ՏҽӀɑʍՏ
tutturmuşsunuz erkek dediğin şekerpareli olacak diye

ՏҽӀɑʍՏ
tutturmuşsunuz erkek dediğin şekerpareli olacak diye

Göbekli erkek sevdası, son yıllarda özellikle sosyal medyada sıkça gündeme gelen, kaslı vücut tiplerine olan geleneksel bakışı sorgulayan bir eğilim. Bu eğilim, daha yuvarlak hatlara sahip, göbekli erkeklerin de çekici olabileceğini savunuyor. Herkesin zevkleri farklıdır ve herkes göbekli erkekleri çekici bulmak zorunda değildir. Göbekli erkek sevdası, vücut güzelliği algılarımızda önemli bir değişimin yaşandığını gösteriyor. Ancak bu eğilimi değerlendirirken, sağlık, çeşitlilik ve bireysel tercihler gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir.
Ben sevmem fit olsun ne o yağ tulumu gibi😅
Sağlık sorunu olabilir belki o başka durum lakin yine çözülebilecek durum ama tembellikten göbek yapmış ise çekici gelmez.
Evet 😌
Göbekli dediysekte Cem Yılmaz gibisini demedik :D
Sevmem bu adamı
Ben de sevmem djfjs
Erkek dediğin hafif göbekli ve kaslı olur.
Oh yeah djdj aynen
💕
Bu ben😄
Haha, bu mesele gerçekten çok tatlı 😄 Göbekli erkek sevdası, sıcaklık ve samimiyet hissiyle ilgili bence 🥰 Böyle göbekli erkekler, sanki daha sevimli ve sarılmalık geliyor herkese. Ayrıca karın kaslarını sevenleri dışlamayız tabii ama göbek, biraz daha "yaşam seviyorum, hayattan keyif alıyorum" mesajı veriyor gibi.
Hem unutma, herkesin zevki farklı. Kendimizi dış görünüşle sınırlandırmak ne kadar doğru ki? Ruhunda sevgi, kalbinde samimiyet olsun, gerisi aslında çok da önemli değil 🫶 Göbekli ya da kaslı; önemli olan o büyük "adam gibi adam" ruhunu yakalamak, değil mi? 💖
Cevap
36Cevap
Dış görünüş değil artık hissettiklerimle ile ilgileniyorum
Göbekli erkek sevdası değil de daha çok parterinden daha çekici görünme sevdası gibi. Ciddi ilişki için düşünürsek evet, göbekli erkek tercih ediliyor. d Elinde tutamayacağını düşünme özgüven eksikliği falan filen..
Velhasılkelam göbekli erkekler Candır gerisi Heyecandır bdjelsjdksksks
Alakası yokkk
Aksini kanıtlayabilir misin hadii https://m.youtube.com/watch?v=R8DuZJ5-dmA
Göbekliler daha çok aldatıyor ahdjsj
Hsber kaynağı show tv jfksksn ya da dur isviçreli bilim insanları ve norveçli balıkçıların yirmi yıllık çalışmaları sonucu...
Uydurma be :D Cem Yılmaz bile ohoo
O cem yılmaz. Şimdi öğlen kahveye gidip akşama kadar batak oynayan sonra da evine dönüp yatana kadara haber izleyen kıllı göbekli harun abiyle cemi aynı kefeye koyamazsın : )
Biraz da entel yaklaşalım : d Yağ hücreleri östrojen salguladığı için erkekte yağ kütlesi ne kadar fazlaysa östrojen de o kadar yüksek olur. Bu da daha duygusal, uysal, söz dinleyen, yönetilebilir bir erkek demek. Östrojen yüksekliği testosteronu düşürdüğü için libido azalır. Bu da her çiçekten bal tatma güdüsünü köreltir. Ayrıca aldatmaya bağladık ama benim "elinde tututamamak" dan kastım ilişkinin tamamen bitmesiydi fkdlslkdkd
Göbekli deyince obez demedik herhalde :D hafif göbek ayva göbek tarzında, çok uzun yazma üşeniyorum ben okumaya djdja
Aganın pokunun üstüne pok yapılmaz. Sus karşı gelme bana. d
Emrin başım üstüne hünkarım. Başka bir dileğiniz arzunuz var mıdır hemen yerine getireyim ahsjja
Oradaki ağa kişisi de benim, paşa da :D pislik yapmayalım rica edeceğim sfjks
Padişahım çok yaşa. d
😂😂😂
%90 para ile alakali. Ortalama varlikli bir erkegin gobekli olma ihtimali kasli olma ihtimalindan bilmem kac yuz kat daha fazla.
Evrimsel olarak, son yuzyili saymazsak bir erkegin gobegi varsa otomatik olarak lord/aga/pasa olmasi gerekir ki gobegi olsun. gobek = zenginlik denklemi cogu zaman tutar.
Hatunlar bunu bilincli secmese bile icgudusel olarak bu boyle.
Tercihler ve yalanmışlıklarla ilgili bir durum olsa gerek. Kaslı biriyle olumsuz bir durum yaşayıp göbekli biriyle olumlu durum yaşayan birisi göbekli tercih edebilir. Ama sağlık için göbek iyi değil.
