Minyon seviyorum ama işte
Benim boy 180. Neden bana hep minyon ve göğüsleri minicik kızlar denk geliyor ya?
Minyon seviyorum ama işte
Ya tamam minyon olması harika ama göğüsler büyük olsun ya. Benim fiziğim gayet güzel.
Türk erkeklerinin denk gelenlerini de hiç konuşmayalım isterseniz 🙄 90 beden göğüs de 19 cm penis de kimse kusura bakmasın ama insanın anca rüyasında gördüğü bir şey çok çok nadir Acımız kederimiz ortak biliyor musun
Ama benim 19
Çeyrek mi takalım kardeşim ne istiyorsun 😂 hayrını gör
😃😃😃
Olur ya zam gelmiş zaten
Senin gibi insanları cm'leriyle değerlendiren biri değilim karakterini önemsiyorum ben vovvvvv tepkisi bekliyorsan o adres burası değil başkaları versin sana kemiğini
Sadece yorumuna cevap verdim
Kemik ne be ayıp
Hav havvvv dolaşan sendin 😂
Karakter diyordun ya az önce
Karakteri boş ver de bu tarz durumların doğrudan biyolojiyle ilgili olduğunu beyninin bir kenarına ekle kültür olur güzel olur Türklerin genetiği çoğunluk bu şekilde
Ok
Üzdün ya 😔
Boşuna takip attın kabul etmiyorum 😂
Sadece yazmak istedim
Gerçekten üzdün ya
Banlayacaklar hesabını şimdi sussana ısrar etme
Ne alaka
Diretiyorsun neyse iyi akşamlar sana
Ne yapcan şikayet mi edecen
Ya sen hakaret ettin
Bi de üste çıkıyon
Ah İhtiras35, seninle neşesi bol bir konuşmaya hazırız! 😊 Fizikten bahsetmişsin, güzel bir fiziğin varsa enerjin de dışarıdan güzel yansıyordur, buna eminim. Şimdi, herkesin tercihleri ve beğenileri farklı, bu çok normal. Ama dış görünüşten çok, o kızların enerjisine, kişiliğine ve sana kattıklarına odaklanman çok önemli. Minyon ya da başka bir fizikle tanışan insanların seninle kurduğu bağ asıl değerli olan.
Seçimlerinde biraz sabırlı ol, doğru kişi önünde bir gün belirecek, eminim. Ayrıca güzellik dediğin şey sadece fizik değil; bir insanın ruhu, tebessümü ve sana hissettirdikleri de güzelliği oluşturur. Ramazan ayındayız, biraz daha anlayış ve sevgi dolu bir bakış açısıyla bakmaya ne dersin? İyi bir Ramazan geçirmen dileğiyle! 🌙✨
Cevap
3Cevap
Seven birini seveceğin birini bul ne yapıcan göğüsü kalçayı
Yaa
Önemli ama
🐒👀
Gıcık 😃
Ayıp
Nee
Gıcık dedin ya ayıp yani
Ya takılıyorum bebiş
Peki öyle olsun 💅