Uzun ve protez tırnak kullanımı güzelliğin bir göstergesimidir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba bence hayır orjinal değil sonuçta. Güzelliğin göstergesi değil de yalnızca hoş duruyor diyebilirim. Görsel için konuşmak gerekirse bence görseldeki çekici durmuyor. Ben beğenmedim görseldekini. Protez değil de kendi tırnağın bakımlı olsa çok daha iyi ve çekici durur diye düşünüyorum.
Yani resimdeki güzel değil aksine aşırı uzun sivri yani bir albenisi yok bana göre
sağlıklı tırnakları varken bir insan neden protez yaptırır onu da anlamıyorum
bu bir güzellik göstergesi değil
Güzellik demeyelim de bakımsal olarak daha hoş gösterdigi evet. Ve ben protezde olsa çok seviyorum
Hayır, güzellik fizikle ve yüzle ön plana çıktığını düşünüyorum.
Cevap
38Cevap
Görseldeki en sevdiğim oje rengi bu rengi süren her kadın bana göre güzel ve zevk sahibidir 😅 protezine bakmam
Hayır bence tırnaklara ilaç var adını unuttum onun ile bakım yap ojeye felan gerek yok düzgün kare havalı kes tırnakları vitamin sür ilaç sağlıklı parlak olsun yeter bence
Hiç sevmiyorum protez tırnakak olayını. Hiç sevimli, çekici gelmiyor bana nedense. Bir miktar kendi tırnaklarımı uzatirim, yeterli. O yüzden güzellikle de bağdaştıramıyorum.
Benim aklıma gelen şeylerden biride lavabo ihtiyacınızı nasıl yapıyorsunuz? (yanlış anlaşılmak istemem.. tırnağı kısa severim bakterilerin girmemesi için)
Bence çok güzel.Çok temiz ve bakımlı görünüyor. Kalın yapıldığında hoşuma gitmiyor. Zarif ve ince yapılırsa güzel oluyor.
Bnd beğeniyorum ama resimdeki çok aşırı uzun protez oldg bell yani. bn daha çok doğal görünmesinden yanaym
Ya ne alaka şu güzellik algısından bir kurtulamadınız gitti.
Bu kişisel bi r şey ki bazı kadınlara yakışıyor yani daha zarif gösteriyor evet ama çoğunda çapa gibi :D :D
hayır değildir
uzun tırnak kullanan kadınlar bi bakıma öz güven sahibidir ve bu kişisel bakımlarını göstermek isterler
Merhaba hanımefendi, eşim için protez tırnak almak istiyorum ben beğeniyorum. Resimdekinin biraz daha kısası şeklinde. Nerelerde satılıyor, tırnağa nasıl geçiyor bunlar yapıştırıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
Eksiyi veren kim inanamıyorum size, yukarıda yazdıklarımda olağandışı ne var?
Evet.. Bu tırnakları takan kadınları gördükten sonra artık normal kadın eli erkek eli gibi gelmeye başladı
Uzun tırnak bana göre pisliğin göstergesidir, başka bi anlamı yok
Kendi tırnağım uzun öyle zaten proteze gerek yok iki üç güne uzuyor kendi tırnağınızı uzatın proteze ne gerek var çok yapay duruyor
Ben orijinalini seviyorum daha hoş geliyor gözüme ve bir tık daha kısa
Ben yapay buluyorum doğal tırnağı biraz uzatmak daha hoş duruyor kadinlarda.
ıyyyğğğ varoşluk. Aptal tırnak parçasına absürt boya yığını ile kendini göstermeye çalışan kezban
Ben çok sivri ve çok uzun sevmiyorum güzellikten uzak görünüyor
Evet güzel duruyor ama baxisi çok fazla uzun kullanıyor o iyi olmuyor
Tırnak güzellik göstergesi değildir, el güzelliği oluyor o.
Bakımlı olmanın bir göstergesi aslında çok güzel olmuş ben de düşünüyorum 😊
Güzellik göstergesi sayılmaz ama tercihtir. Benim tırnaklarım fazla sert ve kolay kırılıyor o nedenle kullanıyorum protez tırnağı ve çok memnunum.
Protez değil de uzun ve sağlıklı tırnaklar güzel bir oje ile elleri oldukça ilgi çekici hale getirebilir.
Kim uyduruyor bunları ya bakımlı olmak farklı şeydir protez tırnaklı ama iğrenç olanlar da var
Rengide bir o kadar önemli bence bazen itici bile olabiliyor
Şekli de önemli. Böyle oval gibisini beğenmiyorum. Cadı tırnakları gibi. Köşeli tırnak seviyorum
Çok severek kullanıyorum hatta bayılıyorum mükemmel hissetiriyor beni fakat güzellik olarak değil bunu hoşuma gittiği için yaptırıyorum
Aynen çok bakımlı kızlar olduğu gözüküyor
Aksine itici buluyorum. Hiç hijyenik değil.
Kesinlikle güzel duruyor
Bir tık çekici kılıyor
Doğal tırnaklarım ve hep kırılıyor:/
Bende uzattığımda kırılıyor :(
Bu sivri tırnak da nedir cok itici
Ben iğrenç buluyorum açık konuşayım 😅
Alakasi yok
Hayır sevmiyorum ben
Göreceli bir durum buuu , ben iticii buluyorum..
Kısa da güzel böyle uzun da.
Hayır orjinal değil sonuçta
Protez diyorsunuz farkında mısınız?
Tanricam ne derse o dur
Ee ne diyorsunuz gostergesi diyorsaniz size katiliyorum
Değildir sadece tırnakla güzellik olmaz
Hayır iticidir ve antihijyeniktir
Göstergesi midir? Değildir.
Bakımlı tırnak olabilir ama protez hayır bence.
Aksine saçmalığın göstergesidir çok itici
o el ne la oyle kocaman 😂
Güzellikten ziyade bakımlı bir görünüm oluyor
Gösterge sayılmaz ama ben beğeniyorum.
Bakım ve zevk mevzusu 😊
Hayır sadece bir özenti
Güzel ellere sahip kızlar 10-0 önde bnim için
Bi yerini kaşımak için ne yapıyor sun
Bu tırnaklar çok hoşmuş yalnız.
Değildir protez tırnaklar leş.
Değildir
Çorba kepçesi gibi.