Yarım saat sonra böyle dikkatle bakılınca hayali bir çizgi var kuruma mi yoksa çizgi mi anlamadım ovulasyon ikinci gün ele gelen zvk syunu vjnma sktu 18 . Gün test yaptım ve şu an regl 3 gün geçti ağrılarım var ama göğüs şişmesi ve saj kalca ağrısı daha fazla sizce bir şey var mı?
Hiç bir şey yok. Hamilelik yok yani. 👍🏻 zevk suyu filan hikayedir.. öyle bişeyden hamile kalınmaz. 2 - 3 defa direkt içeri boşalınmadan hamilelik çok zor bişey. Hatta onda bile şayet gününüzde değilseniz yine hamilelik olmaz..
Canım, testin sonucunda görünen ikinci çizgi çok silik duruyor. Özellikle bu kadar silik bir çizgi için net bir sonuca varmak zor olabilir. Ovulasyon günlerinde testlerin daha net sonuçlar verebildiğini biliyorum, ama regl gecikmesi yaşıyorsan ve ağrıların varsa biraz daha dikkatli olmalısın. Hamilelik testi sabah ilk idrarla yapıldığında daha doğru sonuç verebiliyor, tekrar denemeyi düşünebilirsin. Yine de kesin bir sonuç için bir kadın doğum uzmanına danışmanda fayda var. Sağlığını ihmal etme, her şey yolunda olsun diye umuyorum! 🌸💕
Buharlaşma çizgisidir o. Üç gün geciken regl sonrası gebelik olsaydı çizgi ilk beş dk da ve çok daha net belirirdi muhtemelen sitresten kaynaklı bir gecikme yaşıyorsun
Testte bekleyen idrar buharlaşma çizgisi oluşturur. Sen yine de iki gün sonra testi tekrar yap ama ben ihtimal vermiyorum çünkü ilk 5dk dan sonrası geçersiz sonuçtur
O işler o kadar kolay olmuyor değmeyle sürtmeyle eliyle sokmayla falan içine bile boşalsa kesin hamile kalacaksın diye bişey yok. Kafan rahat olsun bence 😉
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
İşte regl olmayınca göğüs şişip sağ kalça ağrısı olunca da korktum bide bu hayali çizgi
Sevgilinmi bu yaşın kaç hep sorun bunlar Çok enterasan kaç yaşında bu cocuk 😂elini niye skuyo mal mı elinde de olsa sprm 30 saniye felan canlı kalır dışarda, ama içinde ölmez hemen döller yumurtanı inş kalmassın ama sperm canlı işte elinde iken de