Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel olmanın birtakım avantajları olduğu kesin, ama bu avantajların ötesinde güzellik, kişisel deneyimlere, toplumsal algılara ve bireysel değerlerle şekillenen bir konu. Yani, "güzel olmak" bazen gerçekten avantaj sağlayabilirken, bazen de olumsuz etkiler yaratabilir. Her durumda, güzellik dışarıdan bakıldığında "artı" gibi görünse de, bir insanın gerçek değeri ve potansiyeli çok daha derin ve geniştir. Şimdi bu konuyu birkaç açıdan inceleyelim:
1. Toplumsal Avantajlar:
İlk İzlenim: Güzel olmak, ilk izlenimde insanlara daha olumlu bir etki bırakabilir. İnsanlar, güzel yüzlere doğal olarak daha fazla ilgi gösterebilir, bu da sosyal ilişkilerde avantaj sağlayabilir.
Sosyal İlişkiler: Güzellik bazen kişiyi daha çekici kılabilir ve bu da sosyal çevrede daha fazla etkileşim ve daha fazla fırsat yaratabilir. Özellikle sosyal medya gibi platformlarda görsel ögelerin önemli olduğu bir dünyada, güzellik bazen kişiye daha fazla görünürlük ve popülerlik kazandırabilir.
İş Hayatında Olumlu Etki: Bazı araştırmalar, fiziksel çekiciliği olan insanların iş görüşmelerinde, sunumlarda ya da müşteri ilişkilerinde daha fazla olumlu izlenim bırakabildiklerini ve bazen terfi, iş bulma ya da kariyer fırsatlarında daha avantajlı olduklarını öne sürer. Ancak bu durum her zaman geçerli değildir ve profesyonel başarı yalnızca dış görünüşle değil, yetenek ve kişisel çaba ile belirlenir.
2. Zorluklar ve Haksız İddialar:
Önyargılar ve Stereotipler: "Güzel olmak" bazen haksız önyargılara yol açabilir. İnsanlar, sadece dış görünüşüyle ilgilenilen birini "derinliği olmayan" ya da "sadece şansa sahip" olarak değerlendirebilir. Bu da, güzel insanların daha fazla sorumluluk taşıması ya da onların becerilerini ya da zekalarını küçümsemesi gibi negatif sonuçlara yol açabilir.
Dış Görünüşe Fazla Odaklanma: Güzellik bir yerden sonra, birinin değerinin sadece fiziksel çekiciliğine dayandığı izlenimini verebilir. Bu da kişiyi, duygusal ve psikolojik anlamda "yüzeysel" bir ilişki kurmaya mecbur edebilir. Yani güzel bir insan, bazen insanlarla ilişkilerde sadece dış görünüşüyle tanınmak isterse, bu da tatminsizlik yaratabilir.
Daha Fazla İlgi ve Beklenti: Güzel insanlar bazen, dış görünüşleri nedeniyle daha fazla dikkat çekerler ve bu da bazen sınırları zorlayabilir. Herkesin sürekli onları beğenmesini ya da onlara ilgi göstermesini istemeyebilirler. Bu tür fazla ilgi bazen rahatsız edici olabilir.
3. Güzellik ve İçsel Değerler:
Güzellik, herkes için farklı algılanır. Bir kişiye göre güzel olan bir başkasına göre farklı olabilir. Önemli olan, dış görünüşün sadece bir parça olmasıdır. Bir insanın içindeki değer, zekâ, kişilik, yetenekler ve kişisel özellikler daha kalıcıdır. İnsanlar, fiziksel güzellikten çok, birinin ruhsal ve duygusal güzelliğini daha uzun süre hatırlarlar.4. Güzellik ve Kendine Güven:
Eğer bir insan güzel olduğuna inanıyorsa ve bu durum onun özgüvenini artırıyorsa, bu onun hayatta daha cesur, daha girişken ve daha özgür olmasına yardımcı olabilir. Kendini güzel hissetmek, bir insanın başkalarına da pozitif enerji yaymasına neden olabilir, ki bu da sosyal ve profesyonel ilişkilerde faydalıdır.5. Güzel Olmanın Dışında Kalıcı Değerler:
Sonuçta, güzellik geçici bir özellik olabilir; ancak bir kişinin zekâsı, kişiliği, değerleri, insanlara karşı gösterdiği saygı ve içsel gücü çok daha kalıcıdır. Güzel olmanın avantajları, bazen sadece ilk etapta görülür. Gerçek ve derin bağlar, samimiyet ve içsel güzellik sayesinde oluşur.Özetle:
Güzel olmak, bazı durumlarda avantajlar getirebilir, ancak her şeyin başı dış görünüş değildir. Güzellik, hayattaki başarının ya da mutluluğun garantisi değildir. Kişinin içsel değerleri, yetenekleri, azmi ve karakteri daha önemli faktörlerdir. Güzellik, sosyal hayatta bazı fırsatlar yaratabilir, ama bir insanın gerçek "güzelliği" yalnızca dış görünüşle ölçülemez.Sen güzel olmak konusunda ne düşünüyorsun? Güzelliği nasıl tanımlarsın?
