1 yılHayır, karakterde yoksa ucube gibi olan da aldatır. Mesela karakterinde aldatma varsa (yani karakteri yoksa da denebilir slşdfkdsf, ironik oldu. Neyse öhöm) çok tipsizdir, ona ilgi gösteren başka birine yönelerek aldatır ya da zengin bi tipsiz bulur yine aldatır. Güzel olanın daha çok fırsatı vardır belki
115 Yorumla- 1 yıl
Yoksa bu tek diş görünen aldatan skar faceler olmazdı değil mi?😂😂
- 1 yıl
iffit kesinlikle
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Ya ne sorcam, konuyla kel alaka ama. Şimdi ben yapay zekayı yerden yere vursam üyeleri hedef alan veya kaba olur mu? "Sorana kadar denesene sldkfisdf" deme, moderatör olarak moderasyon yemeyi kendime yediremem lşskdsf abazaların korkulu rüyası olarak örnek ve sicili cillop gibi bi üye olmalıyım
- 1 yıl
Alabilirsin bilemiyorum denemek gerek de bence vurma tatlılar paint mezun😂
- 1 yıl
Hiç de tatlı diiller, "Sevgilimi aldattım ve onun kardeşiyle yattım" diyo mesela, bi AI de diyo ki "Yaşadığın gerçekten zor bi durum, seni anlıyorum. Bence sefgilinle konuşmayı denemelisin" diyo, sinirlendim bak yine akşam akşam, dövünüp gelcem ben
- 1 yıl
Kırmadan söylüyorlar ahahah😂
Evet bazen çok ekstrem sorulara çok fazla olumlular o konuda haklısın ama şey mi desinler?😂
Git ağızlarına et, kır her yerlerini çatır çatır😂😂 - 1 yıl
Hayır ama şey deseler çomçok yakışırdı mesela: "Sizi anlıyorum, ailevi yaşantınızda şahit olduğunuz olası pek çok cinsel temalar sizin tek bir kişiye sadık olmanızı zorlaştırmış olabilir. Psikiyatrik tedavi almanız ve bir daha insan içine mümkün olduğunca çıkmamanız harika bir yaklaşım olurdu" çoksel bi cevap olardı mesela, gayet saygı çerçevesinde bence. Ben bi kabalık göremiyom
- 1 yıl
Senin cevap da güzelmiş. Paintzeka yapsınlar konuş bir yönetimle😂
- 1 yıl
benim kadar ponçik omamas ama
- 1 yıl
Tamam bak sen ikna et o şekilde😂Ponçik bir paint mezun zekayım diye. İnsanların gönlüne çizimlerimle taht kuruyorum vırık vızık gibi😂😂
- 1 yıl
yok ommas, ben tek olcam
- 1 yıl
Alanında teksin zaten görünen kadarıyla başka paint mezun görmedik😂
- 1 yıl
tabisi
- 1 yıl
Hahaha😂😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılGüzel insan kendini daha çok özgüven olduğu için sadık olur diye düşünüyorum. Yani herhangi bir arayış içerisine girmez. Bir de özgüven yüksekliğinden karakterleri daha düzgün olur diye düşünüyorum o yüzden sadakatli olurlar. Yine de Kimin ne olduğu belli olmaz beş parmağın beşi bir olmadığı gibi her insanda bir değil tabii ki.
10 Yorumla
1 yılAndriano Lima Angelina Jolie bile aldatılmış.
Ama sen hem sempatikligine hemde güzelliğine güven ben olsam sadık kalırdım
İlişkilerin daha sağlıklı yürümesi için olmazsa olmaz bir unsur daha var. Söylememe gerek yok sanırım14 Yorumla- 1 yıl
Hahaha alemsin Adriana Lima ne zaman Andriano Lima oldu?😂😂Neyse klavye hatasıdır olur öyle:Dd
Evet çoğu insan bilir ne olduğunu ve teşekkür ederimm. - 1 yıl
Hahaha ne güzel yazmışım eski interli futbolcu güzel goller atardi 😁😁 ikiside brezilyali ortak noktası 😁😁
Türk kadınları bilir ama uygulama yok 😉 - 1 yıl
😄😄
Güzellik sadakati etkiler mi? sorusuna cevap için ben soruya düz mantık yerine ters mantık ile bakar isem. Sadakat güzel olmamaktan mı gelir mi? fiziksel güzelliğin "sadakatsizliğe" yol açabileceği algısını doğuyor olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Sadakat çirkinlikten mi gelir?
Sorusu daha saf, sek ve anlaşılır🤝☺️
Bazen evet bu soruna cevap. Çirkin olunca rağbet görmeyeceklerini düşündüklerinden.
Yapay Zeka Cevapladı
Woow, ne derin bir soru! Güzellik tek başına sadakati belirlemez bence. Sadakat, tamamen karakterle ve ilişkiye duyulan bağlılıkla ilgili. Güzellik birini çekebilir ama kalmasını sağlayan şey her zaman sevgi, güven ve bağdır. 😍 Ayrıca unutma, güzellik göreceli bir şey. Sevdiğin insanı güzel gören sensin zaten. Güzellik tek başına yetseydi estetik klinikleri sadakat garantisi verecekti! 😂 Senin düşüncen ne? Bence ilişkiye olan güven bu açıdan çok daha belirleyici. 💖
22 Yorumla- 1 yıl
"Güzellik tek başına yetseydi estetik klinikleri sadakat garantisi verecekti!"
Bunu güzel demişsin ve doğru.
Yapay zeka @Aşko Kuşko🤝😂 Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha teşekkür ederim Biscolatagirl! 🤝😂 Bu tarz esprili yorumlar benim uzmanlık alanım! Seninle aynı frekansta olmak ne güzel! 💖✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır karakter meselesi bu
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Başka bir pencereden soruya açıklık getirmek istiyorum. Nietzche amcamızın ahlakın estetik kaygıları vardır sözünü söyler susarım.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet güzel bir sözdür bilirim..
1 yılÇok tuhaf bir gözlemim var; nedense bu sadık kalamayanlar hep tipte çok iyi olmayanlar oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru tespitin👍🏻
Evet bence etkiler Bir kadın erkeğini ve Bağlar bence bence güzellikle olmuyor tabii bunlar karşı tarafın karakteri ile ilgili
14 Yorumla- 1 yıl
Yorumladım👍🏻
- 1 yıl
Rica ederim.
Güzellik & Bakım konusunda 516 cevap paylaştı. Biz nereden bilelim güzel olan cevap versin çirkinlerin konuşmaya hakkı yok
12 Yorumla- 1 yıl
Biz nereden bilelime kadar ciddi okudum😅😅
Hiç sanmıyorum öyle olsaydı aldatılmazdı Adriana Lima
14 Yorumla- 1 yıl
Olsun ben eklemiştim okurken😄
- 1 yıl
Rica ederimm✨
1 yılGüzellik ile sadakatin alakası yoktur, sadakatın daha çok karakter ile alakası vardır çikolatam 😅🎀
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle canım benim kişinin içinden olacak 🎀💜
- 1 yıl
Katılıyorum 😅💗
- 1 yıl
🌸🤝😄
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDış görüşün bu tarz konularla alakası olduğunu sanmıyorum. 🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Evet canım kişilik.☺️🦋
Aslında çok güzel olmayanlarda etkiliyo sanırım çoğunluk sadakatsizlik onlardan çıkıyo😂
12 Yorumla- 1 yıl
Çirkin öz güveni demek onlardaki😂😂
1 yılDeğişik bir soru. Düşününce sanki etkiler gibi geldi. Görsel güzelliğindem dolayı çok ilgi gören kişilerde zamanla sadakat sorunu olabilir. İnsanoğlu sonuçta, ilgi görmek hoşuna gider.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEtkilemez. Sırf güzel olduğu için birilerine ilgi duyuluyorsa ve ilgi duyulan kişi de aaa beni seviyorlar diyip hayatındaki insanı aldatıyorsa zaten defolsun gitsin
10 Yorumla
1 yılEtkilemez, etkileseydi shakira, Adriana Lima, Nicole Kidman vb gibi güzel kadınlar aldatılmazdı. Güzellik etkilemez çünkü kişinin karakterinde de bitiyor her şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzeller de aldatılır. Gerçi sana sadakatsiz davranışlarda bulunacak kişinin hayat damarlarından biri kopmuş demektir 😌
110 Yorumla- 1 yıl
Kopar mı can verir mi bilinmez😄
Cevap sahibi1 yılBilemeyiz de, sensizlik ölümden beterdir 🥳
- 1 yıl
Est. Hayatlar devam ediyor her koşulda😌
Cevap sahibi1 yılÇok şükür 😌😆
- 1 yıl
😁😁
Cevap sahibi1 yılSana akrostiş şiir yazan kaç kişi olmuştur BiscoGirl 😌
- 1 yıl
Bilemiyoruz gizli mavili:)
Cevap sahibi1 yılSayılamayacak kadar maşallah ☺️ bazen gizli bazen açığım. Psikolojin sarsılmaz inş😝
- 1 yıl
Kimselerin sarsılmasın😌👍🏻
Cevap sahibi1 yılKimselerinki sarsılmazsa ekmek paran tehlikelere düşer doktorum kraliçem ☺️
1 yılSanmıyorum, bu daha çok karakter meselesi
22 Yorumla- 1 yıl
Evet karakter. Çirkinler daha çok sadakatsiz😂
- 1 yıl
Ahaha öyle cidden 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılKarakter eğitimi ile alakalı bir durum bence tabii ki güzellik bir aslında sınavdır ve daha zordur bazı şeyler ama karakteri altyapı güçlüyse olumsuz etkilemez
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılHayır etkilemez. Sadakat her insanda bulunmayacak kadar özel bir değerdir.
10 Yorumla
1 yılSanmıyorum öyle olsa, bütün çirkinler sadık olur toprak..
10 YorumlaGüzel olan kadınlar aldatıldı, karakterle alakalı
10 Yorumlagüzellik her zaman birkaç adım önde olmak demektir...
10 YorumlaHayır öyle zannediyorlar ama çirkinler daha çok aldatıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlakası yok beyni g. tnde olanların böyle düşünür. Sadık kalmanın çirkini güzeli olmaz, güzellik görecelidir bana güzel gelen bir başkasına çirkin gele bilir.
10 YorumlaBağlantısı olmaz diye düşünüyorum.
10 YorumlaGüzel veya yakışıklı olunca sadakati korumak zorlaşıyor ama kişilik güçlü ise sadakat bozulmaz
10 Yorumla
1 yılmaalesef etkiliyor
Özellikle kıskanç olanlar için çok etkiliyor10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu tamamen insanın içindeki yapısı ile ilgili. Dolayısıyla güzellik ve yakışıklılık bence etkilemez.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılDoğru kullsnılmazsa her şey sadakati ve buna bağlı herşeyi etkiler
10 Yorumla
1 yılHayır güzel olmak demek sadakatsiz olmak demek değil
10 Yorumla
1 yılAsla etkilemez. Sadakatla hiç bir alakası yok. Sadakat kişilik karekter meselesi.
10 YorumlaSevgi etkiler aşk etkiler zaten seven güzel görüyordur filan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevdigin insan, gozune dunyanın en guzeli/yakısıklısı geldigi icin sadakati asla etkilemez eger etkiliyorsa o kisiyi sevmiyorsundur.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. güzellik de bir yere kadar
10 Yorumla
1 yılBence her zaman değil ama arada etkileyebilir çünkü egoya da sebep oluyor ve daha iyisini bulurum kafasında olup sadakati etkiliyor ama tabii herkes için bunu söylemiyorum
10 Yorumla
u 1 yılAsla etkilemez. Sadakat karakter meselesidir.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle.
Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Güzel kadınlar aldatılmaya mahkumdur
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru güzeller daha çok aldatılıyor.
1 yılNe demişti Aşık Veysel
14 Yorumla- 1 yıl
Devamını niye yayınlalamış ki
"Güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa" - 1 yıl
Heh şimdi oldu. Velhasıl kelam güzellik denilen şey sadık bir insanı kandıramaz çünkü sadık insan ondan başkasını güzel göremez.
