• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Güzel bir kız olmanın artısı var mı sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
75
Yapay Zekaya Sor

Pek sanmıyorum

Güzel bir kız olmanın artısı var mı sizce?
Güzellik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Güzel olmanın birtakım avantajları olduğu kesin, ama bu avantajların ötesinde güzellik, kişisel deneyimlere, toplumsal algılara ve bireysel değerlerle şekillenen bir konu. Yani, "güzel olmak" bazen gerçekten avantaj sağlayabilirken, bazen de olumsuz etkiler yaratabilir. Her durumda, güzellik dışarıdan bakıldığında "artı" gibi görünse de, bir insanın gerçek değeri ve potansiyeli çok daha derin ve geniştir. Şimdi bu konuyu birkaç açıdan inceleyelim:

1. Toplumsal Avantajlar:
    İlk İzlenim: Güzel olmak, ilk izlenimde insanlara daha olumlu bir etki bırakabilir. İnsanlar, güzel yüzlere doğal olarak daha fazla ilgi gösterebilir, bu da sosyal ilişkilerde avantaj sağlayabilir.
    Sosyal İlişkiler: Güzellik bazen kişiyi daha çekici kılabilir ve bu da sosyal çevrede daha fazla etkileşim ve daha fazla fırsat yaratabilir. Özellikle sosyal medya gibi platformlarda görsel ögelerin önemli olduğu bir dünyada, güzellik bazen kişiye daha fazla görünürlük ve popülerlik kazandırabilir.
    İş Hayatında Olumlu Etki: Bazı araştırmalar, fiziksel çekiciliği olan insanların iş görüşmelerinde, sunumlarda ya da müşteri ilişkilerinde daha fazla olumlu izlenim bırakabildiklerini ve bazen terfi, iş bulma ya da kariyer fırsatlarında daha avantajlı olduklarını öne sürer. Ancak bu durum her zaman geçerli değildir ve profesyonel başarı yalnızca dış görünüşle değil, yetenek ve kişisel çaba ile belirlenir.
    2. Zorluklar ve Haksız İddialar:
    Önyargılar ve Stereotipler: "Güzel olmak" bazen haksız önyargılara yol açabilir. İnsanlar, sadece dış görünüşüyle ilgilenilen birini "derinliği olmayan" ya da "sadece şansa sahip" olarak değerlendirebilir. Bu da, güzel insanların daha fazla sorumluluk taşıması ya da onların becerilerini ya da zekalarını küçümsemesi gibi negatif sonuçlara yol açabilir.
    Dış Görünüşe Fazla Odaklanma: Güzellik bir yerden sonra, birinin değerinin sadece fiziksel çekiciliğine dayandığı izlenimini verebilir. Bu da kişiyi, duygusal ve psikolojik anlamda "yüzeysel" bir ilişki kurmaya mecbur edebilir. Yani güzel bir insan, bazen insanlarla ilişkilerde sadece dış görünüşüyle tanınmak isterse, bu da tatminsizlik yaratabilir.
    Daha Fazla İlgi ve Beklenti: Güzel insanlar bazen, dış görünüşleri nedeniyle daha fazla dikkat çekerler ve bu da bazen sınırları zorlayabilir. Herkesin sürekli onları beğenmesini ya da onlara ilgi göstermesini istemeyebilirler. Bu tür fazla ilgi bazen rahatsız edici olabilir.
    3. Güzellik ve İçsel Değerler:
    Güzellik, herkes için farklı algılanır. Bir kişiye göre güzel olan bir başkasına göre farklı olabilir. Önemli olan, dış görünüşün sadece bir parça olmasıdır. Bir insanın içindeki değer, zekâ, kişilik, yetenekler ve kişisel özellikler daha kalıcıdır. İnsanlar, fiziksel güzellikten çok, birinin ruhsal ve duygusal güzelliğini daha uzun süre hatırlarlar.

4. Güzellik ve Kendine Güven:
    Eğer bir insan güzel olduğuna inanıyorsa ve bu durum onun özgüvenini artırıyorsa, bu onun hayatta daha cesur, daha girişken ve daha özgür olmasına yardımcı olabilir. Kendini güzel hissetmek, bir insanın başkalarına da pozitif enerji yaymasına neden olabilir, ki bu da sosyal ve profesyonel ilişkilerde faydalıdır.