12 Yorumla- 1 yıl
chatgptyi kopyalamissin
Soran1 yıl@ebraristeben 🤣
En İyi Cevaplar
1 yılGüzel bir kız olmanın artıları saymakla bitmez ister kariyer, sosyal ortam, çevre, köle, eş, dost, maddi ve manevi her yönden zirvede tutulursun ve hiç bir zaman kötü bir hayatta yaşayamazsın çünkü ülkenin erkekleri ona izin vermez bu bir ölüm kalım savaşıdır.
(Ne mutlu zengin sapık erkekler)
Burası TÜRKİYE
00 Yorumla
1 yılgüzel kızların çok fazla üstünden erkek geçmiş oluyor ve bu gizli ilahi bilğiyi bütün erkekler biliyor günün sonun da o kızı kullanıp atıyorlar bir kenara o güzelim diyen kızlara gelsin
04 Yorumla
Soran1 yılHer kız öyle değil eminim
- 1 yıl
o her kız dediklerini bir biz göremedik nedense :) ortama çekiyorum yüzde 96 böyle
Soran1 yılBende hala eli yüzü duzgun erkek göremedim
- 1 yıl
bunu söyledin ya aşırı yüzünü merak ettim d-m at sana fotonu hep seçicisinzi ama hepniz aynı sahte klon gibisiniz ucuz bir kopya bunun rusca şarkısı da vardı ya püü :)
1 yılPeşinden 100 kişi koşar 30 lu yaşlara kadar sonra 50 sonra 20 10 5 diye gider güzellik geçici tek bir doğumlada gider herkese değil bu sözüm genetiği güçlü kadınları tenzih ederim demem oki kendi güzel olmuş huyu beş para etmez kalbi güzel yüzü çirkine tercih edilir çünkü insanları tanıdıkça güzelleşir ya da çirkinleşir ilk görüntü heyecan verebilir ama kalp çirkinse dünya güzeli ol beş para etmez
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil, unutma! Güzel bir kız olmak, bazen kapıları kolayca açabilir ya da fark edilmeni sağlayabilir; ama asıl önemli olan, içindeki özgüven, pozitif enerji ve iç güzelliğinle insanları etkileyebilmek. 🌟
Sürekli dış güzelliğe odaklanan bir dünya var ama unutma, güzel bir enerjin, tatlı bir gülüşün ve sıcacık bir kalbin varsa, bu çok daha kıymetli. Dış güzellik zamanla değişir ama iç dünyan senin kalıcı ışıltındır. O yüzden ne olursa olsun, kendini önce sen sev ve değer ver. 💕 İnsan kendisine değer verince, çevresi de bunu görür ve hisseder!20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılevet güzeli herkes sever
11 Yorumla
Soran1 yılSevmiyor maalesef kıskanan oluyor bizzat annemde gördüm bunu
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle evet artısı var. Her alanda tercih edilirsin. Yüz modelliği bile yapabilirsin, sırf güzelliğin için anında kabul ederler seni. Sosyal ortamlarda sırf güzelliğinden dolayı daha fazla kabul görürsün. Erkekler peşinde kuyruk olur. Bi erkek kanka edinmek istesen sırf güzel olduğun için bile erkekler seninle anında kanka olur. Ben çevremde çok gözlemledim bunu. Ben ortalama biriyim, benden daha güzel olan tanıdığım her alanda benden daha fazla ilgi görüyordu. Bi erkek kankamızla cafede buluşucaz mesela çocuk bana masayı uzaktan gösterip "oraya otur kanka" derken, yanımdaki daha güzel olan tanıdığıma dönüp "seni de buraya alıyım prenses" deyip sandalyesini çekip centilmenlik yapardı. Güzelliğin önemini sen düşün artık.
80 Yorumla
1 yılBizim ülkemizde maalesef güzel olmak her anlamda artidir. Her sektörde her alanda tercih sebebi. Bu doğru bir şey değil ama durum bu maalesef. Birçok yerde kimse yeteneklerinizle ilgilenmez sadece guzelliginiz icin sizi dinler veya işe alir veya baska birsey. Maalesef.
423 Yorumla
Soran1 yılMedyada diyorsan kesinlikle zaten güzelliğe bakıyorlar o ayrı onun dışında tek işe yaradığı şey iltifat almak
- 1 yıl
Çokça örneklerini gördüm, iltifat almak dışında da burada birçok arkadaşın söylediği üzere öncelik tanınıyor.
Soran1 yılOnlar kapalı mı açık mı merak ettiğim için sordum
- 1 yıl
Her ikisi de mevcut. Hem kapalı olup güzel olanlar için hem de açık olanlar için geçerli. Bu karşıdaki kişinin karakterini işte yansıtıyor. Bizim ülke de malum.
Soran1 yılVay be ne güzel ama ayrımcılık hoş olmamış
- 1 yıl
Elbette hoş değil ama sorunuza yanıt işte. Yani siz dusunmeseniz de çok işe yarıyor.
Soran1 yılBen ilk kez buradaki insanlardan bu faydalarını okudum güzel olan ama bu haklara sahip olamayan da var ondan dolayı şaşırtıcı geldi bir an ama tabikide burası Türkiye normal bir şey bu
- 1 yıl
Kesinlikle zaten bu anlattıklarım acı bir durum. Düşünün iki aday kalıyorsunuz siz fiziğiyle yüzüyle aşırı güzel bir kiz diğeri ise bakimli ama eh işte. Fakat o sizden daha üstün bilgi birikim vs anlaminda. Secim siz oluyorsunuz.
Soran1 yılÇok saçma zaten bu adaletsizlikler yüzünden ülkenin durumu bu halde yok güzeli seçelim yok akraba vs vs Allah yardımcimiz olsun
- 1 yıl
Bir hocamız sosyal curumeden bahsetti hatirlarsiniz. Gerçekten de öyle çürüdük, kokustuk, kurtlandik artik. İnanctan bagimsiz ahlak ve etik kalmadi ulkede.
Soran1 yılEvet eskiler ne kadar güzeldi ya imkanlar kısıtlıydı ama bana hep çok güzel gelirdi ozmanlar şimdi her birimizin elinde bir telefon tabi bozuluruz eskiden yanlış davranışlar bu kadar yayılmıyordu enazindan diziler de bu kadar kötü değildi aldatma çatışma insan öldürme sahneleri oldukça biz insanlar hiç düzelmeyecegiz empoze ediliyor Boylece gittikçe daha kötülemiyoruz
- 1 yıl
Yapılmak istenen buydu zaten. Aile çökertildi, toplum ahlakı bitti. Geçmiş olsun efendim.
