22 yasindayim son 9 yılım obez olarak geçti maalesef ve bunun yüzünden her yerimde deri çatlağı oluştu. 1 senede sporla ve diyetle çok güzel kilo verdim fizigimi seviyorum, yüzümde ortalamadan güzel bir yüz :) ama maalesef ki çatlaklarım yüzünden ozguvenim sıfır.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEmin ol herkesin bir kusuru vardır
Benim de deri çatlağı fazla kilo dan dolayı önemli olan iç güzellik o daha çok kalıcıdır şimdi gençsin güzelsin ama 30 yıl sonra güzelliğinden eser kalmayacak.
Dış güzelliğin için gelecek kişiden hayır bekleme zaten, gerçekten seni sen olduğun için sevecek birisiyle olmalısın..
Fizik önemli elbette önemsiz diyemem ama her şey değildir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır kesinlikle değil. Bunlar senin azmini ve değişimini gösteren izler. Yine de eğer seni rahatsız ediyorsa tedavileri var galiba bunu uzman doktorlara sormak en iyisi. Güzellik merkezlerine gitme lütfen onlar vaatlerde bulunarak insanlrı hayal kırıklığına uğratıyor. Kendine güvenmen güçlü iradenle birleşirse varya bu hayatta artık seni kimse üzemez bende söylemesi. Çatlakların çabanı gölgede bırakmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTaktığın şeye bak. E zaten hamilelik geçiren hemen her kadında yine var çatlak. Benim karın bölgemde var biraz. Eşimin bi gün bile buranda da çatlak varmış be , dediğini duymadım. Duysam kafasında bi çatlak ben açardım. Diyen erkek zaten erkek değildir bunu bil. Aklın zekan fikrinde sorun yoksa çok da takılma bi iki çatlağa. Onu önemsemeyecek erkek de çok var emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki ben obez değilim kilom da normal boyuma göre ve yine de bel , omuz iç bacak, kalça kısmım hep çatlak bazen bembeyaz bazen ise kıpkırmızı oluyor ve çok belli oluyor kendimi çok kötü hissediyorum tedavi görmeyi düşünüyorum üniden sonra sen de kendini kötü hissediyorsan bi araştır derim..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💕 Öncelikle inanılmaz bir başarıya imza atmışsın, kilo verip sağlıklı bir hayata dönmek ciddi bir irade ve emek gerektirir. Gurur duy kendinle! 🌟 Çatlaklar vücudunun yaşadıklarının bir parçası. Herkesin hikayesi farklı, bedenlerimiz de öyle. Çatlaklar seni asla itici yapmaz. Özgüveninin sıfırlanmasına izin verme. Derin bir nefes al, aynaya bak ve güzelliğini gör!
Cilt bakımına özen göstererek çatlakların görünümünü biraz hafifletebilirsin ama unutma, kimsenin mükemmel olmadığını kendine her daim hatırlat. Güzellik kendini sevmekte saklıdır. Sen içten ışık saçtığında bunu herkes fark edecek, buna inan! 💖21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
72Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılAmeliyat ile giderilebiliyor onlar
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır neden itici olsun
00 Yorumla
1 yılHayır bu gayet doğal bir durumdur. Ayrıca çatlakların yeniyse at kılı fırçası alıp o bölgeye uygulayabilirsşn.
