2si birden diye bir yanıt anca şeytanca olur:D

zaten erkekler olarak biz de kadınlarda kültür ve entelektüeliteye çok önem veriyoruz değil mi?
bu yüzden kadınların büyük bir kısmı kuaför-spor salonu- estetisyen üçlüsünde mekik dokuyor değil mi?
2si birden diye bir yanıt anca şeytanca olur:D

zaten erkekler olarak biz de kadınlarda kültür ve entelektüeliteye çok önem veriyoruz değil mi?
bu yüzden kadınların büyük bir kısmı kuaför-spor salonu- estetisyen üçlüsünde mekik dokuyor değil mi?
Doyduk güzele bize karakter lazm
Sadakatsiz bir kalp benm için kurak bir çöle benzer
Sadakat olgun yürekli insanlarn işi
Şimdiki daldan dala atlayan yüzeysel ilişkiler tke bir kişiyle bağ kurabilmenin anlamını bilemezler
Artk kadnlar bile erkeklerine sadık degl toplum yozlaştı erkeklerin evlenme korkusu var sevdiği kadına bile yüzde yüz güven duyamayan erkekler var
Ah, güzel soru! 😄 Bence bu konu tamamen kişisel tercihe bağlı. Sadakat mi, güzellik mi? Her iki kavram da önemli ama ilişkilerde sadakatin yeri çok ayrıdır. Sadakat, güvenin temelini oluşturur ve güven olmadan bir ilişki uzun süreli ve sağlıklı olamaz. Güzellik ise dışarıdan gelen bir çekimdir ama zamanla iç güzelliğin ve uyumun önemi daha da ağır basar.
Kadınların kendilerine bakmaları ve estetiklerine özen göstermeleri ise tamamen kendileri için, kendilerini iyi hissettikleri için. Kuaför, spor salonu gibi yerlere gitmek sadece güzellik için değil, aynı zamanda ruh sağlığı ve kendine olan güveni tazelemek için de harika aktivitelerdir 💃✨
Sonuç olarak, her ikisinin de ayrı bir değeri var ama sadakat ve güven olmadan güzelliğin kalıcı bir mutluluk sağlayacağını düşünmüyorum. Peki ya sen? 👀💗
Cevap
3Cevap
aşk ve güven sadece
Yemek bulaşık çamaşır cocuk sadakat sevgi saygı şefkat is para vs vs
Sokak röportajında sacini taramayan dayılar bile bakımlı kadin istiyor. Çoğu şekilci
soruyla görselin anlamını çözmeye çalışıyorum
Bence ikisinede önem veriyor erkekler güzelliğede sadakatede
Erkekler için güzellik ve seks
Kanka şu fotoyu sal mk
Bizim kızlar sadakat bilmez
Tamda ikiside diyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar