Kendimi yanlız hissediyorum?

3 sene oldu boşanalı hayatıma kimseyi almadm ama bir gün birini aldm onun da hıc bırseyı yoktu arabası evi aılesının de yok borclardan baska hıc bırseylerı yok ama dürüst yalan söylemeyen sadık birini istiyorum dedi ama kendisi ıhanet etti yalan söyledi ve evli bir kadınla da ılıskısı vardı eski eşimle de arkadas olmuş dalga gecti aldatılmışsn şiddet gormuşsn umarm ıkıncı evliliginde de gorursn evlatlık oldugumu söylemiştim senin kendi ailen yok aileni bul sen besleme kopeksın dedi kendisi de dedesının uzerıne kayıtlı babasınla kardes gorunuypr kımlıkte ve annesi de namusluyum güclü kadınım dıyosun sen namussuzsun güclü de degilsn sen hiçsin dedi dalga gectıler yaşadıklarımla bende sizde bir gün yaşarsnz dedim ve halen tıktok profılıme bakıyor geri yerden engelledi ben cok yoruldum artık sadece istedigim aıle olmak suphelenmeden guvenmek ınanmak ilgi gormek sevmek sevilmek gerisi mal mülk bı sekılde olur para el ele verılır kazanılır ama işte her gelen yaramı deşiyor kendılerıne bakmadan sankı onların basına gelmıcek gıbı yoruldum ben nasıl güvenicem birine hesaplarını ıstedıgımde veren gızlısı saklısı olmayan benı seven bende aynı sekılde ztn benı gercekten supheye dusurmeyen guven veren erkek olsa basımda taç yaparm ama yok mıllet doyumsuz evli demıyor yaslı demıyor yedekte bırkac var bıde kendıne uygun canta gıbı evleneceklerı bırını buluyorlar cunku dığerlerınle evlenemıceklero ıcın of offf gorucu usulu ıstıyorm kımseyle konusmuyorum artk bıde bana evde kalmışsn kımse senı ıstemıyor bende ıstemıyorum eski kocanın artıgını mı alacagımı sandın sen dedı bana bıde evlenecegm ya da sevdıgın bırınle yakınlaşmak namussuzluk degıldır kı sonucta bır kız bır erkegı öpse bıle guvenıp sevdıgı ıcın ama annesi benım oglumla olan baskasınla da olur daha oncede eskı eşinle oldun sımdı de oglumla beraber oldn dedı beraber olmadık kı sevdigim guvendgm adamla yakınlaştm herkes yapıyor aslında bıde 32 yasındakı gıdıp annesıne anlatmış oha dedım ya umarım hayatıma tekrar girecek adam güclü cesaretli merhametli anlayıslı brısı olur yoksa benı kaldıramaz bana guven veren elımden tutan dag gıbı adam lazm erkek cocuklarından bıktm bır eskı eşimle boşandıktn sonra tek bu erkek harıc hıc bır erkekle yakınlaşmadm opusmedm ılerisi olmadı girmedm zaten girmem de korkuyorum

Kendimi yanlız hissediyorum?