13 Yorumla- 1 yıl
Senin adın ezgi mi
- 1 yıl
Değil
- 1 yıl
Peki
Gizli Üye(18-24)1 yılBende senle aynı sorundan dolayı rahatsızım ama çok normal benim kardeşim bildim bileli hep 50 kilolarda 55 bile olmamıştır ama onda bile var ister istemez bu çatlaklar her kadının yaşadığı bir şey maalesef vücud föndetenleri kullanabilirsin ya da sevmeyi dene zamanla alışıyorsun
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen şeker ve hamur işinden dolayı oluyor manken değiliz onları yemeyelim çok kafaya takmamak gerekiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılYa arkadaş bu her kadında eninde sonunda olan bir şey ben 49 lipyum bende kalçalarım. panter tarafından çizilmiş gibi. Bcndndndn doğum yaptım karnım Çarşamba pazarı gibi. bacak arkalarimda da var. Yani kasiklarimda da. Anlayacağın ve. Kilosuz olmama rağmen ben de var. Bu gebeltiktir. Ve genelde ilişkim dede etkili olması biz seviyoruz onları
11 Yorumla- 1 yıl
Belki çizilmistir😁
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önemsiz bir detay önem verenede bakışımi vermezdim. Hayatta Savaşçıların izleri olur, kendine güven bunlarla tanimlama
22 Yorumla- 1 yıl
40 olduğuna inanmıyorum aşırı güzelsin
- 1 yıl
profilini okudum çok aklı başında bi kadınsın, buraya fazlasın
1 yılİtici deseler ne olur o kadar kilo vermek için çabaladın burada bi kaç eleman itici dedi diye kendini aşağıda görme lütfen seven her türlü sever benim manita ml mesela mallığına bile aşığım çocuğun FOSNDNNSSNDB
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu herkeste olan bir şey. Sen temiz beslenmeye devam et o çatlaklar zamanla küçülecek ve gözüne takılmayacak. Sporunu yap, beslenmene önem ver.
Özgüven vücüt çatlağının olmaması demek değildir.
00 Yorumla
1 yılÇatlaklarımı kusur olarak görmüyorum. Göreni de erkekten saymıyorum zaten sjdjjf Onu kusur görene kadar dönüp bir kendine bakmalı insan ya pamuk gibi kızlarız
10 YorumlaBence kadın bedenine çatlaklar çok yakışıyor yıldırıma benzetiyorum ben tatlı geliyorlar bana
40 Yorumla
1 yılVücudunu olduğu gibi sev aşkım, çatlakların selülitlerin seni sen yapan şeyler. Ama kiloma dikkat et görünüşün için değil sağlığın için dikkat et, ama çok fazla rahatsız oluyorsan güzellik merkezleriyle çatlak onarımı için görüşebilirsin başkaları beğenmez diye değil kendi özgüvenin tazelensin diye ❤
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılKimde çatlak yok ki? Öz güven ne olduğun değil, kendini nasıl gördüğünle ilgilidir. Kendini sev ve mütevazı ol, gerçek mutluluğu işte o zaman tadarsın.
00 Yorumla
1 yılBak tatlım bende eski kilolulardanım obez grubuna girer miydim Bilmiyoeum ama özgüvenini en yükseklere çıkarmalısın insanlar minik kusurları ile güzeldir çatlaklar olsun veya olmasın sen başarmışsın savaşmışsın seni gerçekten o aşamalardan geçen biri olarak bunu söylüyorum çatlaklar çoğu zaman dediğin gibide olmuyor kendini sev ve kendine güven sende her insan gibi çok güzelsin bunu sakın unutma🌸
00 Yorumla
1 yılhormonal bozukluğu olan kadınlarda da var. Benim bacak bölgemde var ve inan hiç itici olduğunu düşünmüyorum, çünkü vücut bana ait başkasının düşüncesi beni ve seni neden ilgilendirsin :)
00 Yorumla
1 yılÇatlak itici bir şey değil benimde çok fazla çatlağım var ve bu gayet doğal ve kötü bişey değil pardon kızlar biz acaba sosyal medyanın güzellik algısından kadın bedeninin en gerçek halini görmek istemiyor olabilir miyiz bu arada çatlaklarından rahatsızsan illaki tedavileri var ama kesin geçmiyor diye biliyorum yine de itici değil söylemek istedim itici diyenler gay galiba
00 Yorumla
1 yılYani sen yüz güzelliğinle , naifliğim ve hanımefendiliğinin zerafetiyle kendini süslemişsen o göze gelmez bile , başka türlü soruyorsan mum ışığında her şey güzel oluyor 😅
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç kafaya takma
Onca emekle kilo vermeyi başardın
O her çizgi ve çatlak başarının işareti20 Yorumla
1 yılKaraciğer temizliği yap.
