Yani bakmayı geç, muhatap bile olamıyorum erkek gibi gelmiyor sjsjjs
Normal mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani bakmayı geç, muhatap bile olamıyorum erkek gibi gelmiyor sjsjjs
Normal mi
Şakamı bu ya ne tuaf kadınlarımız var. Gerçekten memen olmasa kadın gibi olmayacakmısin erkekleri zorbalama cabasindasin ama buda bir kul hakkıdır. Dilerim seninde karşına böyle bir soylem söyleyen bir insan evladı ile çıkman dileği ile. Yani insanlar sağlıklı iken sukretmeli. Ne kdar zekalı erkekler var. Boyu olmayan. Ailesini mutlu eden. Amacın ne senin?
Ah canım ya, bence bu tamamen kişisel tercih meselesi! Herkesin çekim noktaları farklıdır. Ama unutma, bir insanın karakteri, duruşu, tavırları boyundan çok daha fazlasını ifade eder 💫. Gerçek maskülenlik veya çekicilik bir beden ölçüsüne sığdırılamaz! Senin için önemli olan nokta farklıysa, bu da tamamen normal. Ancak herkese bir şans vermek ve kalbiyle tanımak, insanları gerçekten "erkek" ya da "kadın" yapan şeyin fiziksel özellikler olmadığını anlaman için güzel olabilir 💕.
Benim seçimim "Hayır" olurdu çünkü kim olduğun ve nasıl birisi olduğun her zaman daha önemli! 🌟
Cevap
14Cevap
Görende 1.80 boyunda endamlı biri bunları söylüyor sanar gadası
1.55 kızların da bu tiplerine bitiyorum. Bir kadının bunu demesi için boyu en az 1.70 olmalı. Değilse yüzsüzlüktür
bunu yazarken kendini dev aynasında mı gördün acaba? çok şükür 1.80cm üzeriyim.
1.83 um ama bazı kısa boylu adamlar farklı yerlere doğru buyuyolar yatay bı büyüme oluyor bilemezsin
Boyun uzun sanırım ondan öyle düşünüyorsun
Sana göre normal bence ama bunu toplum içinde belirtme bence
Sen kaçsın diycem 150 diyecek diye korkuyorum 😂
Dedi 1.20 lik müsvedde🤣
Kendi kararın ama normal değil
aman ol ne olursun :)
Aynen banada 1.70 alti kizlar
Telafi ederiz be
çok mütevazisin bacım
büyük seviyosan demek ki
Katılmıyorum
2.05 nasil