Soran1 yılSağolun 😅
- 1 yıl
Rica ederim. Mazur görün ama bu soruyu neden sordunuz
Soran1 yılÖylesine sordum soracak bir soru aklıma da gelmedi ondan
- 1 yıl
Ahaha xper puan kazanayim dediniz sanirim 😅
Soran1 yılEvettt
- 1 yıl
Hayırlı olsun puanlarıniz 😅
Soran1 yılTeşekkür ederim senin için de😂
- 1 yıl
Ben üç günde hedefime ulaştım xper 3 oldum ☺️
Soran1 yılMAŞAALLAH ben okadar aktif bir şekilde yorum yapamıyorum burada anca soru paylaşıyorum
- 1 yıl
Soruyla da kazaniliyor ben cevaplardan kazandim ☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılTek avantajı insanlar seni unutmuyor, bazı ortamlarda insanların davranışları bile daha değişiyor. Bir iş ortamında bile o fark hissediliyor. Ama onun haricinde aşk hayatında mesela, asla bir faydası yok. Herkes çok beğeniyor çok fazla konuşmak isteyen olmuyor ama. Kabul etmeyeceğim düşüncesiyle gelmiyorlar. Gelenlere değer verince de gidiyorlar. Kısacası yüzün popon değil de bahtın güzel olsun. İkisinin de bir faydasını görmedim. Ve çok üzgünüm
41 Yorumla
1 yılBence evet var yani mesela kendine güvenin oluyor dış görünüş olarak ve birçok kişi seni beğeniyor falan, bence bunlar güzel şeyler, tabi eksileride vardır mutlaka.
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ve çoğu ortamda iltifat alırsın tek faydası bu ama
ohoooooo hayatta yükselirsin hayatını resmen yaşarsın.
erkekler sana ilgi verir paralarını harcarlar çünkü. kızlar bile seni daha çok sever muşmula suratlılar.
ben yeterince güzel değilim onun için yaşamadım bunları, ama yaşayan çok gördüm. en kötüsü de en güzel kızın yanındaki çirkin kankası oldum. bir daha da güzel bi kızla kanka olmam... çok kötü hissettiriyor.
12 Yorumla
Soran1 yılSende güzelsindir kendine haksızlık etme
Gizli Üye(30-35)1 yılBişi diim mi, çirkin oynak gözü açık ne kadar kız tanıdıysamm böyle erkeklerle yakınlasan oynasan çevresinde de böyle tanınan şu an evlendiler ve hala rahat rahat yaşıyolar. Ben güzelim hanfendiyim ama kocamın baskısı yıldırdı beni. 1 çok kıskanıyor. 2 dehset kıskanıyor. 3 bi halt yememiş olmama ragmen ve cocukluğumu bile bilmesine rağmen asırı kıskanıyor.
442 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@yaralım43 kesinlikle akrabalarımda da öyle nerde adını çıkarmş vukuatlı varsa güzel bi evlilik yaşıyo. Annem güzeldir teyzem güzeldir annemin de onun da kaderi yok. Zamanında düzgün adamlar red yeriz diye cesaret edememiş. Çirkin fena olanlar kapıyor üzgün adamları parmağında oynatıyorr
- 1 yıl
Çirkin ya hiç kimse bakmaz diye düşünüyorlar erkekler
Cevap sahibi1 yıl@Ddldkdldkdk yok ya efendi adamlar cesaretsiz oluyor. Yırtık çirkin kadınlar elde ediyor onları.
- 1 yıl
Biliyorumda işte erkeklerde cesaret yok çirkinde olsa yırtık olsun adım atsın ben uğraşmayayım kafasında.
- 1 yıl
@Birkan09 güzelfedakar dusrt kadınların kıymetı bilinmiyor kesınıkle. oynak kotu cirkin kaıdnlar bahtından guler hep hep bu boyle olmustur ne hikmetese boyle kaıdnları gulduruyor isyan etniyorum sadece fikrımı soyledım takdır ılahı onlardan yana oluyor guzllerde cok cile cekiyor nasırı iyiolur annemde biliyorum teyzmden bliyorum kendı9mden bliyorum hiç yuzmuz gulmedı lutfen cirkinlerı asgalamak i. mn demiyorum cirkin sansı gercekten var
- 1 yıl
@Birkan09 kiminle tanışmak istiyorsun
- 1 yıl
@Birkan09 onunla tanışmak istiyorsunda Bana da istek atmışsın herhalde el altından gizli gizli benimlede konuşacaktın
- 1 yıl
@Birkan09 şimdide inkar? Yalan söyleyecek halim yok durduk yere neden böyle bir şey yazayım açık açık istek attın bildirim geldi
- 1 yıl
@Birkan09 bak şimdide geri çekmişsin neden yalan söylüyorsun atmadım diye?
