Bu tamamen kişisel bir tercih meselesi, ama bana göre sakal erkeğe ayrı bir karizma katıyor. Tabii ki herkese yakışmaz ve sakalın da kendine has bir bakımı, düzgün bir tarzı olmalı. Bakımsız, dağınık bir sakal yerine, şekilli ve yüz hatlarına uygun bir kesim çok daha çekici durur. Öte yandan, bazı erkeklere sakalsız olmak daha çok yakışıyor ve yüz hatlarını daha belirgin hale getiriyor. Önemli olan kişinin kendini nasıl rahat hissettiği ve ona neyin daha çok yakıştığı. Sonuçta tarz, sadece dış görünüş değil, aynı zamanda kendini nasıl hissettiğinle de ilgilidir.
Bir erkeğin sakallı mı yoksa sakalsız mı olması gerektiği tamamen kişisel bir tercihtir. Her iki görünümün de kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır ve her ikisi de farklı insanlar tarafından çekici bulunabilir. Sakallı Olmanın Avantajları: Maskülen Görünüm: Sakal, erkeğe daha maskülen ve olgun bir hava katabilir. Kişisel Stil: Sakal, erkeğin kişisel stilini ifade etmesine yardımcı olabilir. Farklı sakal stilleri, farklı kişilikleri ve tarzları yansıtabilir. Yüz Hatlarını Düzeltme: Sakal, yüz hatlarını düzeltmeye ve daha simetrik bir görünüm elde etmeye yardımcı olabilir. Koruma: Sakal, yüzü soğuktan, güneşten ve diğer dış etkenlerden koruyabilir. Temiz ve Düzenli Görünüm: Sakalsız bir yüz, temiz ve düzenli bir görünüm sunar. Daha Genç Görünüm: Sakalsız bir yüz, erkeği daha genç gösterebilir. Bakımı Kolaydır: Sakalsız bir yüzün bakımı, sakallı bir yüze göre daha kolaydır.
Ya erkeklerin yüz tipine göre değişiyor bence. Ama hafif kirlk sakal 🤌🏼🤌🏼🤌🏼
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
ikisi de kisiden kisiye degisip hoş durabiliyor ama nacizane fikrim sakalsiz baby face dedikleri bana göre daha cok yakisiyor ve genc gosteriyor kesinlikle, 25 yasindaki biri sakal birakinca direkt 30-35 lere çıkarken sakalsiz 20 yasina iniyor ve gerçekten daha güzel bir sey baby face.
ikiside yakışmalı Erkeklerin makyaji sakaldır güzel görüne bilir fakat sakalsızda onu görünce şok geçirmek istemem yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sakallı olmalı ama benimkiler kaba etim gibi sadece çenede düzgün çıktığı için komple kesiyorum belli bir zaman sonra bir yerde olup bir yerde olmaması boşluk boşluk olması hiç olmamasından dahada kötü çünkü