Güzellik & Bakım Beyler ıslak pembe dudak mı kuru ve koyu kıpkırmızı ruj lu dudakmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ve neden Beyler ıslak pembe dudak mı kuru ve koyu kıpkırmızı ruj lu dudakmı? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuru ve koyu kıpkırmızı rujlu dudak. Hatta öptüğünde dudağı ile öperek imzasını atsın isterim. 0 1 Yorumla djfurkan13 1 yıl Güncellemeni okudum. Zaten nedenini cevabımda belirttim. Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Salçalı dürüm ısırmış kenarları bulaşık dudak 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Rujsuz dudiş 0 3 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Nedensiz Yorumla Soran 1 yıl Iy Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Oy Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hangi dudak olduğuna bağlı üst mü alt mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım dudak normal işte Cevap sahibi 1 yıl Üst dudak mı
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kırmızı ruj 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 796 cevap paylaştı. Islak pembe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kuru ve koyu kıpkırmızı rujlu dudak. Hatta öptüğünde dudağı ile öperek imzasını atsın isterim.
Güncellemeni okudum. Zaten nedenini cevabımda belirttim.
Salçalı dürüm ısırmış kenarları bulaşık dudak
Rujsuz dudiş
Nedensiz
Iy
Oy
Hangi dudak olduğuna bağlı üst mü alt mı
Anlamadım dudak normal işte
Üst dudak mı
Kırmızı ruj
Önemlı olan tadı
Islak pembe
Nimet seçilir mi