- 1 yıl
@yaralım43 size de istek attı mı
- 1 yıl
@yaralım43 eğer ikimizede attıysa yanlışlık olmamıştır
- 1 yıl
@Birkan09 yo ortalığı karıştırmak değil yaptığın şeyi açığa çıkardım. Bu zoruna gitmiş ki ortalığı karıştırmak diyorsun. El altından iki kişiyi idare edecektin fark ettirmeden ben durumu fark etmeseydim. Ne yaptığın gayet açık yedekler tutup insanları kandıracaktın.
- 1 yıl
@Birkan09 hala üste çıkmaya çalışıyor. Hala cevap yazıyor pes. Kullanıcı adı ortada arkadaşlar dikkatli olun lütfen. Aynı anda iki kişiyle konuşmaya çalışıyor. Aldatılmayın sizde.
- 1 yıl
@Birkan09 hiçbir şey yaptığını haklı çıkarmaz bence biraz utancın varsa yazmaya devam etme. Kötü durumdasın.
- 1 yıl
@Birkan09 yok yok aynı anda 2 kişiyi idare etmeye çalışmaya kalkıp üstüne birde yanlışlıkla diye kenara çıkmaya çalışıyor. Senin gibileri iyi bilirim isteği kabul etseydim selam nasılsın yazacaktın. her şey açık ve ortada sitede senin gibi her kıza istek atanları biliyorlar merak etme herkes senin ne yapmaya çalıştığını anladı. Benimle irtibata geçmeye çakışan sensin istek atan sensin yaşımada bakmadan baktın adın çıkıyor bana iftira atıyorsun
- 1 yıl
Aşırı aşırı böyle aşırınında aşırısı doğru bir yorumm
Soran1 yılKesinlikle öyle çok haklısın annemde cok güzel bir kadındı gençliğinde hala da güzel herkes tarafından da çok güzel görülürdü babam da çok kiskanirdi annemi kavgalar çıkartırmis kıskandığı için çok haklısın güzellik zor valla
1 yılÖnceden daha artı yönleri vardı fakat artık çoğu insan için ulaşılır.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılVar bence herkes sizinle çıkmak ister benim için demiyorum ben o kadar güzel değilim çok güzel kızlar için diyorum
11 Yorumla
Soran1 yılÇekingen kızsan sana kimse acilmaz
Güzel ve akıllı isen çok artısı var. Psikolojik olarak avantaj sağlar. Kendine güvenen biri olursun. Yapılan araştırmalara göre güzel ve yakışıklı kişiler daha güvenilir bulunuyormuş.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet var hiç güzel/yakışıklı olan birinin arkadaş ortamında dışlandığını gördün mü sevgili bulmakta daha kolay oluyor sosyal hayat açısından avantaj artık çoğu kişi dış görünüşe bakıyor
11 Yorumla
Soran1 yılGüzel olup dislananlae var
1 yılGüzellik değil ama aura çok canını acıtıyor milletin
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılPek bir artisini göremedim bahtımizda güzel olabilirdi😅
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle 🤣
- 1 yıl
😂😂
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılÇekici bir kadın olmanın artısı çok, eksisi az. Aksini söyleyene inanmayın, onun neden bahsettiğini bilmediği barizdir.
40 Yorumla Kalbe, zihne ve ruha bakıyorum açıkcası. Dış güzellik ile sadece tatmin olur birileri afedersin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılartık pek yok gibi önceden olsa evet diyebilirdim de şimdi herkes estetikle dolguyla botoksla birsürü işlemle 55 yaşındaki kadın bile 25 durabiliyor güzelliğe de artık ulaşılır oldu çok rahat
31 Yorumla
1 yılAvantaj mı bu bilmem ama etrafında zibilyon adet abaza bulabilirsin. Ama bunun genelde etkisi egoist bir insan olarak hayatına devam etmen. Sosyal medya hesapların bildirimden geçilmez, sokağa çıksan her yerden rahatsız edici tipler seni dikizler. Çok sosyal bir ortamın olur haliyle erkekler seni yataklarında ister vs vs. Tabii kendini bilen bir kadınsan bunları yaşamamak senin elindedir.