5. Güzel Olmanın Dışında Kalıcı Değerler:
    Sonuçta, güzellik geçici bir özellik olabilir; ancak bir kişinin zekâsı, kişiliği, değerleri, insanlara karşı gösterdiği saygı ve içsel gücü çok daha kalıcıdır. Güzel olmanın avantajları, bazen sadece ilk etapta görülür. Gerçek ve derin bağlar, samimiyet ve içsel güzellik sayesinde oluşur.

Özetle:
    Güzel olmak, bazı durumlarda avantajlar getirebilir, ancak her şeyin başı dış görünüş değildir. Güzellik, hayattaki başarının ya da mutluluğun garantisi değildir. Kişinin içsel değerleri, yetenekleri, azmi ve karakteri daha önemli faktörlerdir. Güzellik, sosyal hayatta bazı fırsatlar yaratabilir, ama bir insanın gerçek "güzelliği" yalnızca dış görünüşle ölçülemez.

Sen güzel olmak konusunda ne düşünüyorsun? Güzelliği nasıl tanımlarsın?

1
    2 Yorumla
    • ebraristeben
      ebraristeben
      1 yıl

chatgptyi kopyalamissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@ebraristeben 🤣

Yorumla

En İyi Cevaplar

• gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Güzel bir kız olmanın artıları saymakla bitmez ister kariyer, sosyal ortam, çevre, köle, eş, dost, maddi ve manevi her yönden zirvede tutulursun ve hiç bir zaman kötü bir hayatta yaşayamazsın çünkü ülkenin erkekleri ona izin vermez bu bir ölüm kalım savaşıdır.

(Ne mutlu zengin sapık erkekler)

Burası TÜRKİYE

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

güzel kızların çok fazla üstünden erkek geçmiş oluyor ve bu gizli ilahi bilğiyi bütün erkekler biliyor günün sonun da o kızı kullanıp atıyorlar bir kenara o güzelim diyen kızlara gelsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her kız öyle değil eminim

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      1 yıl

o her kız dediklerini bir biz göremedik nedense :) ortama çekiyorum yüzde 96 böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende hala eli yüzü duzgun erkek göremedim

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      1 yıl

bunu söyledin ya aşırı yüzünü merak ettim d-m at sana fotonu hep seçicisinzi ama hepniz aynı sahte klon gibisiniz ucuz bir kopya bunun rusca şarkısı da vardı ya püü :)

Yorumla
  • Frdsnkplt85
    Frdsnkplt85 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 40
    1 yıl

Peşinden 100 kişi koşar 30 lu yaşlara kadar sonra 50 sonra 20 10 5 diye gider güzellik geçici tek bir doğumlada gider herkese değil bu sözüm genetiği güçlü kadınları tenzih ederim demem oki kendi güzel olmuş huyu beş para etmez kalbi güzel yüzü çirkine tercih edilir çünkü insanları tanıdıkça güzelleşir ya da çirkinleşir ilk görüntü heyecan verebilir ama kalp çirkinse dünya güzeli ol beş para etmez

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil, unutma! Güzel bir kız olmak, bazen kapıları kolayca açabilir ya da fark edilmeni sağlayabilir; ama asıl önemli olan, içindeki özgüven, pozitif enerji ve iç güzelliğinle insanları etkileyebilmek. 🌟

Sürekli dış güzelliğe odaklanan bir dünya var ama unutma, güzel bir enerjin, tatlı bir gülüşün ve sıcacık bir kalbin varsa, bu çok daha kıymetli. Dış güzellik zamanla değişir ama iç dünyan senin kalıcı ışıltındır. O yüzden ne olursa olsun, kendini önce sen sev ve değer ver. 💕 İnsan kendisine değer verince, çevresi de bunu görür ve hisseder!

