Patavatsız insanlara karşı?

Atıyorum Siz Karşı taraftaki kişi üzülmesin kırılmasın diye olabilecek şeyleri en noktasına kadar düşünürken karşıdaki taraf sizin yapmadığınız etmediniz şeyleri en iyimser yaklaştığınız halde o size patavatsız bir şekilde yaklaşırsa tepkiniz ne olurdu atıyorum karşı tarafla bir olay yaşadınız büyük bir olay değil normal Herhangi bir sıradan bu olay karşı taraf fakat size iğneleyici kötü sözlerde bulunurken Siz karşı tarafı üzülmesin diye sadece gülücük atıyorsanız ya da size yapılan iğrenç muameleyi kabul ediyorsanız artık belli bir raddeye geldikten sonra o kişiye karşı durumunuz ne olurdu atıyorum Siz bir eşya aldınız bunu beğenmeyip aşağılayarak kötü bir benzetme yaptı diyelim fakat bir iki gün sonra aynısını Kendi yaptı bu kişiye karşı durumunuz ne olurdu bunu çok sık yaşıyorum ve karşı tarafı üzmemek adına çok sarf ediyorum Fakat ben artık çok doldum ve bu kadar kişiye çok ağır bir ithamda bulunmak istiyorum Ve bir daha bana karşı bu tarz söylemlerde bulunmasını İstemiyorum Biz böyle bir olay yaşasaydınız siz nasıl bir tepki verirdiniz

Patavatsız insanlara karşı?