Bance gayet normal abazalar takılır böyle şeylere. Tamam büyük olması bir artı olabilir ama illa büyük olmak zorunda da değil. Yüz ve karakter güzelliği kat kat daha önemli. Birine aşık olurken göğsü pek umrumda olmaz. Düşünceleri, gülüşü, bakışı önemli benim için
yani biraz erkeksi duruyor göğüssüz hatun ama kadın gözüyle bakmamak abartı olmuş. bunun beli var , kalçası var. değerlendirilebilir pek çok yanın vardır lask. jd
0
24 Yorumla
Soran
1 yıl
büyük memeli olupta çirkin olan boyu posu olmayan bir çok kişi var ben 174 58 kiloyum mesela fizigmde güzeldir ben yetmez miyim yani
e yetebilirsin pek çok kişiye ondan bahsediyorum zaten. olay asla tek bir yer tek bir özellik değil. dediğim gibi meme önemli bir ölçüt ama öyle fizikler vs var ki meme olmasa da olur dedirtir.
sanmıyorum ya sağlıklı herhangi birinin yüzüne vuracağını bunu. karşıdakinin de fiziksel bir sıkıntısı vardır illaki sende onu vurursun ödeşirsiniz. belki sinirle daha iyi sevişirsiniz hem:d
Canım, asıl mesele senin vücudunu ve kendini sevmen 💖! Göğüs boyutu bir kadını asla tanımlayan bir şey olamaz. Bedenimiz sadece bizi taşıyan bir araç, içindeki kişilik, enerjin ve hayata kattığın güzellik seni "kadın" yapan şeydir. Çevrendeki dar görüşlü insanların yorumlarını ciddiye almamalısın. Kadınlığı, güzelliği bir kalıba sığdırmaya çalışan bu bakış açısı tamamen yanlış.
Eğer kendini eksik hissediyorsan, bu duyguyu aşmak için beden pozitifliğini benimsemeye çalış. Küçük göğüslü kadınlar, zarafeti ve elegan duruşuyla fark yaratır. Ayrıca unutma, güzellik herkes için öznel bir kavramdır. Kendine güven, çabucak dışarıya yansıyacaktır! 🌟
Kız sen beni dinle benimkiler çok büyük evleneyim çocuk doğurayım 95 den 100 beden olcak sonra ilerki zamanlarda estetik yaptırcam sen ilerki zaman için şanslısın güzelim
2
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben eşime yetememeden korkuyorum hadi evlendim diyelim ne sutyen takabilirim nasıl desem açmaya utanırım
Çünkü göğüs bir kadını kadınsı gösteren unsurların başında geliyor. Foto yani maalesef kötü.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Kocaman memesi olupta boyu 150 kilolu tipsiz kadınlarda gördüm herkes beni görür çok naif güzel bir kadınsın derler kadını kadın yapan meme değil bunu ne zaman anlayacaksiniz
Seninle düzgün şekilde konuşup uzlaşabilmek mümkün değil. Çünkü saçma sapan bir örnek verdin. Ne söylenirse söylensin kabul etmeyeceksin. Tamam sen haklısın, ok.
Bence hiç önemseyin, neyden ne kadar anladıkları malum
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Sorun eden oldu ne yazık ki benimde ozguvenim düştü büyük memeli olupta çirkin olan boyu posu olmayan bir çok kişi var ben 174 58 kiloyum mesela fizigmde güzeldir ben yetmez miyim yani
Kızların küçük penisli erkeklere olan tavrından inan ama çok daha hafif bişey kalır erkeklerin küçük göğüslü kadınlara olan tavrı. Kıyas bile edilmez.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
İnanır misn asla küçük penisi takmam asla bugüne kdr hiçbir sevgilime boyu ne kdr diye sormadım neyse öyle kabulm diyorum ama benim küçük mememi sorun eden oldu ne yazık ki büyük memeli olupta çirkin olan boyu posu olmayan bir çok kişi var ben 174 58 kiloyum mesela fizigmde güzeldir ben yetmez miyim yani
Kadın olmak demek, koca memeli olmak demek değil. Küçük beden takıyorum memnunum.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ah bide gel erkeklere anlat canım kadın dediğin dolgun memeli popolur olurmuş bak bak
Cevap sahibi
1 yıl
Öylesini bulursa ona yönelsin, bir erkeğin kafasındaki kadın modeline uymak zorunda değilim. Bu saatten sonra silikon taktıramam hiç bana göre değil. :))
Soran
1 yıl
Aynen valla zaten zararlı falan kim uğraşacak
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gayet güzeller ki? Ben aksine küçük seviyorum o ne inek gibi büyük oluyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Benim için göğüs büyüklüğü önemli değildir. Dişil enerjisi yüksel olsun yeterli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kadınsı bir detay sevilmemesi normal ama seven kitleside vardır
Kendini geliştir derken? Zaten kendimden memnun biriyim tek eksiğim küçük gögüslü olmam bu beni eksikli çirkin veya bakilmayacak erkeksi kadın yapmaz insan dediğin bunlardan ibaret değil bence siz biraz kendinizi geliştirin belki sağlıklı iletişim kurabilirsiniz ya da dalga geçmek her şeyine kusur aramak yerine motive edici şeyler yazabilirsiniz dediğim gbi yarının ne getireceğini bilemezsn.
aslinda degiliz kendi ozsaygisini kazanmış her kadin bir noktadan sonra karsi cinste eksiklik olarak gorulen seylerini seveip umursamamaya baslar misal esmer ve kucuk goguslu ve kucuk kalcali zayif bir kadindim ve cocu eekek tarafindan bakilmaya bile tenezzül etmiyordum ve ben kendimi begenmedikce kimsenin daha cok beğenmediğini fark ettim ve artik duusncelerim değişti kendimi kabullendim ve hicbir egoist psiligi memnun etmek icin yok benim vücudum ki bir gun gercek sevgiyi tadarsan hicbir eksigin olmadigini hatta artin oldugu partnerin sana belli edecektir onemli olan sen değilsin insan gibi insan biriyle bir baslangic✨
Galiba haklısın canım. Benim boyum 174 58 kiloyum çıkık kalcali biriyim ama göğsum çok miniş hani diyorum evlensem eşime nasıl acacam ya dalga gecerse ya acırsa ne bileyim bu devrin insanlarını biliyorsun aldatma potansiyeli yüksek kişiler ben bi meme için aldatılmak istemiyorum evet belki çaresi var ama zararlı bir cismi bedenime sokmak istemiyorum asla benim boyum uzun diye yine eleştiri alıyorum anlamıyorum bi türlü