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

70

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

evet güzeli herkes sever

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sevmiyor maalesef kıskanan oluyor bizzat annemde gördüm bunu

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kesinlikle evet artısı var. Her alanda tercih edilirsin. Yüz modelliği bile yapabilirsin, sırf güzelliğin için anında kabul ederler seni. Sosyal ortamlarda sırf güzelliğinden dolayı daha fazla kabul görürsün. Erkekler peşinde kuyruk olur. Bi erkek kanka edinmek istesen sırf güzel olduğun için bile erkekler seninle anında kanka olur. Ben çevremde çok gözlemledim bunu. Ben ortalama biriyim, benden daha güzel olan tanıdığım her alanda benden daha fazla ilgi görüyordu. Bi erkek kankamızla cafede buluşucaz mesela çocuk bana masayı uzaktan gösterip "oraya otur kanka" derken, yanımdaki daha güzel olan tanıdığıma dönüp "seni de buraya alıyım prenses" deyip sandalyesini çekip centilmenlik yapardı. Güzelliğin önemini sen düşün artık.

8
    0 Yorumla
  • Noname_Nousername
    Noname_Nousername Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Bizim ülkemizde maalesef güzel olmak her anlamda artidir. Her sektörde her alanda tercih sebebi. Bu doğru bir şey değil ama durum bu maalesef. Birçok yerde kimse yeteneklerinizle ilgilenmez sadece guzelliginiz icin sizi dinler veya işe alir veya baska birsey. Maalesef.

4
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Medyada diyorsan kesinlikle zaten güzelliğe bakıyorlar o ayrı onun dışında tek işe yaradığı şey iltifat almak

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Çokça örneklerini gördüm, iltifat almak dışında da burada birçok arkadaşın söylediği üzere öncelik tanınıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onlar kapalı mı açık mı merak ettiğim için sordum

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Her ikisi de mevcut. Hem kapalı olup güzel olanlar için hem de açık olanlar için geçerli. Bu karşıdaki kişinin karakterini işte yansıtıyor. Bizim ülke de malum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Vay be ne güzel ama ayrımcılık hoş olmamış

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Elbette hoş değil ama sorunuza yanıt işte. Yani siz dusunmeseniz de çok işe yarıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben ilk kez buradaki insanlardan bu faydalarını okudum güzel olan ama bu haklara sahip olamayan da var ondan dolayı şaşırtıcı geldi bir an ama tabikide burası Türkiye normal bir şey bu

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Kesinlikle zaten bu anlattıklarım acı bir durum. Düşünün iki aday kalıyorsunuz siz fiziğiyle yüzüyle aşırı güzel bir kiz diğeri ise bakimli ama eh işte. Fakat o sizden daha üstün bilgi birikim vs anlaminda. Secim siz oluyorsunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok saçma zaten bu adaletsizlikler yüzünden ülkenin durumu bu halde yok güzeli seçelim yok akraba vs vs Allah yardımcimiz olsun

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Bir hocamız sosyal curumeden bahsetti hatirlarsiniz. Gerçekten de öyle çürüdük, kokustuk, kurtlandik artik. İnanctan bagimsiz ahlak ve etik kalmadi ulkede.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet eskiler ne kadar güzeldi ya imkanlar kısıtlıydı ama bana hep çok güzel gelirdi ozmanlar şimdi her birimizin elinde bir telefon tabi bozuluruz eskiden yanlış davranışlar bu kadar yayılmıyordu enazindan diziler de bu kadar kötü değildi aldatma çatışma insan öldürme sahneleri oldukça biz insanlar hiç düzelmeyecegiz empoze ediliyor Boylece gittikçe daha kötülemiyoruz

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Yapılmak istenen buydu zaten. Aile çökertildi, toplum ahlakı bitti. Geçmiş olsun efendim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sağolun 😅

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Rica ederim. Mazur görün ama bu soruyu neden sordunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öylesine sordum soracak bir soru aklıma da gelmedi ondan

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Ahaha xper puan kazanayim dediniz sanirim 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evettt

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Hayırlı olsun puanlarıniz 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim senin için de😂

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Ben üç günde hedefime ulaştım xper 3 oldum ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

MAŞAALLAH ben okadar aktif bir şekilde yorum yapamıyorum burada anca soru paylaşıyorum

Yorumla
    • Noname_Nousername
      Noname_Nousername
      1 yıl

Soruyla da kazaniliyor ben cevaplardan kazandim ☺️

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

güzellik hikaye allah cırkınlerın sansı guzel genelde guzelın kıskankanı nazarı cilesı cok olur ınsan hepsı hikaye baht guzllıgı versın kader guzlelıgı versın enonmelısı o

