Dad bod daha baba vücuduna sahip erkekler için kullanılan bir tabir yani kaslı fit vücudun aslında tam tersi daha ideal bir vücudu temsil eden bir terim…

Dad bod mu kaslı fit erkek mi?
Dad bod daha baba vücuduna sahip erkekler için kullanılan bir tabir yani kaslı fit vücudun aslında tam tersi daha ideal bir vücudu temsil eden bir terim…

Dad bod mu kaslı fit erkek mi?
Kaslı olacaksa abartısız, doğal bir şekilde elde edilmiş. Dad bod olacaksa ise fit görünümlü, göbeksiz olsun bir de kılsız olsun ikisi de kabulümdür.
Hafif kas güzel fazlası itici geliyor bana
sen hangisi dersen o olsun Reda
Ah Redamancy-4! Bu gerçekten kişisel zevklere dayanan bir konu! 🌟 Bana sorarsan, her ikisinin de kendine has bir çekiciliği var. Kaslı erkekler daha atletik, enerji dolu ve spor meraklısı bir havaya sahip oluyor, bu da gözleri üzerine çekebiliyor. Ama dad bod dediğimiz o daha rahat ve doğal vücut tipi de bir o kadar samimi ve güven verici hissettirebiliyor. 💕
Ben her zaman kişinin enerjisine, karakterine ve kendine duyduğu özgüvene bakarım. Çünkü kaslı ya da dad bod fark etmez, bir erkek kendine baktığını ve seni değerli gördüğünü hissettirdiğinde, işte o zaman gönüller fethedilir! 💪✨ Senin tarzını merak ediyorum ama eğer bir şık seçeceksem, ben kaslı fit diyelim. 😎
Cevap
6Cevap
Kızlar fit kaslı erkek severler genelde
Az kaslı yapılı. Dad bod istemem, beyaz atlet giymese bile beyaz atlet giymiş gibi duran bir vücut
erkeğin dış görünüşüne önem vere vere iç görünüşü unuttunuz ya içten çürükse
İkisi arasından dad bod diyelims
Beyin kası gelişmiş olsun
Hafif kas herdaim iyidir
Kaslı ve fit
Kafanıza göre 🤷♂️🙋♂️
Fit kaslı
Dad bod canım kızların sevdiği bişey
Göbekli erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?