Merhaba bence hayır orjinal değil sonuçta. Güzelliğin göstergesi değil de yalnızca hoş duruyor diyebilirim. Görsel için konuşmak gerekirse bence görseldeki çekici durmuyor. Ben beğenmedim görseldekini. Protez değil de kendi tırnağın bakımlı olsa çok daha iyi ve çekici durur diye düşünüyorum.
Yani resimdeki güzel değil aksine aşırı uzun sivri yani bir albenisi yok bana göre sağlıklı tırnakları varken bir insan neden protez yaptırır onu da anlamıyorum bu bir güzellik göstergesi değil
Hayır bence tırnaklara ilaç var adını unuttum onun ile bakım yap ojeye felan gerek yok düzgün kare havalı kes tırnakları vitamin sür ilaç sağlıklı parlak olsun yeter bence
Hiç sevmiyorum protez tırnakak olayını. Hiç sevimli, çekici gelmiyor bana nedense. Bir miktar kendi tırnaklarımı uzatirim, yeterli. O yüzden güzellikle de bağdaştıramıyorum.
hayır değildir uzun tırnak kullanan kadınlar bi bakıma öz güven sahibidir ve bu kişisel bakımlarını göstermek isterler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Merhaba hanımefendi, eşim için protez tırnak almak istiyorum ben beğeniyorum. Resimdekinin biraz daha kısası şeklinde. Nerelerde satılıyor, tırnağa nasıl geçiyor bunlar yapıştırıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Eksiyi veren kim inanamıyorum size, yukarıda yazdıklarımda olağandışı ne var?