Bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

Bundan üç ay önce bir güzellik merkezinde küçük bir yerde cilt bakımı için sözleşme yaptım. bir seansa gittim ve makbuzumu aldım. Sözleşmeyi yaparken belirttim ben geldikçe paramı verip yaptırmak istiyorum dedim tabi olur dediler ama bunu yapmak zorundayız dediler diye 6 aylık sözleşme yaptılar. Daha sonra darbe olayları falan derken işten çıkartıldım 2 aydır arıyolar taksitleri ödeyin diyolar durumu anlatıyorum ödeyemem çalışmıyorum diyorum sözleşme yaptınız diyolar bende sözleşmeyi onların yapılması gereken bir işlem için yaptığını söylüyorum diretiyolar avukata vericez diyolar. Geçen taksitlerinizi ödeyin bari diyolar bende yaptırmadığım şeyi neden ödiyim diyorum haklı değil miyim. Bende verin dedim en son avukata çünkü sürekli arayıp faiz işliyo diyolar. bir sonuç alabilirler mi bu durumda ne yapmam lazım benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Darbe olaylar falan derken işten çıkartıldım cümlesi yanlış anlaşılmasın. Kuyucumcuda çalışıyodum artık altının yüksekliğinden iş olmadığı için çıkartıldım küçültülmeye gitti patronlarımız 😊
Bilgisi olanlar cevap verebilir mi?