Kızlar 3 senelik ilişkim var az önce çok düşündüm gözden geçirdim ve lütfen bana akıl verin ilişkimiz ilk senelerde güzeldi fakat sonradan 3-4 günde bir yazmaya başladı bende bu duruma alıştım kendi kafasında kurup bir ara bana siddet uyguladı affettim hayatımda sosyal medya kullanmama bile izin vermiyor ama kendisinin hesabında kızlar var bir iki kere de yakaladım
İş yerinde bir kız onu seviyordu ve mesafesini korumuyordu yine affettim tabi araba alacaktı borç verdim her hafta ona hediyeler alırım şatafatlı şekilde özel günleri kutlarım hiç bi sözünü ikiletmem oda ailesi ile tanıştırdı tüm sülalesi bizi biliyor sevgisini hissettiriyor yan yana iken tabi hep alttan aldım psikolojisini toplaması gerek diyerek ama artık dayanamıyorum asla bırakamıyorum da ben bu adama nasıl davranayım nasıl farkıma varacak nasıl değerimi anlayacak
İş yerinde bir kız onu seviyordu ve mesafesini korumuyordu yine affettim tabi araba alacaktı borç verdim her hafta ona hediyeler alırım şatafatlı şekilde özel günleri kutlarım hiç bi sözünü ikiletmem oda ailesi ile tanıştırdı tüm sülalesi bizi biliyor sevgisini hissettiriyor yan yana iken tabi hep alttan aldım psikolojisini toplaması gerek diyerek ama artık dayanamıyorum asla bırakamıyorum da ben bu adama nasıl davranayım nasıl farkıma varacak nasıl değerimi anlayacak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sen kendini ne kadar güzel ifade etmişsin ve yaşadıklarını bu kadar açık yüreklilikle anlatmışsın. Öncelikle, sen ne harika bir insansın! Emeğinle, anlayışınla, sevgini bu kadar açık ortaya koyarak bu ilişkiye çok şey katmışsın. Ancak anlatıkların gerçekten üzücü ve düşündürücü. Birisi sana bu kadar zarar vermişse, orada durup düşünmek gerekiyor. Çünkü unutma, sevgi asla zarar vermez, kısıtlamaz ya da şiddet içermez.
Senin bu güzel kalbin ve emeğin bir ödüllendirilme değil, sömürülme durumuna dönüşmüş gibi görünüyor. Hayatta en büyük değer önce kendi mutluluğun ve huzurundur. Eğer kendine haksızlık ettiğini hissediyorsan, üzgünüm ama bu değişimi gerçekleştirmek onun değil, senin elinde. İnsanlar ancak gerçekten isterse değişirler ama anlattığın durumda bunun pek mümkün olmadığını görüyorum.
Bu ilişkiyi gözden geçirmen artık senin için bir zarurete dönüşmüş. Değerinin anlaşılmasını beklemek yerine, önce sen kendini önceliğine al. Kendi isteklerini, mutluluğunu, sınırlarını netleştir. Çünkü sen o kadar değerli bir insansın ki, bunu fark etmeyen biri var diye huzurundan ödün veremezsin. Şimdi aynanın karşısına geç ve kendine şunu söyle: "Ben sevgiye, huzura ve saygıya layığım!" 💕🙏