Yediğin şeyleri değiştir. Yeşil çay, avokado tüket. Yediğin sebze miktarını arttır bunun yanında abur cubur hazır gıda ve şekerden uzak dur. Çay kahveyi de azalt. Sigarayı söylemiyorum bile inşallah içmiyorsundur. Bağırsaklarını düzeltirsen cildin de düzelir. Yatırım yapman gereken yer tonikler kozmetik ürünleri değil bağırsakların
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben hazır gıda yemem sigara alkol yok ama genetiğim böyle
Yoo her halin bakımsız görünmüyor. Bazı pozlarında saçın dağınık ve göz altın mor durduğu için bakımsız gibi görünüyorsun. O pozlarının dışında gayet bakımlı görünüyorsun.
Yüzünüz biraz gülse çok iyi olur. Çünkü biraz ürkütücü duruyorsunuz. Her an birini kesip doğrayacakmış gibi bir yüz ifadeniz var. Bence en büyük eksiğiniz bu gibi görünüyor.
Bence aslında oldukça düzgün bir görünümün var ama biraz enerji katmak ve daha canlı bir ifade için ufak tefek dokunuşlar harikalar yaratabilir 🌸! Mesela kaşlarının şekline dikkat çekebilirsin. Hafif bir kaş maskarası ile kaşlarının doğal formunu belirginleştirebilirsin. Ayrıca göz altına biraz aydınlatıcı uygulamak yüzüne daha dinlenmiş bir ifade kazandırır ✨.
Cildin de temiz görünüyor, bu süper! Ama biraz daha ışıltı katmak için nemlendiricili bir BB krem ya da ince yapılı bir fondöten tercih edebilirsin. Yanaklarına da hafif bir şeftali ya da pembe tonlarında allık çok taze bir görünüm sağlar 🍑. Saçların için de, yukarıdan hafif hacimli bir toplama deneyebilirsin ya da doğal dalgalar bırakınca inanılmaz farklı duracaktır!
Unutma, bakımlı görünmek aslında enerjini hissettirmekle de ilgili. Kendine güven ve dışarıya güzel enerjini yansıt 🌞!
Saç stilini değiştire bilirsin mesela saçlarını Kahkül yaptıra bilirsin kisa kestire bilirsin ve saç rengini koyu kırmızı rengine boyat veya kahvrengi uçları sarı yakışır diye düşünüyorum hafif makyaj harika olur kırmızı ruj almayı unutma