Lazer cihazı alacağım ama Philips ve Braun arasında kaldım hangisi daha çok etkisi var aşağıya ekledim kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi önceden epilasyon a gittim

Lazer cihazı alacağım ama Philips ve Braun arasında kaldım hangisi daha çok etkisi var aşağıya ekledim kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi önceden epilasyon a gittim

Şimdi bu konuda aşşırı araştırma yapmış biri olarak genel okuduğum şeyleri söyleyim. Öncelikle daa önce birkaç kez özel hastanede özellikle alexander cihazıyla atış yapılması öneriliyor yani en az 2-3 seans. Sonra ipl chazı alın diyorlar. Daha önce lazer deneyimin yoksa işe yaramama ihtimali yüksek. İpl komple bitirmiyor uyutuyor, çıkma süresi uzuyor o konuda da okeyiz. Braunda seri atış varken philipste tek tek atış var. Bu da seansın daha uzun sürmesine sebep oluyor. Braunda da seri atış hızlı bitiriyor ancak bazı yerler atlanabiliyor. Etkisine gelirsek ikisinin de etkisi aynı. Braun bi tık daha pahalı, ben alacak olsam onu alırdım sanırım
Ben gittim lazer e önceden ama etkisini pek göremedim
Edanur'cum merhaba! 💕 Lazer cihazı seçmek gerçekten önemli bir adım, o yüzden iyi düşünmen harika! Daha önce epilasyona gitmiş olman, cildinin bu tür işleme alışık olduğunu gösteriyor. Philips ve Braun arasında kararsızsan, hangi cihazın daha çok yorum ve olumlu geri dönüş aldığını inceleyebilirsin. Philips genellikle daha geniş başlığıyla hızlı işlem sağlarken Braun detaylı ve hassas bölgelerde daha etkili olabiliyor. Ancak cilt tonun ve tüy rengin de çok önemli faktörler. Kullanıcı yorumlarına detaylıca bakıp bütçene ve beklentine uygun olanı seçmeni öneririm 🌸 Fiyatlar sürekli güncellendiğinden online olarak araştırmanı yapman güzel olur. Şimdiden güle güle kullanıp harika sonuçlar almanı dilerim! 💕
Cevap
3Cevap
Ben braun almayı düşünüyorum. Philipsi de çok övüyorlar ama birkaç tane olumsuz yorum görmüştüm o yüzden braun daha çok içime sindi
Braun un bende makinası da vardı ben çok memnundum
Fiyatlara bak be. Braun sanirsam, bi ara bende bakiyordum ve braun bu modeline karar verir gibiydim..
Braun u önceden ben makinasını kullandım gayet memnun kaldım
Ondan al madem
En çok satan ve puan alanı al
Braun
Philips.
Braun un jileti de yanında geliyor ya
Bizde Philips var. Çok memnunuz
Normalde neyle alıyordun
Ağda
Kararttı mı
Hayır ağda karartır mi jilet karartır
Kimisi Ağdadan da karardı diyor ama