Şimdi arkadaşlar yaklaşık 7 aydır göğsümden kıl dönmesi şeklinde sanıyorum ve doktorun söylediği şekliyle kıl kökü iltihabı kaynaklı büyük sivilceler çıkıyor doktor önerisi ile lazere başladım ancak kıl kökümün fazla olması dolayısıyla uzun sürecek bir işlem olacak iki seans almama rağmen halen göğsümün orta bölgesinde çeşitli yerlerde tekrarlıyor buna karşın önerileriniz nelerdir okuduğunuz için teşekkür ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Kıl olayının bitmemesini Anlıyorum ancak bu kıl kökü iltihabı durumunun sürmesini anlayamıyorum
Anladım, vücut iltihap üretmiyor o zaman. Lazer için Alexandrite epilasyonu tercih edebilirsin, en fazla verim alınan cihaz. Bir iki seansta hemen dökülmesini bekleme, kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Lazer görünürde en mantıklısı. Başka türlü almaya çalıştığında tekrar iltihaplanır gibi
Her seans öncesi kısaltma. Eğer kıllar dökülmüyorsa 3. hafta tekrar git. İlk zamanlar sık gidilir kıllar incelesin ve dökülsün diye. Lazer sonrası 1-2 gün de kesinlikle duş alma, su kıl köklerini besliyor ve dökülmesini zorlaştırıyor. Eğer 3/4 haftada bir gideceksen, lazere gittiğinin 2. haftası keselenme veya peeling yap, dökülmeyi hızlandırır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
doktora danışın bence
İki paket desen anlarım da iki seansta zaten bitmez ki?
Hijyenden, yanlış alımlardan vs olabilir. Aynı zamanda vücudun iltihap da üretiyor olabilir, alanı olan doktorlarla da bi görüş.
Ne zaman danışsam kıl kökü iltihabı deyip bi krem gönderiyorlar ama gene gideceğim
Ne doktoruna gittin?
Cildiye ve genel cerrahi
Test falan yapmışlar mıydı?
Ben zaten 3 4 ayda bir kontrol amaçlı kan veririm özellikle yapmadılar normal muayene yaptılar ki kan değerlerim hormonal değerlerim gayet iyi
Anladım, vücut iltihap üretmiyor o zaman.
Lazer için Alexandrite epilasyonu tercih edebilirsin, en fazla verim alınan cihaz.
Bir iki seansta hemen dökülmesini bekleme, kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Lazer görünürde en mantıklısı. Başka türlü almaya çalıştığında tekrar iltihaplanır gibi
Lazer öncesi mevcut kısaltması yapınca ve lazer sonrası tekrar çıkarken dönme oluyor ve iltihaplanıyor sanıyorum
Lazer öncesi 1 kez kısaltırsın, tekrar kısaltmazsın. Daha dökülmeler yaşamadığın için max 1 ay bekleyip tekrar lazere gitmen lazım.
Her seans öncesi kısaltma yapıyorum
Her seans öncesi kısaltma. Eğer kıllar dökülmüyorsa 3. hafta tekrar git. İlk zamanlar sık gidilir kıllar incelesin ve dökülsün diye.
Lazer sonrası 1-2 gün de kesinlikle duş alma, su kıl köklerini besliyor ve dökülmesini zorlaştırıyor.
Eğer 3/4 haftada bir gideceksen, lazere gittiğinin 2. haftası keselenme veya peeling yap, dökülmeyi hızlandırır
Peki teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
Rica ederim