3 yıllık evliyim yaşadığım sıkıntı?

Arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim. Eşimle 5 yıl önce tanıştık. Eşimin benle tanışmadan önce hergün konuştuğu birisi varmış. Benden yaklaşık 3-4 ay önce konuşmaya başlamışlar. Birbirlerine isimleriyle hitap etmişler ve hiç görüşmemişler. Biz konuşmaya başladıktan 10 gün sonra sevgili olmaya karar verdik. O sırada da hergün olmasada eşim aynı kızlaa konuşmaya devam etmiş. Yaklaşık 2-3 ay böyle gitmiş ve yazmayarak bitirmiş. Kızın şu an numarasi instagrami hiçbiri yok. Biz konuşmaya başladıktan ve sevgili olduktan sonra instagramini konusmaya basladigimiz tarihi yazip kalp koymuştu. ve tanıştıktan 12 gun sonra tiyatroya gittigimizde kızda ordaymış bizi görmüş. ayrica o gün eşim whatsabinda bizi paylaştigini soyluyo ama ben hatirlamiyorum.5 yıldır hicbir seyini saklamaz ve buna benzer hicbir yanlisini gormedim. O zamanlar hemen konusmayi kesemedigini soyluyor. Benim yinede güvenim çok kırıldı. Aldatilmış kandirilmiş hissediyorum. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz? Bunları eşim bana laf arasinda birkac kere soylemisti ama ben benden sonra hiç konusmamistir diye uzerinde durmamistim.
Aldatıldın
Hayır sadece süreç böyle geliştiği için bu durumu yaşadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
3 yıllık evliyim yaşadığım sıkıntı?