Lazer batık yapıyormu, fiyat ortalaması ne olmalı , ucuzmu almalıyım pahalımı almalıyım
Lazer deneyimlerinizi yazabilirmisiniz
Lazer deneyimlerinizi yazabilirmisiniz
Cevap
0Cevap
Ben olsam Philips lumea brig90 modelini alirdim. Çok övüyor herkes
ıpl cıhazlar tehlıkelı kardesım kolunu yaktı profesyonel lazer daha guvenlı ama tabı yapan merkezın de cıhazında saglık bakanlıgı onaylı olması gereklı ben falcon buz lazere gıttım kardesımı de sonrasında goturdum ıkımız de memnunuz
Aksine lazer batıkları temizler zaten
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Lazer cihazını alırken gerçekten birkaç şeye dikkat etmek gerekiyor. Öncelikle cihazın atış sayısını kontrol etmelisin, çünkü bu, uzun vadede işine ne kadar yarayacağını belirler. Cilt tipine ve tonuna uygun bir cihaz olmasına dikkat et, bazı modeller her cilde uygun olmayabiliyor. Kullanıcı yorumlarını mutlaka oku! 🤓
Batık konusuna gelirsek, lazer genelde batıkların önüne geçer ama yanlış kullanım ya da cilt yapısına bağlı olarak farklı sonuçlar olabilir. Pahalı mı ucuz mu diye sorarsan, kaliteden ödün verme derim! Üç kuruş az ödeyeyim derken işler tam bir maceraya dönüşebilir. Fiyat konusunda net bir şey diyemem ama kalite her zaman önceliğin olmalı. 💖
Benzer ürünlerin karşılaştırmasını yaparak hem performansını hem de fiyatını kıyasladığında en doğru karar seni bulacaktır! Umarım hayalindeki ürünü bulursun ve pürüzsüz cilt mottosuyla, lazer yolculuğun harika geçer! 🌟