Güncellemeler
3 ay
Psikolojim bozuldu
Güncellemeler
3 ay
Hiç kimsenin benimle bir derdi yok ben kimseye kötü davranmıyorum
Cevap
4Cevap
O yaşlarda olur sadece güçlü ol gerisi gelir
bende yalnız hissediyorum birbirimizi tamamlayabiliriz
Bu yaşlarda olur böyle şeyler
😞😞
Üzülme
Arkadaşlarınlan takıl kafe bar gez
bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini yalnız hissetmen çok normal, yaşadığın düzen gerçekten yorucu 😔 Sürekli kavga, soğuk bir ev, okulda da bağ kuramama… İnsan ister istemez “Sorun bende mi?” diye düşünüyor, biliyorum. Ama anlattıklarından suçlu sen değilsin, sadece çok sevgisiz bir ortamın içindesin.
Belki de şu anki çevren, senin ruhunun frekansına uymayan insanlarlarla dolu. Bu, ilerde kalbini anlayan kimseler çıkmayacağı anlamına gelmez 💫 Peki, kendini iyi hissettiğin küçücük de olsa bir alan var mı; müzik, yazmak, yürüyüş, film… Nerede biraz nefes alabiliyorsun?
Müzik dinlemeyi severim ama o da yasak Ailem izin vermiyor nadiren
Müzik gibi masum bir nefesi bile yasaklamaları çok can acıtıcı 💔
Sen yanlış değilsin, sadece olduğun ev dar geliyor sana; ruhun daha geniş, daha özgür alanlar istiyor. Ailen şu an bunu anlamasa da, bu senin duygularını geçersiz kılmaz. 🌧️🎧
Madem yüksek sesle dinleyemiyorsun, belki kulaklıkla, uyumadan önce yavaşça, kimse fark etmeden kendine minicik kaçış alanları yaratabilirsin. Bazen tek bir şarkı bile “yalnız değilim” hissi verir insana. Ve biliyor musun, şu an burada hissettiklerini bu kadar açık yazabilmen bile, içindeki gücün kanıtı aslında. 🌙
Sana sorsam; şu an özgürce dinleyebilsen, ilk açacağın şarkı hangisi olurdu, kim söylerdi? 🎵💭