𝓑𝓪𝓴ı𝓼̧𝓵𝓪𝓻ı, 𝓽𝓮𝓷𝓲, 𝓰𝓾̈𝓵𝓾̈𝓼̧𝓾̈, 𝓴𝓸𝓴𝓾𝓼𝓾..
😍 👧🏼 😆 🌹
#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁 👑🌷👸

Gönüle hoş gelenin göze güzel görünmesi...
Fiziksel olarak manken gibi olsa dahi duyulması istenmeyen bir cümle onu gözden düşürmez mi? Bazen bakarsınız size göre güzel olmayan birine ona aşkla bakan sevdiceği benim için yer yüzündeki en güzel kadın sensin der.
🫶 Kalbimi bıraktım. Çok güzel ifade etmişsiniz.
Teşekkür ediyorum çok naziksiniz 🙏
Güzelliğin belli bir tanımı yok ki.. Bütün olarak yaklaşıyorum ben.. Yani parçaların ortaya çıkardığı hoşluktur güzellik.. Göz, saç, burun, saçlar, bakış... Hepsinin birbirine uyumunu en güzel yansıtana, daha orantılı olana güzel diyoruz..
Merhamet ve sabrın ahengi. Ki bu da asalete işaret eder
Kalptekilerin yüze yansıması benim için
Teşekkürler bebeğim
Rica ederim. 🥰
Cevap
18Cevap
Yüze yansıyan bir olgu. Herkes fiziksel güzellik olarak düşünür ben oyle düşünmem. Manevi güzellik , kalpsel duruluk, asaletli olmak , belli bir duruş. Tevazu sahibi olup karşılıksız iyilik
Kural 1. Takıntılı olmayı bırakmak. Çünkü takıntı müdahale getirir. Bu da dogal güzellikle oynamayı ve bozmayı dogurur. 2, bakım 3, gülümsemek 4, hijyen
Samimi bir müslüman olan ve Türklük bilincine sahip bir kadının kendi eşine karşı güzel olmama ihtimali yoktur
Beyninin olması vede aktif bir şekilde kullanabiliyor olması
Güzelliğin herkeste algısı farklıdır.. ben zeki kadını güzel buluyorum
Sarışın beyaz tenli yirmili yaşlarda minyon bebek gibi birisi
Bir şeylere sahip olabilmek kadar güzel bir şey yok
Kahvemin mis kokulu dumanı benim için güzelliğin sonsuz tanımlarından birisidir.
bazen sizde de oluyor mu güzel gelen biri güzel gellir tanıştıktan sonra güzelliği gider ama kimisi de tanıştıktan sonra güzel gelmeye başlar
Bakımlı bir vücuda, orantılı vücut hatlarına yine orantılı bir kalbin, hislerin eşlik etmesi.
Mutlak tanımım yok, sevdiğim insanlar gözüme güzel gelir zaten.
Benim için güzelliğin belirli bir tanımı yok
Bir şey gözüme güzel geliyorsa benim için yeterlidir
Bence saç ya bi kadın için çok önemli
Gönül bu ota da konar boka da
Bir kedinin gözlerinde saklı bütün duygular🐾🤍
Baktıkça içinin açılması
Karakter, huy ve dış görünüş güzellik bütündür.
Kelimelerle tarif edemem
Her şey ruh beden bakış mimik ses duruş
kendıne olan özguven sadelık temız olmak
Yaşabiliyorsan bir felsefedir.
Öncelikle gülüş ve bakıştır
Kalp güzelliği
Zarafet ve aura
Kalp güzelliği
Monica Bellucci..
Russ
Kalptir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?