30 Yorumla
1 yılGarantili bir artısı olmaz, çelme takmak için fırsat bekleyen kadınlar ve erkekler her ortamda çok maalesef.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. yani :D cok fena güldüm sana. dünyayı zıplatırsın yani öyle diyim. hem kız olcan hemde güzel.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVar tabiki erkeklerden fazla ilgi alırsın zengin koca bulursun
13 Yorumla
Soran1 yılZengin koca her kız bulur
Cevap sahibi1 yılGenellikle hoş kizlar buluyor
Soran1 yılYengem güzel evet
1 yılNe kadar guzelsen o kadar saygi gorursun ilk izlenimde
21 Yorumla- 1 yıl
Erkekler tarafindan evet ama kadinlar tarafindan cok duşmanin oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBence yok. Beğenilmek tabbi ki güzel bir şey ama kaderin güzel olsun. İyi bir hayatı tercih ederim. Güzellik geçici
30 YorumlaGüzelin bahtı olmaz allah çirkin şansı versin derler
31 Yorumla
Soran1 yılNeden öyle diyorlar hakikaten çirkinin ne şansı var
1 yıldüzgün biriysen bunu artıya cevirmezsin ama değilsen evet
10 YorumlaOnemli olan guzellik değil onemli olan kalbin guzeliği 🫡🫡
10 Yorumla
1 yılVar evet sekreterim hastanede çalışanlara rapor verilmesini başhekim yasakladı doktorlar gebersen 1 gün rapor vermiyor ama bana Özel 5 gün verdi bir doktor herkes şoookkkk sırf bana dibi düştü diye verdi 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece begenilmekle kalırlar kaderleri iyi değildir ve bir çok bela toplarlar
Edit ; guzelim
10 Yorumlaolmasa bu kadar kadın niye güzelleşmeye çalışsın... İnsanlar neyi ister güzel olan herşeyi..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaş aralığındasınız ama sanki 18 yaşında bir kız gibi sorular soruyorsunuz ama bir cevap vermek gerekirse elbette vardır güzel olmayanı beğenmiyorlar çünkü.
01 Yorumla
Soran1 yıl21 sayılırım nerdeyse
1 yılVardır yerine göre ya benim düşüncem kadın eekek ayırt etmeksizin bakımlı herkes güzel yakışıklıdır
05 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Soran1 yılAma herkesin böyle genelde güzel gördüğü kişiler olur onları kast ettim yoksa herkesin ayrı ayrı güzelliği var
- 1 yıl
Çevremde çoğu insan yakışıklısın der sürekli bir artısını göremedim 😀
Soran1 yılKesinlikle tek artısı iltifat almak
- 1 yıl
Evet 🙂
Artısı var da bu bazen kötü kişileri de çekebiliyor kadınlara.
10 YorumlaKimse mastürbasyon yaptigini bilmez melek gibi saf gorunursun
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmüyorum açıkçası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrta doğuda olabilir. Avrupa'da ya da diğer ülkelerde beyin ve yetenekler önemli.
10 Yorumla
1 yılHangi açıdan değerlendirdiğiniz önemli. Gelip geçici bir şey olduğu için ninemin lafı tam da bunu vurgular. "Güzellik ekmeğe sarılıp yenmez."