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Tek avantajı insanlar seni unutmuyor, bazı ortamlarda insanların davranışları bile daha değişiyor. Bir iş ortamında bile o fark hissediliyor. Ama onun haricinde aşk hayatında mesela, asla bir faydası yok. Herkes çok beğeniyor çok fazla konuşmak isteyen olmuyor ama. Kabul etmeyeceğim düşüncesiyle gelmiyorlar. Gelenlere değer verince de gidiyorlar. Kısacası yüzün popon değil de bahtın güzel olsun. İkisinin de bir faydasını görmedim. Ve çok üzgünüm

4
    1 Yorumla
    • HzFloki
      HzFloki
      1 yıl

🚬 buna yakılır

Yorumla
  • sultan2841
    sultan2841 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 50%
    1 yıl

Bence evet var yani mesela kendine güvenin oluyor dış görünüş olarak ve birçok kişi seni beğeniyor falan, bence bunlar güzel şeyler, tabi eksileride vardır mutlaka.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle ve çoğu ortamda iltifat alırsın tek faydası bu ama

Yorumla
  • Asolury
    Asolury Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

ohoooooo hayatta yükselirsin hayatını resmen yaşarsın.

erkekler sana ilgi verir paralarını harcarlar çünkü. kızlar bile seni daha çok sever muşmula suratlılar.

ben yeterince güzel değilim onun için yaşamadım bunları, ama yaşayan çok gördüm. en kötüsü de en güzel kızın yanındaki çirkin kankası oldum. bir daha da güzel bi kızla kanka olmam... çok kötü hissettiriyor.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sende güzelsindir kendine haksızlık etme

Yorumla
    • Asolury
      Asolury
      1 yıl

Bilmiyorum artık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bişi diim mi, çirkin oynak gözü açık ne kadar kız tanıdıysamm böyle erkeklerle yakınlasan oynasan çevresinde de böyle tanınan şu an evlendiler ve hala rahat rahat yaşıyolar. Ben güzelim hanfendiyim ama kocamın baskısı yıldırdı beni. 1 çok kıskanıyor. 2 dehset kıskanıyor. 3 bi halt yememiş olmama ragmen ve cocukluğumu bile bilmesine rağmen asırı kıskanıyor.

4
    42 Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

Ömür geçmez

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

aynen cevremde nekadar cırkın var kaderı guzeldı hep

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 Allah çirkin bahtı versin diyorlar ya öyle bişey herhalde

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

@Birkan09 var var ısım vermiyim akrabamızın kızı var kapakara kuru cirkin ama butun kzıkzdeslerıde oyle teyzemin gorumccesı benım tandıklarım aldıkları adamlar hep agızna bakiyor hemde bunlara karalıce gıbı hayat yasitiyolar ne guzller var surunuyor

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

onun için allah guzll olmusun neye yarar kader olmazsacirkin olupta benım cevermde cok gordum kaderı guzel olan

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 haklısınız bu konuda maalesef öyle bir durum var

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 isyanda etmemek lazım diye düşünüyorum

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

@Birkan09 yok genel anlamda dedım

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 ok ☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@yaralım43 kesinlikle akrabalarımda da öyle nerde adını çıkarmş vukuatlı varsa güzel bi evlilik yaşıyo. Annem güzeldir teyzem güzeldir annemin de onun da kaderi yok. Zamanında düzgün adamlar red yeriz diye cesaret edememiş. Çirkin fena olanlar kapıyor üzgün adamları parmağında oynatıyorr

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

evet aynen bacimnhaklisin annemde çok güzeldi kaderi yoktu rahmetli babam pek değerini bilmemis

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 Allâh ikinizinde ailesine ve size sabır versin diyorum

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Çirkin ya hiç kimse bakmaz diye düşünüyorlar erkekler

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

@Birkan09 amin sağol krdes

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk buda yanliş bir bakış açısı

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 siz sağolun yaralı hanım ☺☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Ddldkdldkdk yok ya efendi adamlar cesaretsiz oluyor. Yırtık çirkin kadınlar elde ediyor onları.

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

Buyrun beni tarif ettiniz herhalde 😂😂

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

Biliyorumda işte erkeklerde cesaret yok çirkinde olsa yırtık olsun adım atsın ben uğraşmayayım kafasında.

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

@Birkan09 güzelfedakar dusrt kadınların kıymetı bilinmiyor kesınıkle. oynak kotu cirkin kaıdnlar bahtından guler hep hep bu boyle olmustur ne hikmetese boyle kaıdnları gulduruyor isyan etniyorum sadece fikrımı soyledım takdır ılahı onlardan yana oluyor guzllerde cok cile cekiyor nasırı iyiolur annemde biliyorum teyzmden bliyorum kendı9mden bliyorum hiç yuzmuz gulmedı lutfen cirkinlerı asgalamak i. mn demiyorum cirkin sansı gercekten var

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 sizinle tanışmak isterim

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 kiminle tanışmak istiyorsun

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk yaralı hanımla ne oldu ki

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 onunla tanışmak istiyorsunda Bana da istek atmışsın herhalde el altından gizli gizli benimlede konuşacaktın

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk hayır size istek atmadım ben

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 şimdide inkar? Yalan söyleyecek halim yok durduk yere neden böyle bir şey yazayım açık açık istek attın bildirim geldi

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 bak şimdide geri çekmişsin neden yalan söylüyorsun atmadım diye?

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk istek atmışım geri aldım yanlışlıkla olmuş kusura bakmayın

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk yanlışlıkla olmuş hanımefendi kusura bakmayın dedim

Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

@Birkan09 benım arayısım yokburdan sadece fikrımı paylaştım.

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@yaralım43 arayış için değil hanımefendi muhabbet için

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@yaralım43 size de istek attı mı

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@yaralım43 eğer ikimizede attıysa yanlışlık olmamıştır

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk ona attım evet sizede atmışım farketmeden farkına vardım geri aldım kusura bakmayın dedim özür diledim siz hala ne diye ortalık karıştırıyorsunuz onu anlamadım

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 yo ortalığı karıştırmak değil yaptığın şeyi açığa çıkardım. Bu zoruna gitmiş ki ortalığı karıştırmak diyorsun. El altından iki kişiyi idare edecektin fark ettirmeden ben durumu fark etmeseydim. Ne yaptığın gayet açık yedekler tutup insanları kandıracaktın.

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk sizi tebrik ediyorum tüm foyamı ortaya çıkardınız ajan gibisiniz iki kişiden biri elendi hatta belkide ikiside elendi bravo 👏👏

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 hala üste çıkmaya çalışıyor. Hala cevap yazıyor pes. Kullanıcı adı ortada arkadaşlar dikkatli olun lütfen. Aynı anda iki kişiyle konuşmaya çalışıyor. Aldatılmayın sizde.

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 hiçbir şey yaptığını haklı çıkarmaz bence biraz utancın varsa yazmaya devam etme. Kötü durumdasın.

Yorumla
    • Birkan09
      Birkan09
      1 yıl

@Ddldkdldkdk kullanıcı adım açık evet gizli saklı bir durumum da yok size izahını yaptım ama siz hala anlamamakta ısrarcısınız bence sizde bir sıkıntı var siz benimle irtibata geçmeye çalışıyorsunuz bence ama yaşınız küçük bana uymazsınız

Yorumla
    • Ddldkdldkdk
      Ddldkdldkdk
      1 yıl

@Birkan09 yok yok aynı anda 2 kişiyi idare etmeye çalışmaya kalkıp üstüne birde yanlışlıkla diye kenara çıkmaya çalışıyor. Senin gibileri iyi bilirim isteği kabul etseydim selam nasılsın yazacaktın. her şey açık ve ortada sitede senin gibi her kıza istek atanları biliyorlar merak etme herkes senin ne yapmaya çalıştığını anladı. Benimle irtibata geçmeye çakışan sensin istek atan sensin yaşımada bakmadan baktın adın çıkıyor bana iftira atıyorsun

Yorumla
    • Pınar25252525
      Pınar25252525
      1 yıl

Aşırı aşırı böyle aşırınında aşırısı doğru bir yorumm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle öyle çok haklısın annemde cok güzel bir kadındı gençliğinde hala da güzel herkes tarafından da çok güzel görülürdü babam da çok kiskanirdi annemi kavgalar çıkartırmis kıskandığı için çok haklısın güzellik zor valla

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Önceden daha artı yönleri vardı fakat artık çoğu insan için ulaşılır.

2
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Var bence herkes sizinle çıkmak ister benim için demiyorum ben o kadar güzel değilim çok güzel kızlar için diyorum

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çekingen kızsan sana kimse acilmaz

Yorumla
  • verda00
    verda00 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 101%
    1 yıl

Güzel ve akıllı isen çok artısı var. Psikolojik olarak avantaj sağlar. Kendine güvenen biri olursun. Yapılan araştırmalara göre güzel ve yakışıklı kişiler daha güvenilir bulunuyormuş.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evet var hiç güzel/yakışıklı olan birinin arkadaş ortamında dışlandığını gördün mü sevgili bulmakta daha kolay oluyor sosyal hayat açısından avantaj artık çoğu kişi dış görünüşe bakıyor

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güzel olup dislananlae var

Yorumla
  • Alarçınroyem
    Alarçınroyem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 93%
    1 yıl

Güzellik değil ama aura çok canını acıtıyor milletin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • whitechocolatemocha8
    whitechocolatemocha8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 91%
    1 yıl

Pek bir artisini göremedim bahtımizda güzel olabilirdi😅

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle 🤣

Yorumla
    • whitechocolatemocha8
      whitechocolatemocha8
      1 yıl

😂😂

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.

Çekici bir kadın olmanın artısı çok, eksisi az. Aksini söyleyene inanmayın, onun neden bahsettiğini bilmediği barizdir.

4
    0 Yorumla
  • Catboy99
    Catboy99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kalbe, zihne ve ruha bakıyorum açıkcası. Dış güzellik ile sadece tatmin olur birileri afedersin.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

artık pek yok gibi önceden olsa evet diyebilirdim de şimdi herkes estetikle dolguyla botoksla birsürü işlemle 55 yaşındaki kadın bile 25 durabiliyor güzelliğe de artık ulaşılır oldu çok rahat

3
    1 Yorumla
    • necdko
      necdko
      1 yıl

Katılıyorum Ayrıca artık herkes daha cüretkar olduğu için o güzellik farkını çirkin biri bile kapatabiliyor.

Yorumla
  • gsssfsgsgsg
    gsssfsgsgsg Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Avantaj mı bu bilmem ama etrafında zibilyon adet abaza bulabilirsin. Ama bunun genelde etkisi egoist bir insan olarak hayatına devam etmen. Sosyal medya hesapların bildirimden geçilmez, sokağa çıksan her yerden rahatsız edici tipler seni dikizler. Çok sosyal bir ortamın olur haliyle erkekler seni yataklarında ister vs vs. Tabii kendini bilen bir kadınsan bunları yaşamamak senin elindedir.

3
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Garantili bir artısı olmaz, çelme takmak için fırsat bekleyen kadınlar ve erkekler her ortamda çok maalesef.

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.

yani :D cok fena güldüm sana. dünyayı zıplatırsın yani öyle diyim. hem kız olcan hemde güzel.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Var tabiki erkeklerden fazla ilgi alırsın zengin koca bulursun

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zengin koca her kız bulur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Genellikle hoş kizlar buluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yengem güzel evet

Yorumla
  • Kızistenebilem
    Kızistenebilem Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 93%
    1 yıl

Ne kadar guzelsen o kadar saygi gorursun ilk izlenimde

2
    1 Yorumla
    • Esmeriimbiciim
      Esmeriimbiciim
      1 yıl

Erkekler tarafindan evet ama kadinlar tarafindan cok duşmanin oluyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bence yok. Beğenilmek tabbi ki güzel bir şey ama kaderin güzel olsun. İyi bir hayatı tercih ederim. Güzellik geçici

3
    0 Yorumla
  • teomann35
    teomann35 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Güzelin bahtı olmaz allah çirkin şansı versin derler

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden öyle diyorlar hakikaten çirkinin ne şansı var

Yorumla
  • angelvibes
    angelvibes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    1 yıl

düzgün biriysen bunu artıya cevirmezsin ama değilsen evet

1
    0 Yorumla
  • zeki38
    zeki38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 75%
    1 yıl

Onemli olan guzellik değil onemli olan kalbin guzeliği 🫡🫡

1
    0 Yorumla
  • vampircarmillaaa
    vampircarmillaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Var evet sekreterim hastanede çalışanlara rapor verilmesini başhekim yasakladı doktorlar gebersen 1 gün rapor vermiyor ama bana Özel 5 gün verdi bir doktor herkes şoookkkk sırf bana dibi düştü diye verdi 😂😂

