Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Protez tırnaklar, modern güzellik algısının bir parçası olarak görülebilir, ancak bu algı tamamen kişisel ve kültürel faktörlere bağlıdır. Birçok insan için protez tırnaklar, bakımlı ve estetik görünen ellerin simgesi olabilir. Renk, uzunluk, şekil ve tasarım açısından sundukları çeşitlilik, kişisel tarzı ve yaratıcılığı ifade etme aracı haline gelir.
Bununla birlikte, protez tırnak sadece güzellik amacıyla değil, pratik nedenlerle de tercih edilebilir. Kırılgan, zayıf ya da yavaş uzayan tırnakları olanlar için dayanıklılık ve uzun süre kalıcı bir bakım sağlar. Ayrıca, bazı insanlar için protez tırnaklar kendine güveni artırabilir ve kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilir.
Sonuçta, protez tırnakların bir güzellik algısı olup olmadığı, bireysel tercihlere ve toplumsal bakış açılarına bağlıdır. Kimileri için sadece estetik bir tercihken, kimileri için kendini ifade etmenin ve kendine bakım yapmanın bir yolu olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel değiller kullanışlı değiller ve sağlıklı değiller. Klasik bir endüstriyel atığın bir güzellik ürünü olarak piyasaya sürülmesinden ibaret. Sık kullanımı tırnaklarda kalıcı hasar yapıyor cilt rahatsızlıklarına neden oluyor. Zamanında güzellik için Avrupalı kadın ve erkeklerin cildine kurşun tozu sürmesi gibi bir şey benim için.
03 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılSenelerdir kullanıyorum ben ama malzemelerimi kendim alırım en kaliteli ürünlerden 15 günde bir değiştiririm ve en önemlisi doğal bir boyut tercih ediyorum kullanma nedenim ise sudan yemekten çıkmıyor ellerim anne olduğum içinde çok büyük kolaylık sağlıyor
03 Yorumla- 1 yıl
Tabii ben kodi kullanıyorum oje ve base ve top coatlardan zaten rus markası en iyilerden ve jel de pronsh light pink
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılGüzel el güzel bakımlı tırnak insana kendini iyi hissettiriyor. Şükür ki ben doğuştan şanslıyım tırnaklarım kırılmaz, yapısı iyidir vs ama öyle olmayanlar ne yapsın? Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Protez tırnak, güzellik algısı yaratmaktan çok, kişisel tercihlerle şekillenen bir trend bence! 💅 Bazı insanlar için protez tırnak estetik bir dokunuş olurken, kimileri için işlevsellik sağlıyor. Kendi tırnaklarıyla uğraşmak zaman alıcı gelebilir ya da tırnakları pek dayanıklı olmayabilir. Bu noktada protez tırnak kurtarıcı oluyor. Tabii ki bakımlı ve zarif tırnaklar da insanların öz güvenini artırabiliyor.
Ben de bir dönem denemiştim ve özellikle toplantılarda ellerime olan güvenim inanılmaz artmıştı! Kesinlikle kişiye özel bir seçim. Sonuçta güzellik, kendine yakışanı hissetmek değil mi? Bence herkes özgürce istediği tarzı denemeli. Ama unutma, sağlıklı bir tırnak bakımı protezden önce gelir! 🌟💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Protez tırnak, birçok kişi için bir güzellik algısı ve kişisel bakımın bir parçası olarak görülüyor. Bazı insanlar için estetik bir görünüm sağlarken, bazıları için de tırnakları koruma ve güçlendirme amacı taşıyabilir. Protez tırnaklar, özellikle özel günlerde veya sürekli bakım gerektiren tırnakları olmayanlar için güzel bir çözüm yolu bence. Protez tırnak kullanımı kişisel tercihlere bağlı ve güzellik algısı da bireyden bireye değişiyor. Kimi insanlar için bu bir stil ifadesi, kimileri içinse sadece pratik bir yöntem. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️14 Yorumla
Soran1 yılProtez tırnak çok güzel ancak kanser yapıyor bu riski göze almak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılProtez tırnakların kendisi doğrudan kanser yapmaz. Ancak, bazı durumlarda dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Protez tırnak uygulamalarında dikkatli olmak, kaliteli ürünler kullanmak ve hijyen kurallarına uymak önemlidir.