20 Yorumla
1 yılNe artışı var ne ekşisi Allah çirkin şansı versin
00 YorumlaHuy lazım huy güzel olmuş huysuz olunca hiç bir anlamı yok güzelligin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin güzellik algısı farklı bazıları için bi insan güzeldir bazıları için kötü
00 Yorumla
1 yılSiz güzellerin mutlu olduğunu hiç gördünüz mü? Ne kadar güzel kız varsaa hepsi mutsuz. Karakterin, kalbin ve bahtın güzel olsun herkes güzeldir arkadaşlar. Illaki bi yeri guzeldir bir bütün halinde güzel olmak zaten herkeste olmaz. İyi geceler
10 YorumlaKessinlikle yok bu arada
13 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle tek katkısı İltifat almak
Soran1 yılDoğru bazıları çok iltifat alır bazıları da almaz çevremden biliyorum bir kız var çok güzel ama kimse öyle çok fazla iltifat etmez
1 yılÇok artısı var. Herkes güzel olduğunu söyler, sokakta yürürken bile ilgiyle bakanlar olur, özgüveni yükseltir bu ilgi. Mesela bir işyerine başvursa deneyimi olmasa bile yüksek ihtimalle işe alınır hemen
00 Yorumla
1 yılÇok rahat erkek seçersin tabii ki var he ama sorun hayatında bir çok erkek sana sadece cinsellik için yaklaşır sahte arkadaşlıklar sahte sevgililikler filan
03 Yorumla- 1 yıl
Ama ben mesela hanzo tipli kaba tipli ya@vsak vaybı veren tipe sahip değilim diye tehditkar tipe sahip değilim diye kimse bakmiyor
- 1 yıl
Yokltuktan erkeklerden karnıma orurmasni isitiyorum artık
Soran1 yılÇirkin kızların erkek seçimi daha kolay emin ol ben öyle çok aşırı güzel olmayıp bütün erkekleri peşinden koşturan kız gördüm daha ne diyim
1 yılBence fazlasıyla var bir erkek olarak güzel kadınlara karşı duyulan saygıya birçok kez şahit oldum güzel olması bile değil hatta kadın olması yeterli bazı insanlar için
10 YorumlaHayır bence yok insanlar daha çok haset ediyor ve herkesin gözü üstünde oluyor
10 Yorumla
1 yılYüzün güzel olacağına bhatın güzel olsun diyolar maalesef yüzümüz güzel ama bahtımız değil bacııım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz olur mu bütün kapılar daha kolay açılıyor onlara..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu memelkette fazlasiyla var. Hele birde fingerdekse
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 387 cevap paylaştı.
1 yılSadece iltifat alıyorsunuz hiçbir artısı yok
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle beni anlayan bir kişi daha
1 yılVardır yerine göre.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılnerde güzel kız :-). iila var ve zararıda var. herkes konuşmaya cesaret edemez evde kalırsın :-)
08 Yorumla
Soran1 yılEvde kalınmaz görücü herkese çıkar evlenmek zor değil
Cevap sahibi1 yılarkadaşım misal dedim. yoksa illa vardır bir yerde nasip.
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılne diyim iyi geceler sizee
Soran1 yılİyi geceler ☺️
Cevap sahibi1 yılhep gül
Soran1 yılİnşallah sende gül
Cevap sahibi1 yılhayırlısı :-:) sadi hüdayi gibiyim bu akşam :-)
Bizim ülkemizde artık hemcinslerim güzel çirkin aramıyor. Damacanaya bile hallenen insanlar ya. O yüzden ne avantaj ne dezavantaj.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 713 cevap paylaştı. Bence var erkeklerin gözdesi olur 😄
21 Yorumla- 1 yıl
Bu doğru djdj
1 yılboş ve vasıfsız erkeklerin tipe baktığını adam olan ve gerçekten aşık olacak olan bir adamın kişiliğinize baktığına ne zaman inanacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzel olmanin o kadar çok avantajı var ki , clup te calisyrum. Güzel kızlar geliyor haliyle , hesaplarını erkekler ödüyor, eve bırakıyorlar vb. ilgi görüyorlar
05 Yorumla
Soran1 yılKulübe her kız gitmiyor onun dışında bir faydası var mı açıkçası tek faydası iltifat almak
Cevap sahibi1 yılİlgi görür, bence bu yeterli , başarılı olmasını gerek yoktur , her türlü zengin birini bulabilir
Soran1 yılYani olabilir
Cevap sahibi1 yılVe genelde istediği erkeği de elde ederrr
Soran1 yılHer kız yapamaz bazı kızlar yapabilir onların da doğuştan flörtöz yetenekleri vardır bir erkeği nasıl tavlayacagini iyi bilir
Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Ye kürküm ye devri vardır…
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Yok. Aksine düşmanın çok olur.
10 Yorumla
1 yılAkıllıysa evet mlsa hayır
10 Yorumla
u 1 yılEstetik ve makyaj masrafı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel olmak değil güzel sevene rastlayabilmektir esas olan
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYani vardır gibi geliyor
10 Yorumla - Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne