bakır iyi olmuşta bu fotoğraf hiç gerçek gibi durmuyor. sanki yapay zeka üretimi bir ürün gibi. dudaklarda çok abartılı görünüyor. keşke daha gerçekçi bir fotoğrak kullansaydın zevkimiz kaçtı...
3
3 Yorumla
Soran
2 ay
Ay Allah aşkına paran yoksa vereyim de bi berbere git ya mağara adamına dönmüşsün o tip ne nası sakal nası saç o iğrenç
Kuzucum senın gbi küçük değil benim memeler fotoda ilüzyon yapmissin yarıdan kesşnce öyle büyük gözüküyor küçük bile olsa ben neyine imreneyim pembe benimki💋sen bana imren ben senin gibi kendimi sergilemeye ihtiyaç duymuyorum her erkek zaten bana hasta meme açma danda herkes hasta
Canım ben hem evliyim hem okuyorum sen benim derdimle yorma kendini. Çok güzel bir kızsın belli sadece çok efekt kullanmissin ya da dolgu yaptirmissin bilmiyorum hoş olmamış yoksa çok güzelsin
Yok profilime girip aile hayatımı vs arastirdin ya ondan dedim kasma diye yoksa gülmek güzel şey her daim güldürsün Allah yüzünü de hiç tanımadığın bir kadının profiline girip aile hayatıni vs okuman sırf laf sokmak icin kendi çapında gereksiz yani bunun yerine kitap okusan daha faydalı olur naçizane tavsiyem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bakır iyi olmuşta bu fotoğraf hiç gerçek gibi durmuyor. sanki yapay zeka üretimi bir ürün gibi. dudaklarda çok abartılı görünüyor. keşke daha gerçekçi bir fotoğrak kullansaydın zevkimiz kaçtı...
Ay Allah aşkına paran yoksa vereyim de bi berbere git ya mağara adamına dönmüşsün o tip ne nası sakal nası saç o iğrenç
Çalma çırpma Fake fotoyla iş yapmıyoruz en azından senin gibi 😂
Bugün de fake sanılacak kadar güzel olduğumu öğrendim 😻
alaksız ama çok çirkinsin belki efektsiz güzelsinidr ama burada çok çirkin duruyorsun
Anime 😄
Kumral yakışmış ta o duduaklar ne öyle nasıl şişirdin bence doğal halin bu halinden güzel
Doğal zaten büyük dudak doğuştan da olur neden bu kadar ön yargılı ve cahilsiniz ki
Cahillikle alakası yok şimdi herkeste dudaklar böyle botoks gibi
Allah'ın bana verdiği bir şeyle ilgili böylesine saygısızca bir yorum... Çok ayıp
O zaman baştan belirtsen Allah'ın yarattığı hiçbirseye laf demedim sadece şiş duruyor
Kimsenin yorumunu görmedin de benimkini gördüm
Yorumuna cevap verilmesini istemiyorsan baştan hiç yapmayacaksın. Napayım soruya dudağım dolgu değil Allah verdi mi yazayım neyin kafası bu?
Göz içlerini büyültmüş, takma kirpik eklemişsin güzellik shopu uygulamasıyla ve dudaklarımın doğal hali mi diyorsun :D
@OtakuBilge aferin kız takma kirpik doğru diğerleri yanlış, biraz daha stalkla 😄
diğerlerinin yanlış olduğuna hayatta inanmam çünkü görebiliyorum bu uygulamaları herkes biliyor
@OtakuBilge tüh ya keşke inansan 😭
Faceapp denen şey çıktı mertlik bozuldu shshs
@Güvenmikaldı f*işelik denen meslek çıktı annenle ortak oldun ahahaha 😃
Ahaha ezik
@Güvenmikaldı 😄😄
Memeni az daha aç erkekler beğenmesi için tek yapabileceğin sey bu🥺🤣
@Güvenmikaldı insanoğlu kendisinde olmayana imrenirmiş 😄
Kuzucum senın gbi küçük değil benim memeler fotoda ilüzyon yapmissin yarıdan kesşnce öyle büyük gözüküyor küçük bile olsa ben neyine imreneyim pembe benimki💋sen bana imren ben senin gibi kendimi sergilemeye ihtiyaç duymuyorum her erkek zaten bana hasta meme açma danda herkes hasta
Bülent ersoya dönmüşsün 💋
@Güvenmikaldı tamam al tüm erkekler senin olsun fazla gelenini annenle paylaş
😂
Bu dudak doğuştan olamaz ya. Birinin yüzünün yarısını öpebiliyor musun?
Anneni getir deneyelim çok merak ediyorsan 😃
Tercihler farklı demek 😂
Öyle 🤓
Bu ne çirkin bir Shop çok yapmacık eminim doğal halin daha güzeldir
Ablacım git kayınvalidenle, eşinle aranı düzelt sen ahahaha
Ay beni stakladin sen 😂😂😂
Kullanıcı adın seni yansıtmış gerçekten bu ne işsizlik 😂😂😂
Abla evlenip koca kaynana derdi çekeceğine okuyup meslek sahibi olsaydın benim işsizliğime laf edebilecek kadar vasıflı olabilirdin 😃
Canım ben hem evliyim hem okuyorum sen benim derdimle yorma kendini. Çok güzel bir kızsın belli sadece çok efekt kullanmissin ya da dolgu yaptirmissin bilmiyorum hoş olmamış yoksa çok güzelsin
Ahahaha
İltifat ediyorum kiz rahat ol kasma bu kadar bu ne ozguvensizlik
Gülüyorum kasma diyo ahahahahsh
Yok profilime girip aile hayatımı vs arastirdin ya ondan dedim kasma diye yoksa gülmek güzel şey her daim güldürsün Allah yüzünü de hiç tanımadığın bir kadının profiline girip aile hayatıni vs okuman sırf laf sokmak icin kendi çapında gereksiz yani bunun yerine kitap okusan daha faydalı olur naçizane tavsiyem
Aile terapisti öneririm
Terapi alıyorum zaten bence her insan bir uzmandan destek almalı
Aynen abla
Bu kız senmisin :D yoksa manken filanmı gerçeğe benzemiyor ama kumral yakışmış
Allah tan korkmak daha çok yakışır
Tek sorunun saçın olduğunu düşünmen daha büyük bir cahillik bence
Çok üstüne alınmışsın ama üzülme açıktan da devam edebilme şansın var okula 😃
Universte bitirdim canim bu kafayla biraz senin zor ama
Abla bence sen 30-35 yaşlarında, 3 çocuklu, kocası tarafından aldatılan ama buna susan, aile baskısı yüzünden de boşanamayan birisin ahahag
Gjdjfj ablasi daha o aşamaya gelemedim ya senin gbi vizyonsuz olsaydim ama muhtemel sonum bu olabilirdi
Bir söz vardır baktığın pencerenin yansimasi olucaksin, aynada gelecegini gördün heralde jfksjf
ikna oldum sayılır biraz daha kanıtlamaya çalış kendini 😃
Ben susuyum sen daha cok kendini anlat bence olmamis oyle ustundekileri de çıkar kendini daha iyi pazarlarsin boyle
Fotoğrafta shop var gibi duruyor.
Ikiside olur son yıllarda bakır moda
Kumral daha iyi.
Bakır daha güzel duruyor
o dudaklar ne aşko
Aşko ne ya AHAHAHAHS
Kumral
evinde uzaylımı var senin
Kumral yakışmış
kumral bence
Kumral tam oturmuş
O dudaklara o gözlere bütün renkler yakışır