Soran1 yılevet ama yinede gereksiz risk
Cevap sahibi1 yılDoğru diyorsun tabiki.
- Güzellik & Bakım konusunda 488 cevap paylaştı.
1 yılBakarsan saçların veya sakalın kişiye verdiği çekicilikten farkı yok tırnak bakımının da. Eller de güzelse, işçiliğin başarılı ve yapılan modelin kişiye yakışmış olması yeterli. Sonuçta evet, tırnaklarla ilgili konular da diğerleri gibi bir güzellik algısı ürünü.
10 Yorumla
1 yılBence çok pislik bi şey onların arasına b o k girmiyo mu 🤣🤣
34 Yorumla- 1 yıl
Kısa tırnaklar daha çok kir tutuyor. Çünkü uzun tırnaktaki tırnak bariyeri kısalara kıyasla daha öndedir. *Tırnak bakımı uzmanıyım.
- 1 yıl
Umarım dediğin gibidir
Soran1 yıl@rekreasyonistt Protez tırnak yaptırınca ters bir harekette tırnak kökten kalkarmı ben ondan korkuyorum
- 1 yıl
Absürt düzeyde uzun değilse hiçbir şey olmuyor. Tırnak yatağı zaten oldukça güçlü bir yapı ve üstündeki o katman tırnak köküyle ucunu riske atmaktansa ekstra koruma sağlar.
Güzellik algısı olabilmesi için 1 ay kullanmamak lazım ya da aspenya gibi 2metre saçma sapan tırnaklar olmamalı😅 güzellik algısı mı bilmiyorum ama protez tırnak aslında tırnak yeme probleminin önüne geçebilen çok güzel bir çözüm. Görüntü olarak standartlara uygun yapıldığında da gerçekten eller temiz ve hoş görünüyor bu da tabi ister istemez güzellik algısına doğru itekliyor. Çok pahalı bir işlem aslında ama işe bakıldığı zaman da hak edilen bir ücret alıyorlar.
10 Yorumla
1 yılProtez tırnak bir güzellik algısı evet kötü duruyor sevmiyorum bu kadınlar olmasa bu canım saçma şeylere kim para vericek bu dünya da sonra bütün paraları saçın yahudi ürünlere sonra onlar da gazze bomba olarak düşsün gizli soykırım sessiz buradan bile kadınlara vurdum ya ihya olmam ben 🙃
hepimiz kardeşiz :)
10 Yorumla
1 yılŞahsen ben protez tırnakla daha doğrusu uzun ve ojeli tırnaklar la kendimi daha kız gibi hissediyorum çok dişil ve güzel hissediyorum çok güçsüz tırnaklarım bu yüzden çok uzamıyor ben de protez yaptırıyorum ve tamamen kendim sevdiğim için asla bir erkek ve moda için yapmam
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYok be orjinal tirnaği olsun misssss mmuck
Protez tırnak kirpik vajina gibi dudak
Kaşlar kalem burun estetik gözler lens
Benim her yerim doğal
Onun hiçbir yeri doğal değil g@tünden başka dicem oraya da yapiyorlar silikon
Oha iyi sinirlenmisim00 Yorumla
1 yılBana göre saçmalık. Her zaman doğal olmak şarttır. Yani makyaj kabul edilebilir bir durum. fakat peruk ve geçici protez tarzı şeylerin hoş olmadığını biliyorum..
20 YorumlaBence iğrenç bir şey ya bu günümüz kadınları bütün doğallıklarını bozdular herşeyin bkunu çıkardılar ne güzel doğal tırnak varken o ne öyle güzel görünümde istiyorsan yap bi oje
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılLütfen böyle şeylere özenmeyin, tamam herkese saygı duyalım da lakin benim içimden saygı duymak gelmiyor, o tırnaklarla yemek yapanın elinden yemek yiyemem ve arkadaşlık yapmak falan da istemiyorum, resmen iticilik.
10 Yorumla
1 yılYa ben erkek olarak cevaplayayım, çok gereksiz buluyorum protez tırnağı, güzelliğe hiç bir şey katmıyor, ayrıca bazıları mızrak gibi parmaklarla dolaşıyor bana kalırsa psikolojik bir sorun var orada
13 Yorumla- 1 yıl
Elde mızrak, gtte yaprak. Gtümü silerim taşlaaaaaa
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@nisanur675 ahahah güzel anlattın
Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. Tırnağı güzellik olarak görenlere Allah feraset versin
10 Yorumla
1 yılKendini iyi hissettiriyor. Hiç yaptırmadım ama ben de bayılıyorum özellikle simli olanlara eriyorum.. Nasıl çıkarılıyor onu da merak ediyorum 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Törpü, aseton/alkol, çıkaran oje vs. Birçok yöntem var.
- 1 yıl
@rekreasyonistt siz kullanıyor musunuz memnun musunuz? Kendisi yapanlar bar görüyorum videolarda
- 1 yıl
Yıllardır hem ürün satışı yapıyorum hem de uygulamasıyla eğitimini. Son birkaç yıldır da kendi tırnağımı kullanıyorum taban olarak, protezle uzatmak yerine. Oldukça memnunum, bakim rutinimin olmazsa olmazıdır. Estetik görüntüsünün yanı sıra kırıldı büküldü derdi olmaması ayrı güzel.
- 1 yıl
Aaa çok güzelmişş 🌸
- 1 yıl
Teşekkürler ✨ Şu yorumlara bakınca canım sıkılıyor o yüzden. Protez tırnak kullananlar aslında el hijyenine çoğunluktan çok daha fazla önem veriyor ve sanki tek opsiyon abartılı cadı tırnaklarıymış gibi bir algı var. Bakımlı, temiz ve çekici olduğunu anlamıyorlar. Ayrıca her kadın 2 haftada bir buna tonla para bayılıyor sanıyorlar o yüzden bu kadar karşı çoğu, bilmiyoruz sanki.
Badem şeklinde olanlar guzelde diğerleri çok uzun bence
10 YorumlaBen sevmiyorum. Tırnağı uzun birinin yaptığı yemeği yemekte içimden gelmez
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSon zamanlarda öyle oldu ama ben hiç beğenmiyorum
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Güzellik algısıysa bile bu algıyı yaratan kadınların kendisi neredeyse hiçbir erkeğin umurunda değil protez tırnak hiç birimiz protez tırnağı olan kız çok güzel kızdır demiyoruz
15 Yorumla- 1 yıl
Kezbanlar işte
Olay ne biliyor musun hevesinin geçmesi ben üniversiteye başlayınca çeşit çeşit takma tırnak aldım taktım bir güzelce. Protez sevmiyorum çünkü tırnağı çok kalın gösteriyor ve aynı model olduğu için kötü duruyor sıkılıyorum bir süre sonra. Her neyse 3 ay boyunca taktım sonra hevesim geçti çok boş olduğunu anladım çöpe bile atmayı düşündüm
00 Yorumla
1 yılElleri daha zaefi gösteriyor ve sürekli oje sürme silme derdinden kurtarıyor ama ince motor beceriler kayboluyor bir düğme zor ilikleniyor 🤭lensimi takıp çıkaramadım örneğin
03 Yorumla- 1 yıl
Düğme ilikleyemiyorsan çoğu işini yapamazsın zaten. Okdr uzun tırnak kullanışlı değil normal boyda olmalı 😂
- 1 yıl
Daha normal boyda kullanılabilir ama 3 haftaya falan o da uzuyor sonuçta yine aynı problem , taktırmak dert 2saatin gidiyor çıkarttırmak ayrı dert 😁 bir kez heveslenip tekrar yaptırmadım
- 1 yıl
Kendi tırnağın olacak işte normal boyda olacak o çok güzel duruyo ojeli şekilde :)
Mide bulandırıcı bir olay sözde güzel olacağız diye kadınların kendini sirk maymununa çevirdiği detaylardan biri bir tırnak iki kirpik.
10 YorumlaHayır ama törpülenmemiş yamuk tırnaklar çirkinlik belirtisi lütfen o ellerinize bakım yaptırın kızlar oje sürmesende olur
10 Yorumla
1 yılDegil. Zaten bundan sonra kisa ve bakimli tirnaklar modaymis :D sakat gibi protez tirnaklarla gezenler out..
00 Yorumlabence kendini beğenme belirtisi kendi ellerini tırnaklarını beğenen birirnin yapacağı şeyler değil o uzunca duran protezler
00 YorumlaBir kadının çekiciliğini en fazla artıran fiziksel değişim kilo vermek; en fazla azaltan unsur protez tırnak.
00 Yorumla
1 yılÇok itici geliyor bana. Mümkünse takmayın kızlar. Protez tırnak takan kızları gördüğüm de aklıma şımarık ve gösteriş delisi kızlar geliyor.
00 Yorumla
1 yılİş yerindeki kız 1 ay boyunca aynı tırnağı kullandı ve benim cidden midem bulandı
01 Yorumla
Soran1 yılsürekli aynı tırnağı kullanmak saçma geliyor
Evet abartı olanlar baya bir algı sadece
10 Yorumla
1 yılSade olanları beğeniyorum ben böyle değişik şekilleri değil
10 YorumlaBen şahsen sevmiyorum ya yemek yaparken zor oluyo ve bence asla hijyenik değil
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılSeviyorum ve hoş güzel zarif gösteriyor elleri 💅🏻
00 Yorumla Protez tırnak uzamanı olarak evet estetik duruyor ama çok sağlıklı mı bilemem
00 Yorumla
1 yılBence pisliklik algısı tiksiniyorum tırnağı uzun insanlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler güzel değil diyor ama kazma elli kızlarda görmüş onlar bence. Ve çok desenli uzun olunca sevmiyorlar ama güzel ince eli olan, sade orta uzunlukta protez tırnağa her erkek bayılır
00 Yorumla
1 yılpek umrumda değil
ama güzel gözüküyor iyi yerde yapılması lazım
00 Yorumla
1 yılDoğal olan kadınlar hoşuma gider. Protez tırnak olayını sevmiyorum açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİki defa yaptırdım ikisinde de tırnaklarım kötü oldu hava almıyor ve dahası içerisine pislikler giriyor temizlemesi de zor çünkü altta kalan gerçek tırnak uzadıkça ikisi arasına giren kirlerin çıkarması çok güç 😥 kısacası berbat bir şey (özel günlerde ok ama günlük yaşam için sürekli yaptırmak akıl karı değil UVA ışınlarının eline verdiği zararsan bahsetmek istemiyorum bile berbat!)
00 Yorumla
1 yılÇok uzun durmayanlar evet hoş duruyor ama kimisi aşırı uzun hiç beğenmiyorum öylesini
00 Yorumla
1 yılKendiniz için yapıyorsunuz tabiki güzel gelebilir , bizim için berbat
07 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin çoğu olumsuz bu protez tırnağa. Neden hoşunuza gitmiyor?
- 1 yıl
@mahvoldumkine
Pis bir şey sanıyorlar sanki. Tabii düzenli bakım yapılan yer mi daha temiz olur yoksa umursanmayan yer mi? Bakarsan dökük iğrenç ojeler yok, el hep bakımlı, tırnakları temizleme bilinci var vs. - 1 yıl
Sadelikten ve doğallıktan hoşlanıyoruz , sizin için gösteriş güzellik bizim için gösteriş güçtür.
- 1 yıl
Algıda ki hata burada. Her protez tırnak cadı tırnağı gibi olacak diye bir kaide yok, çoğu zaman amaç tırnağı güçlendirip sade bir ojeyle bakımlı olmak.
- 1 yıl
Bakımlı olmak , olanı temiz ve sağlıklı tutmak. Protez tırnak adı üstunde protez. Erkeklerin kendinde olmadığı kası elbiseyle varmış gibi gösterdiğini düşün :) kendi tırnağına güzel bakıp hafif uzatan kızlar gayet peri gibi oluyor :)
Hele 1.50 kızlar kocaman protez takıyor ya , köstebeğe benziyorlar 😅 - 1 yıl
Bahsettiğin şey kendine yakışmayan tırnaklar yaptıranlar. Protez tırnaklar tedavi olarak bile kullanılabiliyor, bırak abarttıkları için insanları soğutanları. Ayrıca kelini kısmi perukla kapatan erkek daha uygun bir örnek olur. Ki bunda bir sakınca yok.
www.bing.com/.../search - 1 yıl
Evet bu iyi
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBoş popüler kültür ürünü ya. Hiç kullanmadım asla da kullanmayı düşünmüyorum.
00 Yorumla Hayır değil ben hiç yaptırmadım. Yaptırmayı da düşünmüyorum.
00 Yorumla
1 yılBence kadınlara cok yakisiyor asiri disilik katiyor ben begeniyorum baya asiri uzun olanlar degilde daha dogol olanlari ozellikle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır kesinlikle değil aksine oldukça çirkin, itici ve iğrenç bir görüntü veriyorum tiksiniyorum şahsen protez tırnak kullanan kadınlardan
00 YorumlaBence öyle ama hic hos degil bence. Pis geliyor bana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır diyen kadınların hepsi bakımsız üşengeç ve iyi görünmeyi bilmeyen kadınlar emin olun buna
122 Yorumla- 1 yıl
Varoşsun
Cevap sahibi1 yılAhaha kuduruk birisi çıktı bile şimdiden :d sen kesin çekici falan değilsin mk hatta evde burnunu bile karıştırıyorsundur eminim iyyk
- 1 yıl
Host çingene
Cevap sahibi1 yılAhaha özgüvensiz olduğunu koyduğun fotoğrafın siyah beyaz olmasından belli çünkü kendinj sevemiyorsun işte saklanmak istiyorsun :ddd
Cevap sahibi1 yılAyrıca varoş insan anca arka plana da kendi fotoğrafını koyar mk, beğenilmek istiyorsun çok ki her yere koymaya çalışmışsin,
Sen hatta telefonun kapağına da kendini koymuşsundur mk- 1 yıl
Hayir gözlerim mavi ve belli olmasın diye siyah beyaz yapıyorum senin gibi köylü Kürtler çok sever ama ben sizin gibilere bakmam gizli yorum yapana bak ahahah boyle elit insanlar için saçma seyleri siz ilk defa gordugunuz icin heves eder ve çok seversiniz sen güzel olsaydın sende heryere kendini koyardin
Cevap sahibi1 yılKızlar soruyor gibj dandik bir siteye bile mi ahahah 😂 lan varya çok eziksiniz ya bu siteye bile ciddiye alıp foto koyuyorsan harbiden vasatın da altında karakterin var , ezik sünepe seni.
Noldu erkekler beğenmiyor dimi seni, kaldın dimi ortalıkta kimse seni alamayacak diye korkudan titriyorsun :d belli zaten 25 ten sonra kadinda bi sarkma başlar artık erkek için ötekileştirilir beğenilmezsiniz maalesef sen de evinde kediyle baş başa kalip turşu olacaksın bebiş :d
- 1 yıl
Sende ciddiye alıyorsun ki buradaki yaşları gerçek sanıyorsun ucube böyle gereksiz detaylarla çok düşünüyorsun ya şizofrensin git tedavi ol
- 1 yıl
Seni adam yerine koymam için Sarıyer'de üniversiteye gitmen gerek benim gibi
Cevap sahibi1 yılNe alaka mk ahahah üniversiteye Sarıyer'de gidince mi adam olunuyor o zaman sen inliterede benim gibi okumadığın için sen de benim gözümde pasif kaldın onu napicaz? Kalırsın böyle mal gibi hadi şimdi defol git :d
- 1 yıl
Daha İngiltere yazmayı bilmiyon kurgu yapcam diye uğraşıyon IQsu düşük lise mezunu
Cevap sahibi1 yılKelimenin yanlış yazılmış olması gerçek olmadığı anlamina gelmez ezik insan :d sen sarıyerde varoşluğuna devam et bakalım hadi naşşş :d
Cevap sahibi1 yılProtez tırnak takamayan da ne bilim Çok kötüsün ya bakımsız türk kızı işte
- 1 yıl
burada yalan söyleyerek kendini sate ego tatminin gecekonduda yaşayanlar ne kadar abartılı hayaller var karşında senin gibi mal yok inanacak önce sobalı evinden kurtul ondan sonra İstanbul'a laf et
- 1 yıl
Sahte**
Cevap sahibi1 yılSobalı evde anne babalarımız büyüdü bizim atalarımız zaten ordan geldi sen ne çabuk geldiğin yere laf edebildin ezik sünepe?
