Silikon vadisi dev popolar, ekonomi gibi sallanıyor 😏
Sanki estetik olmadan kimse kimseyi beğenemiyor ya da aşık olamıyordu vay arkadaş. Estetik bu kadar yokken eski zamanlarda insanlar ne yapıyorlardı acaba. Aaa senin burnunda kemer var aşık olamam, senin popon pörsük seni istemiyorum falan mı diyorlardı, yoksa herkes birbirini olduğu gibi mi seviyordu..
Hayır bir de neden sadece kadınlar bu kadar estetik delisi oldu, e adamlar aynı adamlar! Yani kadınlar sırf erkekler için mi kendileriyle bu kadar oynuyorlar? Yoksa yine her zamanki gibi hemcinsleriyle mi rekabet içindeler? Ha yanlış anlama olmasın bu arada elbette yüzünde büyük bir sorunu olan insan geçirsin tabi operasyon ya da kaza geçiren biri ama her yer resmen copy page yapılmış gibi..
Valla hiç öyle bakmayın, bazılarını ölse Allah tanımıyacak resmen sbdhdhd
Bana göre tabii ki de doğal güzellik estetikli insan görünce yüzüne gülesim geliyor çok değişik insanlar var çenesi böyle bisiklet koltuğu gibi olanlar var sokakta dudağı da alt dudağı gibi şişen var sonra poposunu falan şişiren var acaba yaşlandıklarında nasıl tipe dönüşecekler maymundan daha kötü bir hale düşerler umarım 😂🙉
Kesinlikle doğal güzellik tercihim ama bu, estetiğe tamamen karşı olduğum anlamına gelmez. Eğer bir insan kendini daha iyi hissetmek için ufak dokunuşlar yaptırıyorsa, buna saygı duyarım. Ama aşırıya kaçan, yüzünü tamamen değiştiren, doğallığını kaybeden bir görüntü bana çok yapay geliyor. Gerçek güzellik, insanın kendini olduğu gibi kabul edip, kendine en çok yakışanı bulmasında yatıyor. O yüzden doğal ama bakımlı bir güzellik her zaman daha çekici ve samimi geliyor. Estetik de bir tercih ama abartılmadığı sürece güzel duruyor.
Her erkeğin tercihi doğal güzelliktir, ayrıca estetik yapanları da görüyoruz maymuna dönüyorlar, estetik yapıp da güzelleşen yüzde 10 falandır herhalde, hiç yok demiyorum, bazıları hakikaten estetikle fıstığa dönüşüyor ama aklıma dudakları kocaman olmuş, elmacık kemikleri sivri olmuş, yüzü gerilince maymuna dönmüş insanlar gelince üzülüyorum boş yere kendilerine bunu yaptıkları için.
Silikon vadisi dev popolar, ekonomi gibi sallanıyor ahahs :D ben tabi ki de her zaman doğallıktan yanayım özellikle herkes birbirine benziyor bu zamanda. bakıyorum dudakları popoları aynı gibi estetik olmuşlar. bence her insan doğal daha iyidir bozmamak gerekiyor bazı şeyleri ✨🥂
Doğallık mı estetik mi konusu hep büyük bir tartışma! 😄 Açıkçası ben doğallıktan yanayım ama elbette estetiği de doğru yerde ve dozunda kullanmanın kimseye zararı yok diye düşünüyorum. 💖 İnsanların özgüvenlerini artıracak bir şeyse neden olmasın? Ancak şu konuda da hemfikirim; estetik artık bir tür standartlaşmaya yol açtı. Herkesin siması birbirine benzer oldu. Halbuki bizi özel yapan aslında o ufak "kusurlarımız," o farklılıklarımız değil mi? 🌟
Kadınların estetik düşkünü olmasının altında sosyolojik ve psikolojik pek çok neden yatıyor. Hem topluma dayatılan güzellik algısı hem de hemcins rekabeti bunda etkili. Ama bence en önemlisi, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmaktır. İster doğal kal, ister estetik yaptır, yeter ki aynaya baktığında mutluluk dol! 😍 Kendi ışığını hiç kimse için söndürme derim. 💫
Her yerini balon gibi şişirip, çıta gibi kemikleri görünen, açık saçık giyinen, aşırı makyaj yapan, Sarı plastik küvet ördek oyuncağı tek tipe dönen kadınları görmeye bile artık tahammülüm kalmadı.. Hiç estetik olmayan, aşırı makjaya kaçmamış, saçlarını at kuyruğu yapıp edepli giyinen kadınlar çok daha fazla daha çekici geliyor bana..
