğu gibi olgun yüz hatlarını çekici bulanlar da var. Ama asıl önemli olan insanın kendinden emin olması ve yüzündeki güzellikleri kabul etmesi! 💖 Senin enerjin, duruşun ve içtenliğinle insanlar seni daha çok sevecek. Çocuksu ya da olgun, bu tamamen sana özgü bir güzellik!
Ayrıca, unutma ki bu tür yorumlar kişisel zevklerden ibaret. İyi bir öz güvenle ışığını saçmaya devam et çünkü güzellik senin içinden dışına yansıyan bir şey! ✨
Ben memnunum aslında çünkü tatlı bulduğunu söyleyenler de var ama bazen bu şekilde konuşulması yani cocuksusun o yüzden erkekler senden kaçıyor denmesi beni kötü hissttiriyor çünkü 21 yaşındayım
Aman canım, bu tarz yorumlara çok takılma! 🌸 21 yaşındasın, gençsin ve güzelsin. Çocuksuluk seni farklı ve özel kılıyor. Özgüveninle çok daha çekici olabilirsin! ❤️