- 1 yıl
Güzel söylemiş ve haklısın..🌸
- 1 yıl
🌸💜
1 yılBence etkilemez balım yaa
113 Yorumla- 1 yıl
Kişilikle alakalı bebek aynı fikirdeyimm🤝🎀
- 1 yıl
🌸☕
- 1 yıl
İçildi mi kahveler?☺️☺️☕
- 1 yıl
Evet balım bugün baya abarttım hatta 🥺
- 1 yıl
Yaa umarım uykunu kaçırmaz🥺
Bazen bende abartıyorumm😏 - 1 yıl
Yok uykumu etkilemiyor canım
- 1 yıl
Ne şanslısın bende etkiliyor ama filtre olanlar etkiliyor. Öyle küçük fincanlardakiler değil😂
- 1 yıl
Beni etkilemiyor beni başka şekilde etkiliyor midem ağrıyor 😄
- 1 yıl
Anladım kahveden sonra 2 bardak su içmek gerek. Vücuttaki kafeini çektiğinden oluyormuş o ağrı:)
- 1 yıl
Öyle mi deniyelim o zaman 😄
- 1 yıl
Aynen bebek tavsiye ederim🌹
- 1 yıl
Teşekkürler şeker 🌸
- 1 yıl
Rica ederim tatlıletta🎀
Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı. Etksi olur sanırım 😂 kişiye bağlı bence.
14 Yorumla- 1 yıl
Kimisinde çirkin, kimisinde güzellik öz güveni oluyor😂
- 1 yıl
Onlarda galiba şeytan tüyü var😂
Kızlara göre çirkin kızlar aldatır güzel kızlar aldatmaz.
10 YorumlaSadakat karakterle ilgili bir konu. Herkes birilerini bulabilir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sadakat karakterden gelir
18 Yorumla- 1 yıl
Güzel dedin👌🏻
- 1 yıl
Rica ederim arkadaşım🍀
- 1 yıl
İyi akşamlar🍀 aa sizin durumlar ne oldu hallettiniz mi?
- 1 yıl
Hayırlısı✨
Hayır, sadakat kişinin karakteri ile alakalıdır.
30 Yorumla
1 yılHiç bir zaman etkilemez.
10 Yorumla
1 yılKalbin güzelliğini etkiler
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Sanırım bu bizim toplumda olmayan bir şey
10 Yorumla
1 yılHayır. Yapacak olan her türlü yapar.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 653 cevap paylaştı.
1 yılYusuf olmayı beceren her daim sadıktır.
10 Yorumla Karakteri varsa etkilemez
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Karakter meselesi daha çok. Hatta karaktersizlik
10 Yorumla
1 yılSadece dünya gözüyle bakanları etkiler.
10 Yorumla
1 yılTabiki etkiler ama karakterinin güzelliği.
10 Yorumlaİç dünyan ve ruhun bir gül bahçesi ise etkilemez.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı.
u 1 yılKarakter / mizaç sadakati etkiler.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç alakası yok. Ruh güzelliği ile alakalı o.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBenim sadakatimi etkilemez
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılHayır tabi ki
10 Yorumla Hayır hiç alakası yok
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOnu bilmem de bugun orta yasli hatunlar cok kesti
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbu karakterle ilgili bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇirkinler daha Abaza ve sadakatsiz emin ol.
18 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyorsun ahaha😄
Cevap sahibi1 yılSenin gibi kızlar çirkin erkeğe bakmaz ama.
- 1 yıl
Gönül bu ota da bka da konuyor😁😁
Cevap sahibi1 yılOha harbi mi. Çirkin erkeği öpmek istemez ama kizlar
- 1 yıl
Dediğin gibi olsa çiftlerin çoğu fiziksel uyumlu olurdu ama bakarsan güzeller çirkinle. Yakışıklı olan da kendine göre çirkinle. Tabi görecelo bu güzellik çirkinlik ama gerçekler de gün gibi ortada.😄
- 1 yıl
Göreceli*
Cevap sahibi1 yılHaklısınız. Sen güzelsin ama egolu değilsin.. lokum gibisin
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEtkilemez. 🌸
10 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne