Neden dogru olmamasina ragmen guzellik algisi diye milleti belli şeylere zorlayarak yanlışı yaptiriyorlar?

Gunumuzde artik cilt bakim urunlerini kullanmayan bakim rutini olmayan insanlaea bile tam kendine bakmiyor pis gozuyle bailiyor guzellik algisi bile mükemmel bir cilt olmuş erkek kadin farketmez herkes karsi cinste bu guzellik algısına uyacak mukemmel insanlar ariyor ben de beni de begensinler diye bunlara kapildim cilt tedavim bitmesine ragmen ama haka sivikce cikiyor dedigim de bu gun doktorum bana sen daha 19 yasindasin tabii ki arada cikacak ufak cilt lekekerin olacak bunlar normal bundan sonra ne bakimindan bahsediyorsun guzellik merkezine gofip parani mi cop edeceksin ne yapacaksın 40 yasinda hastam var gençliğinde coo bakimla yuzuyle uğraştı ben 60 yasindayim onun yuzu benden daha yasli duruyor ben 60 yasinda oldugum halde doktor oldugum halde yuzume bir sey sormuyorum sen neden sureceksin az ileriyi dusunun bu gun gencsiniz guzellik icin surdugunuz urunler 30-40 yasiniza geldiginizde cildinizi mahvedecek doye azarladi ama oyle bir azarladi ki ben annemden hatta babamdan bile boyle azar yemedim kafama dank etti bu sacamsapan guzellik algisina uymak icin ugrasmiyorum saglikli olan dogru olan bu degil cunku bazi seylerin farkina gec vardim yanj bana gore gec vardim daha 19 yasindayim kucugum biliyorum😅
Neden dogru olmamasina ragmen guzellik algisi diye milleti belli şeylere zorlayarak yanlışı yaptiriyorlar?