Bakın elin adamı sırf göbekli erkekler ne hisseder diye kaslarından vazgeçip göbek yapmış. Kaslı da olsa zamanla hepsi göbeğe dönüşecek zaten. Siz peşinin göbeklisini alın, dönüştürmeye uğraşmayın Tabi bir de sloganımız var: Erkek adam hazzetmez liften kepekten Zarar gelmez kimseye ufak boy bir göbektenhttp://www.bursaport.com/haber/gobeklileri-anlamak-icin-kaslarindan-vazgecti-18897.html
Ben her zaman güçlü erkekleri severim her açıdan, kaslı ve güçlü olmasını isterim, ayrıca ben de spor yapıyorum birlikte spora gideriz, özellikle öyle bir takıntım yok ama tercih edilecekse tercihim bu olur
Herşeyi kendine yakışan erkek. Sadece kaslı ya da sadece göbekli değil, yapılı. Nasıl anlatsam şimdi 😄Kendisiyle barışık sempatik, gülmeyi seven, güldüren, anlaşabileceğim, uyumumuz olabilecek ve kalpimi duk duk duk dukkk attıran erkek 😄 kasa hayır diyemem şimdi doğruya doğru 😂 hayır diyen de var mı bilemem 🤷🏻♀️
Sağlığını bozacak kilosu olmasın. Kendini, hayatını, moralini bozmayacak bir kiloya sahip olsun yeter. Herşeyden önemlisi kendi değerini bilsin. Ve kendi ile barışık olsun..