Aşırı toksin biriktiği için çatlakları onarmakta zorlanıyor vücudun01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapılır ki
ZaManla geçiyor onlar dert etme. Benim sevgilimin poposundada cok vardi ona hic demedim ama zamanla bi baktim kayboldu en son ayrilmadan once hic yoktu o kadar inceledim goremedim
00 YorumlaErkeklerin bile vücutları çatlak oluyor çoğunlukla zayıf olsalar bile çoğunda gördüm boş ver takma kendını sev
00 Yorumla
1 yılBiri şey önermişti çatlaklar için serum denemedim hâlâ benim de ani kilo alıp vermemden dolayı kalcamda var kullanıcam yazın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Hamileliğimde leğen kemiğimin iki tarafinda oldu biraz. kilo verince kayboluyorlar. Lazerle tedavisi vardır belki.
00 Yorumla
1 yılYahu sev kendini erkekler çok değerli değil onlar bize muhtaç biz olmazsak onlar birer zavalliya döner
00 YorumlaSeni o çatlaklarla yargılayacak insan zaten hayatına hiç girmemeli çok kafana takacaksan tıbbi bir çözüm bul bulamazsan da yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
1 yılBunlar düzelir kremler var ve spor kalça ve basen çalışa bilirsin bu arada regli hormon değerlerin de çok önemli
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır, itici değil. Vücut çatlakları doğal bir şey ve kimse kusursuz değil. Önemli olan kişinin kendine olan özgüveni ve nasıl taşıdığıdır.
00 Yorumla
1 yılBende de bir iki çizik çıkar diye düşünüyorum 🤨 çünkü daha çok kilo vereceğim
01 Yorumla- 1 yıl
Takma derim her güzelin bir kusuru vardır canım. Sen her halinle güzelsin ♥️
- Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılHayır neden itici olsun ki bunun çözüm yolları var en basiti aromaterapi deneyebilirsin
00 Yorumla çatlaklar zamanla düzeliyor. sen zor olanı başarmışsın. çatlak kısa zamanda yokolur
00 YorumlaBen sevdikten sonra sevgilimin hiç bir kusuru gözume gözükmez 💋💋💋👣👣👣
00 Yorumla
1 yılAsla, kadınlarda oluşan normal izlerdir. Hatta bazen çekici bile gelebiliyor 😉
00 YorumlaVücut çatlağı hemen hemen her kilo veren kadında olur dert etme
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. sen şu zayıf olsa aslında güzel kız dedikleri kız mısın
00 YorumlaSadece fiziksel görünüşüyle dikkat çekmeye çalışan, çatlağı olmasada iticidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşkım ben de 25 yaşındayım vucudumun her yeri çatlak kollarım belim sırtım kendimden hep nefret ederdim askılı bile giyemiyorum akşamları giyiyorum sadece. Ama emin ol hayatına giren seni seven birisi asla bunları dert etmiyor. Benim sevgilim benim çatlaklarımdan öpüyor asla da kötü gözüküyor demedi. Hiç kafana takma
01 YorumlaCildiyeye git mutlaka azaltacak geçirecek bişey yapar
00 Yorumla
1 yılÇATLAK KAFA' da olmasın yeter ki
Gerisi bir şekilde idare edilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılObez değildim ama benim de köprücük kemiği civarında, basenlerde, kasık civarında ve karnımda (hafif hamilelik çatlağı gibi) çatlak var, nasıl geçecek hiç bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılBunlar lazerle halledilecek şeyler. Kalbin temiz olsun
00 Yorumlabazı erkekler çatlak izlerini sever ben onlardanım. ama çok fazlaysa bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen kiloluymuşsun kilo vermişsin diye çatlağın oluşmuş dua et. ben 45 kilo olduğum halde 22 yaşındayken üst bacaklarım paramparça oldu.. iyileşmiycekte artık sonsuza kadar bununla yaşıycam.. ☹️
00 Yorumla
1 yılKoldakiler görünür bı tek onun için de kremler vs var
00 Yorumla
1 yılSeven kolunun olup olmadigina bakmıyor sen diyorsun çatlak
03 YorumlaKimin ne amaçla baktığına bağlı itici gelmeyecektir bir çoğuna.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılherkesin kusurları var başkasında bu yoksa başka bir şey vardır kimse dört dörtlük değil kendinle barışık olmaya bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu kişide var. Aslında beslenme ve harekeketlerle alakalı. Bende olmadı hiç. Hatta kilo aldığımda bile.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. çatlak görünümünü azaltabilirsin ama yok edemezsin. yapacak bişi yok.