İnsan çıktığı yere böyle mundar aktarmış işte :d ulan ne eziksin ya şu haline gülüyorum şu an senin sünepe- 1 yıl
Sen hala eskilerde yasiyosun sanirim
Cevap sahibi1 yılBak o kadar çok fazla kıt ve anlaması güç bir beynin var ki benim anlattığım şeyleri çok başka yerlere çekip hala anlamakta zorluk çekiyorsun ben sana eskilerin nereden nasıl hangi şartlarda geldiğinden bahsediyorum sen de bana diyorsun ki eskiden kaldın... senin anne babaların ya da onların anne babaları sopalı evden geldiyse senin de oralardan geldiğini anlamına gelir yani sen de geldiğin yere laf atmayıp biraz daha düzenli bir yorum yapman lazım biraz daha kendini geliştirmen ve olduğun toprakları bilip ona göre savunman gerek ne konuştuğunu bilerek anlayarak söylemen gerek
Sana bu yaşından sonra nasıl konuşulması gerektiğini anne baban değil ben mi sana öğreteceğim Sarıyer'de bir üniversite okumuşsun ama gel gör ki adam olamamışsın evet bu bir gerçek, aacı ama gerçek adam olamamışsın.
Cevap sahibi1 yılYa hu alt tarafi protez tırnak, tamam sen beceremiyorsun senin eline yakışmıyor ve rezil duruyor olabilir sen de takmayıver niye bu kadar kudurdun sana niye bu kadar koydu ki bu konu?
- 1 yıl
Kazanamasaydim aynı muameleyi kendime de yapardım beni zihniyetim yok ezilmislere acımam hiçbir sosyetede protez tırnak yok Amerikada zenciler yaptırıyor onlarda oranın kekolari sizde buranin kekolarisiniz kendini böyle avut umrumda değilsin statulu insanların dedigini mi takiyim seni mi kendini kandır çünkü sana kendimi göstermek ya da kanıtlayacak kadar ciddiye almıyorum
Cevap sahibi1 yılEzilmişlere acimam mi, olum gerçekten acıdım sana şu an lan anne babana ben üzüldüm şu an onlar senin anne baban olmayi hak etmiyor mk
Sana onca sene emek verip bakmışlar ama boşmuşsun onu anlamış olduk, yazık onlar da kızım da kızım diyorlar şimdi.
Protez takan kızlar asıl elit tabakadan mk senin gibi kendi tırnağını uzatıp da pislik içinde yaşayacaklarina protez tak çıkar yapsınlar daha sağlıklı temiz mk.
Sen olayin hijyen tarafını düşünmüyorsun tabi ahaha o kadar pislik ve üşengeç dolu hayatin var belli ki neyin doğru olup olmayacağını beynin kavrayamiyor bile.
Neyse hadi yallah arabistana sen en iyisi, oranin kurallari sana uygundur ezik sünepe.- 1 yıl
Protez tırnak sevmiyorum ama gayet de bakımlı bir insanım
1 yılSadece trank dil gelen olarak zaten kadınlar yap tı her şey erkekler beğenmesi için erkekler için olmasa neden bu kadar çabalasın lar
00 Yorumla
1 yılabartı uzunlukta değillerse gayet hoşlar
10 Yorumla
1 yılHyır aksıne çok ıtıcı
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 952 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle hayır tabiki
10 Yorumla algı mı bilmem ama uzun olmayan kısa sade olanlar temiz görünüm veriyo ve çok hos duruyo
10 YorumlaYa güzel duruyorda yalnız bazı durumlarda rahatsız ediyor
00 Yorumla
1 yılDegil ama bi kadinin elleri bakimli olmali her zaman
00 Yorumla
1 yılEskiden cadi gibi takma tirnak takan ünlülerle dalga geçilirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen pek güzel bulmuyorum ya
31 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiç sevmiyorum tamamen güzellik algısı
10 Yorumla
1 yılbana göre iğrençliktir. hastalıktır.
10 YorumlaŞahsen ben sevmiyorum
10 YorumlaEvet güzellik algısı
00 YorumlaBence çok kötü görünüyor.
00 Yorumla
1 yıl- Asla
00 YorumlaEvet, protez tırnak daha kadın kadın gösteriyor
01 Yorumla- 1 yıl
Aşırı uzun iyi değil ama normal boyda ve siyah bordo ojeli gerçekten güzel duruyo:)
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat