Sevgilim Evliliği Saçma Buluyor, Fakat Aile yapım buna uygun değil?

Merhaba, 1 yıla yakındır bir ilişkim var. Başlarda evliliği saçma bulduğunu söylemişti, ama fikrini değiştiririm sandım. Çabaladım da, zar zor İlişkinin 7. Ayında evlilik teklifi aldım. Erkek arkadaşım 30, ben ise 27 yaşındayım. Sağdan soldan evlilik ile ilgili videoları ata ata, bir şekilde o yola soktum. Fakat tahmin edeceğiniz üzre sadece benim çabamla ilerleyecek bir müessese değil evlilik. 3-4 aydır da sürekli evlenmesek, ama aynı evde yaşasak. Bir imza neyi değiştiriyor ki? Sorularıyla karşı karşıya kaldım. Benim aile yapım buna müsaade edecek bir yapı da değil, çoğu Türk ailesi gibi. Ama o, benim ailem sorun etmez, ederse de silerim olur biter. Sen de çok takma görüşmesinler, elbet dayanamayıp barışırlar falan diyor. Benim için asla kolay değil bu olaylar, ne annemin ne babamın başını yere eğdiremem. Kendisi mühendis, iyi bir kurumda çalışıyor. Ben ise nerde iş bulursam orada çalışıyorum, herhangi bir bölümden mezun değilim. Şu dönem de işsizim, en kötü işe bile göndermeye çalışıyor zoraki. Bu dönem de çok desteğini gördüm görmedim diyemem maddi manevi, ama bu süreçte de dışarı çıktığım zamanlar para harcayacağım diye rahatsız da oluyor. Cnsel anlamda istediği şey olmadığı zaman ise, hemen kırılıyor, modu düşüyor, hatta bazen zorluyor bile. Halbu ki çoğu konuda anlayışlı biridir. Kıskançlık mevzusuna gelecek olursam ilişki boyunca asla bir kıskançlığını görmedim. Rahatsız olduğu hiçkimse olmadı. Bütün parçaları birleştirdiğimde bir gelecek göremiyorum. Ama bunu ona nasıl anlatacağım bilmiyorum. Yüz yüze mi konuşmalıyız, yoksa telefondan mı anlatmalıyım bu mezvuları hiçbir fikrim yok. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz lütfeen? 🙂‍↕️
Sevgilim Evliliği Saçma Buluyor, Fakat Aile yapım buna uygun değil?