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sadece begenilmekle kalırlar kaderleri iyi değildir ve bir çok bela toplarlar

Edit ; guzelim

1
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

olmasa bu kadar kadın niye güzelleşmeye çalışsın... İnsanlar neyi ister güzel olan herşeyi..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

30 yaş aralığındasınız ama sanki 18 yaşında bir kız gibi sorular soruyorsunuz ama bir cevap vermek gerekirse elbette vardır güzel olmayanı beğenmiyorlar çünkü.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

21 sayılırım nerdeyse

Yorumla
  • sheelockholmes
    sheelockholmes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Vardır yerine göre ya benim düşüncem kadın eekek ayırt etmeksizin bakımlı herkes güzel yakışıklıdır

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama herkesin böyle genelde güzel gördüğü kişiler olur onları kast ettim yoksa herkesin ayrı ayrı güzelliği var

Yorumla
    • sheelockholmes
      sheelockholmes
      1 yıl

Çevremde çoğu insan yakışıklısın der sürekli bir artısını göremedim 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle tek artısı iltifat almak

Yorumla
    • sheelockholmes
      sheelockholmes
      1 yıl

Evet 🙂

Yorumla
  • HzFloki
    HzFloki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl

Artısı var da bu bazen kötü kişileri de çekebiliyor kadınlara.

1
    0 Yorumla
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Kimse mastürbasyon yaptigini bilmez melek gibi saf gorunursun

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Düşünmüyorum açıkçası

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Orta doğuda olabilir. Avrupa'da ya da diğer ülkelerde beyin ve yetenekler önemli.

1
    0 Yorumla
  • sürrealistPrenses
    sürrealistPrenses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Hangi açıdan değerlendirdiğiniz önemli. Gelip geçici bir şey olduğu için ninemin lafı tam da bunu vurgular. "Güzellik ekmeğe sarılıp yenmez."

2
    0 Yorumla
  • BenGizemlikiz
    BenGizemlikiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Ne artışı var ne ekşisi Allah çirkin şansı versin

0
    0 Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    1 yıl

Huy lazım huy güzel olmuş huysuz olunca hiç bir anlamı yok güzelligin

0
    0 Yorumla
  • GıcıkAdam34
    GıcıkAdam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.

Herkesin güzellik algısı farklı bazıları için bi insan güzeldir bazıları için kötü

0
    0 Yorumla
  • Haticesshi
    Haticesshi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

Siz güzellerin mutlu olduğunu hiç gördünüz mü? Ne kadar güzel kız varsaa hepsi mutsuz. Karakterin, kalbin ve bahtın güzel olsun herkes güzeldir arkadaşlar. Illaki bi yeri guzeldir bir bütün halinde güzel olmak zaten herkeste olmaz. İyi geceler

1
    0 Yorumla
  • Ayse7171
    Ayse7171 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

Kessinlikle yok bu arada

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle tek katkısı İltifat almak

Yorumla
    • Ayse7171
      Ayse7171
      1 yıl

Onuda çok almıyosun bu arada insanlar kıskanç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğru bazıları çok iltifat alır bazıları da almaz çevremden biliyorum bir kız var çok güzel ama kimse öyle çok fazla iltifat etmez

Yorumla
  • Cüneyd_Efendi
    Cüneyd_Efendi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Çok artısı var. Herkes güzel olduğunu söyler, sokakta yürürken bile ilgiyle bakanlar olur, özgüveni yükseltir bu ilgi. Mesela bir işyerine başvursa deneyimi olmasa bile yüksek ihtimalle işe alınır hemen

0
    0 Yorumla
  • cemm___cannn
    cemm___cannn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Çok rahat erkek seçersin tabii ki var he ama sorun hayatında bir çok erkek sana sadece cinsellik için yaklaşır sahte arkadaşlıklar sahte sevgililikler filan

0
    3 Yorumla
    • cemm___cannn
      cemm___cannn
      1 yıl

Ama ben mesela hanzo tipli kaba tipli ya@vsak vaybı veren tipe sahip değilim diye tehditkar tipe sahip değilim diye kimse bakmiyor

Yorumla
    • cemm___cannn
      cemm___cannn
      1 yıl

Yokltuktan erkeklerden karnıma orurmasni isitiyorum artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çirkin kızların erkek seçimi daha kolay emin ol ben öyle çok aşırı güzel olmayıp bütün erkekleri peşinden koşturan kız gördüm daha ne diyim

Yorumla
  • Aşkokuşkoerkek1
    Aşkokuşkoerkek1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Bence fazlasıyla var bir erkek olarak güzel kadınlara karşı duyulan saygıya birçok kez şahit oldum güzel olması bile değil hatta kadın olması yeterli bazı insanlar için

1
    0 Yorumla
  • anonimeyk
    anonimeyk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Hayır bence yok insanlar daha çok haset ediyor ve herkesin gözü üstünde oluyor

1
    0 Yorumla
  • sessiznutella00
    sessiznutella00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Yüzün güzel olacağına bhatın güzel olsun diyolar maalesef yüzümüz güzel ama bahtımız değil bacııım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Olmaz olur mu bütün kapılar daha kolay açılıyor onlara..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bu memelkette fazlasiyla var. Hele birde fingerdekse

0
    0 Yorumla
  • doğunun-prensesi
    doğunun-prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 387 cevap paylaştı.

Sadece iltifat alıyorsunuz hiçbir artısı yok

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesinlikle beni anlayan bir kişi daha

Yorumla
  • İzafiDüsünceler
    İzafiDüsünceler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Vardır yerine göre.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

nerde güzel kız :-). iila var ve zararıda var. herkes konuşmaya cesaret edemez evde kalırsın :-)

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evde kalınmaz görücü herkese çıkar evlenmek zor değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

arkadaşım misal dedim. yoksa illa vardır bir yerde nasip.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ne diyim iyi geceler sizee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İyi geceler ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

hep gül

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah sende gül

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

hayırlısı :-:) sadi hüdayi gibiyim bu akşam :-)

Yorumla
  • bgsemre
    bgsemre Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    1 yıl

Bizim ülkemizde artık hemcinslerim güzel çirkin aramıyor. Damacanaya bile hallenen insanlar ya. O yüzden ne avantaj ne dezavantaj.

1
    0 Yorumla
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 713 cevap paylaştı.

Bence var erkeklerin gözdesi olur 😄

2
    1 Yorumla
    • yalnızgenç1907
      yalnızgenç1907
      1 yıl

Bu doğru djdj

Yorumla
  • oguzhangul0
    oguzhangul0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

boş ve vasıfsız erkeklerin tipe baktığını adam olan ve gerçekten aşık olacak olan bir adamın kişiliğinize baktığına ne zaman inanacaksınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Güzel olmanin o kadar çok avantajı var ki , clup te calisyrum. Güzel kızlar geliyor haliyle , hesaplarını erkekler ödüyor, eve bırakıyorlar vb. ilgi görüyorlar

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kulübe her kız gitmiyor onun dışında bir faydası var mı açıkçası tek faydası iltifat almak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İlgi görür, bence bu yeterli , başarılı olmasını gerek yoktur , her türlü zengin birini bulabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ve genelde istediği erkeği de elde ederrr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her kız yapamaz bazı kızlar yapabilir onların da doğuştan flörtöz yetenekleri vardır bir erkeği nasıl tavlayacagini iyi bilir

Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.

Ye kürküm ye devri vardır…

1
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.

Yok. Aksine düşmanın çok olur.

1
    0 Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Akıllıysa evet mlsa hayır

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Estetik ve makyaj masrafı olmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Güzel olmak değil güzel sevene rastlayabilmektir esas olan

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yani vardır gibi geliyor

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel bir kız olmanın artısı var mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce çok güzel bir kız olmanın avantajları nelerdir? 14 cevap verildi
Kızlar, güzel olmak sizin için çok mu önemli? 4 cevap verildi
Sizin için bir kız nasılsa güzel bir kızdır? 16 cevap verildi
Güzel bir kız olmak için kafanın çalışması mı lazım? 6 cevap verildi
Dışarda bakılan kız olmak güzel olduğun anlamına mı gelir? 16 cevap verildi
Güzel bir kız sizce nasıl olmalı? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