00 Yorumla
1 yılHiç te değil her kız ya da kadın her haliyle güzeldir çatlakları olması güzelliğine engel değil nasıl ki sivilceleri olan bir kızın güzelliği gitmediği gibi..🥹👌
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşko hangimiz mükkemmeliz saçmalama taş gibi olmuşsun bırakda izleri kalsın nolck 😌
00 Yorumla
1 yılYurtdışından alabilecegin kremler cok işe yarar fakat cok pahalılar songülka isimli bir instagirl var onun önerdiği ürünler hiçbir zaman şaşmaz arastırabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok derinse evet derin değilse açık tenliysen değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim de var hayatımda 54kg geçmediğim halde... hiç takmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen itici değilsin bu kusur sayılmaz özgüvenini kaybetme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen çekici buluyorum. Vücut dolgunluğun da varsa hiç sorun olacak bir şey değil :)
00 Yorumla
1 yılHerşeyi boş ver ben memeye bakarım günün sonunda güzelse iyisindir
017 Yorumla- 1 yıl
Sarkmistir o kadar kilodan sonra ama meme memedir nimet seçilmez
- 1 yıl
Sarkar :)
- 1 yıl
Her kadın bir değil her insanın vücudu bir değil genelleme yapma bi
- 1 yıl
O kadar kilo verip sarkmalar olur birçoğunda bir çoğunda olmaz ama genelde olur aşırı zayifladiysa
- 1 yıl
Hayırdır memen mi var seninde obez olup 30, kilomu verdin nerden tecrüben var kendin yaşamadığını şeyleri sağdan soldan gördğün şeyleri kadınlara bağlayarak genelleme yapma
- 1 yıl
Kilolu bayan arkadaşım vardı evet kilo verdi hemde 47 kilo verdi sipor yaptı manken gibi oldu ve hiç bir yeri sarkmadi ama düzenli super yaptı bütün vucudunuda biliyorum gördüm çünkü bundan ola bilirmi acaba demeki sizinki 90 benin ustunde kiloya gerek yok öylede böyle sarkık
- 1 yıl
Bende diyorum ki her insanın her kadının vücudu ayni değil kiminde olur kiminde olmaz
- 1 yıl
Sen benim kileri görmeden yorum yapma hakkına nerden sahipsin dayı? Bu geri kafalıkla çok yaşamazsın sen
- 1 yıl
Parazit yapma Allah aşkına kaybol
- 1 yıl
@karpuzlusekerrr ortalık karışmış ne oluyor yav , çok sarkmamış yine diri ise severim
Soran1 yıl30 kiloyu spor ve protein oranı yüksek bir diyet verdim. Çok şükür ki sarkmam olmadı. Biraz yumusadım o kadar , bıngıllık yok. Ama çatlağım çok.
- 1 yıl
Bende diyetisyene gidip diyete başladım 10 kilo verdim 1 ayda , olur o kadar da vücudun diriymiş önemli olan o
- 1 yıl
Genel olarak hep memeci olmusumdur benim için önemli bir konu umarım istediğin bedene sahip olursun
1 yılO çatlaklar bir süre sonra beyaz bir görüntü oluşturuyor pembe hali gibi çirkin durmuyor bence beyaz hali
00 Yorumla
1 yılZebrayım ben de ne güzel işte desenli ha yok illa taktim kafama diyorsan kremleri olmali onlari kullan. Seni seven böylede sever
00 YorumlaKadında igrenç görüken iki şey biri çatlak digeri selülit
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi burada herkes itici dese kendini mi öldüreceksin? Kalıcı bir yöntem yok onları geçirmek için, beyaz tende daha az belli oluyorlar çatlaklar beyaz olduğu için.
10 Yorumlaya gerçekten nasıl kilo verdin yardımcı olur musun obez olma yolunda koşuyorum resmen
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt