Mutfak şefiyle aramızda bır seyler var?

İş yerinde mutfak şefiyle aramızda bır seyler var yani sevgili değiliz ama iş esnasında flört ediyoruz bakışıyoruz gülüşüyoruz falan ama çok dikkat cekmemek şartıyla genelde mesafeli davranmaya calısıyo cogunlukla ve ramazandan sonra buluscaz bana iş yerınde dedi ki ramazandan sonra yaramazlık yapalım mı dedi bende dedim ki ne gibi yaramazlık o anda içeri personellerden biri gelince sustu konusamadık benım mesaim bitti çıktım özelden ona ne demek istediniz yaramazlık yapalm mı derken dedim oda bana cevap vermedi mesajımada görüldü atmadı daha sonra ertesi günü işe geldim arama mesafe koydum onla göz göze gelmemeye calıstım yüzüne bakmadım hic muattap olmadım oda farketti bana neyim oldugunu sordu bende bır seyım yok iyiyim dedim yanı konusunu acmadım somra benı aşağı cagırfı bama dedi ki mesajına cevap vermediğim için mi bana bozuk atıyosun dedi bende sizin bilmeniz gerek ama yaptığınız hıc doğru değil dedim oda dedi ki ben mesajlasmayı sevmıyorum yüzyüze konusma taraftarıyım dedi bende dedim ki yanlış anlaşılmasın ama bende sizinle sohbet etmen amaclı yazmadım zaten bişe sordum orada dedim ve siz saygısızlık yapıp bana cevap vermediniz dedim oda dedi ki sen bana güven sana söz veriyorum ramazan bitsin senle oturup konusucaz her sey senın istediğin gibi olucak sen ne dıyosan o olucak söz dedi bende dedim ki ben size güvenmıyorum dedim oda dedi ki hayır bana güven sana söz ne ıstıyosan onu konusucax ne dıyosan o olcak dedi bende tamam dedim bu adama nasıl bir tavır almalıyım sizce?
Mutfak şefiyle aramızda bır seyler var?