Doğal güzellik tercihim, genelde erkekler doğal istiyor sonra sevgililerini çakma sarışın, maymun gütüne benzeyen dudaklı kızlarla aldatıyo, ulan kadın botokstan gülümseyemiyor bile shhwsj
Kesinlikle öyle O yüzden fiziki güzelliğin geçici olduğunu İnsanın insanı sevmesi için gerekli olanın fiziksel özelliklerin değil Huylarının ve anlaşabilmenin olduğunu ruh ikizini bulunca bırakmaman gerektiğini düşünüyorum. Çok konuştum gidiyorum😂🤣
Doğallık ve yakışıyorsa makyaj olmaması tercihim. Tabii estetik de adı üstünde estetik olduğu için görüntüye bir estetiklik katar ve hoş gösterebilir. Abartı ve çok belli estetik iticidir. Koca dudaklılar misal.
Teşekkür, iltifatlara edilir, gerçeklere değil.. Berh-u darulsun Ali bey, ben de gözlerinden öperim kendilerini.. Ona bir mesaj iletmiş olayım ; Gerçekten saygılı, hanımefendi ve doğal güzelliği olan bir anneye sahip kendisi, ve onu hiç üzmemesi dileği ile.. İyi Akşamlar : )
Ben sizi tanmıyorum Ali’nin annesi hanımefendi, bu izlenimi bende uyandıran siz oldunuz, teşekkür edilecek biri var ise o da sizsiniz.. Hayırlı iftarlar
Çok fazla girmeye vaktim olmuyor açıkçası bu siteye tüm gün iş yoğunlundan dolayı, fakat gördüğüm o ki, özellikle erkeklerden abuk tipler mevcut, tabii ki herkesi genellemiyorum.. Aynı kefede değerlendirilmemek için genelde sadece torunları okuyorum.. Sizin yorumunuza denk gelip, takma isminizi bile gururla alinin annesi olarak belirlemeniz, insanlara karşı nazik üslubunuz ile karakter sahibi bir kadın olduğunuz her halinizden belli olduğu için düşüncelerimi belirttim hepsi bu.. Kendinize, Ali ye ve eşinize selamlar, hoşçakalın :)
@Beyazkin_34 Evet dediklerinize çok haklısınız yani burada çok fazla saçma sapan hem çocuğu hem genç hem yetişkin insanlar var takma isim demişken oğlumun ismi Ali olduğu için ve evli olduğum anlaşılsın diye koydum güzel iltifatlar için teşekkür ederim çok sağ olun hoşça kalın ♥️
Allah affetsin bakamıyorum bile tüm güzelliklerini mafediyorlar yazık.. doğal tabiki ileride karışığım bile olsa sevicem yılların bana kattığı her şey kabulüm kendimi herhalimle seviyorum..
Kesinlikle katılıyorum size.. Orasına burasına plastik balon taktırıp kendini emsalsiz güzelliğe sahip kadın zanneden halbuki diğer bir çok kadın gibi aynı fabrikadan seri üretim ile çıkmış gibi zayıf, silikonlu, bol makyajlı, açık saçık giyinen kadınlardan midemiz bulanıyor artık.. Sizin gibi kadınların çoğalması dileğiyle..
Tercih meselesi özünü kaybetmeden tamam oynama olur ama tamamen kendini degiştirmeye gerek bence o benim çocuklugum gençligim en masum hallerim ki anne ve babamın ilk sanat eseri 😂🤭🤭
İnsanlar kusursuz olduklarında güzel olduğu düşüncesine kapılıyorlar maalesef.. Halbuki insanı çekici kılan ona ait kusurlarıdır.. Yapmayın hanımefendi, bırakın doğal kalsınlar inanın bana ;Estetiksiz, çok makyaj yapmayan, zayıflıktan çıtaya dönnmemiş, saçlarını arkadan at kuyruğu yapmış, gözlüklerini takıp açık saçık giyinmeyen kadınlar, hangi kusura sahip olurlarsa olsunlar sarı ördek oyuncağı gibi seri üretimden çıkmış kadınlardan çok ama çok daha güzeldir..
Ben kendim için konuşayım kesinlikle doğal güzellikten yanayım ama bazı kadınların gerçketen estetiği ihtiyacı vardır veya büyük bakımlara çok şükür kendim için hiç öyle bir düşünceye girmedim ama girenlerde saygı duyarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Doğal güzellik gerçek güzelliktir makyajsız boyasıZ
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İlerde mecbur yaptırcam kırısıklı şekilde mi gezelim