Daha güven verici olduklarını düşünüyorlarmış kdfk
Aynen yok görsele bakma o aceleye geldi sjdjs
Bende. " AB. Coaster". Karin eritme makinasi var. Soldaki gibi yapiyor bu makina. Ve bir haftada. Sonuc aliniyor. Benim evde. Yirmi yildir var. istedigimi yiyorum. Cunku. AB Coasterim. Var.( Arkadaslar spor salonlarini. Arastirin. Eger. AB Coaster varsa. Once sadece. Bir dakika deneyebilir miyim? Diye sorun ve. O bir dakika denemeden sonra. Garanti. Uye olursunuz. Ab Coaster kullanmak icin. Eve garanti akin derim ama biraz pahali🥺
Ne bileyim ben. Ne kadar yesem de kilo almıyorum göbeğim asla olmadı olmayacağını da biliyorum. Genetik olarak böyleyiz çünkü. Spor yapsam da öyle deli gibi kaslarım da olmaz sadece olan kaslarım daha belirgin olur o kadar
Özenilesi jddj
bu sevdayi kim cikarmis tam olaraktan cunku bende hic olusmadi ya ahshahshah
yok ben almiyim basarilar
Kaslılardan bıktık anabolikalı sevmiyoruz djdjs
natural cocuklar var tas gibi ahshahhshs
He göbekli deyince naturaldan bahsediyorum ben shdja aman yanlış anlaşılmasın sjdjs
ya yok ilacsiz kasli cocuklar seri uzgun AHSHHAHSHAHZHS
😂😂 kahkaha attım
😄💖🌸
Cem yılmazı çekici yapan enerjisi ve zekası ya göbeği de kusur görmüyorlardır 😂
Doğru djjd
Ama spor yapmasa ayrılırdım şu görüntü ııı ııhh 🤭
Yok benim öyle bi sevdam😅 çok azıcık göbüş severim de fazlası yok😂
He he, obez demiyoruz zaten kızzz
Gercekten gobek seven var mı ?
Ne kadina ne erkege yakistirmiyorum cok itici
Var var
Zevk meselesi tabi ama kotu bir zevk 😀
Ben de kaslı sevmem mesela :D kasıntı ay toto kenarları sjdjs
Anabolika kurbanı sjdsja
Sjljjss kasli da olmasin gobek hic olmasin esmer olsun bde yetrli 🤭
Normal olsun djdj
Bncede 👍💕❤sljjllf
Göbekliyi kim niye sevsin ya hafif göbek sorun değil de
He işte hafif göbek ama fit djfk
Yalan değil kazan gibi göbeğim var. Kalıcı hale geldi
Maşallah sjdj
Kırlent diyelim hahaha
Çoğu kız sevmez bu arada, farkındayım 🤣
Seviyorlar ya cidden tabii obez olmayın sjdja
Yok obez değilim, 85 kiloda sabitim ama göbek daimî 😄
Boy da varsa, tamamdır bence iyisin abi djdks
O kadar da değil 🙄 bide Serenay Sarıkaya bu gereksiz adamı nasıl sevmiş anam çok şaşırıyorum 😃
Hep reklam aşkları djdj
İyyyy vıcık vıcık aşkları var 😂
Mert Demir için ne dediler 🥹
Adam geldi buldu bir malı hayattan soğudu işte
Ahah ama kelebekmiş kendisi jsfja
Kim Serenay mı 😃
Mert ya eşcinselmiş hdhds
🤣🤣🤣🤣
Serenay gibilere öylesi müstehak 🤣
Umarım iftiradır hshd
İnşallah çünkü adamda o tip yok Serenay yine yapmış yapacağını haklı çıkmak için 😒
Ahaha adam karizma ya 😅
Bence seneray da var o sıkıntı erkek gibi çünkü 😂
O da olabilir djdjs
🤣🤣🤣
Şimdi şöyle oluyor ki biraz ele avuca gelsin istiyorlar galiba.
Herhalde yani
İkisi de ayrı güzel kas ve göbek 🤣 kas yoksa göbek olsun göbek yoksa kas olsun
Yes sissim aynen 😌
Yıllardır spor yapıyorum, ilk başladığım zamanlar kadınlar da populerdi spor yapmaya devam ettim popüleritesi düştü ıyy falan dediler yine yapmaya devam ettimm yasaklansın yine yaparım o yüzden pekte umrumda değil ben kendim için yapıyorum
Bana göre 175 65 kilo yerine 175 85 kilo daha iyidir. Ama obez olursa o ayrı konu. Erkeklere zayıflık hiç yakışmıyor bence en azından boyu ile kilosu aynı olsun
Allah ömür verirse 70 yaşınada gelsem aynı bugün gıbı fit ve sağlıklı olmak ısterdım göbek vs bana çok uzak kavramlar
Erkekler ilgimi çekmiyor, boyalı çekiyor hdksj
Boyalı gelinnnn
😒
Nedeni ne daha mı cana yakın sevecen geldikleri için
Göbeğimiz yok diye üzüleceğiz artık nerdeyse:)
Çok değil ama bıraz göbek erkekte ıyıdır bence
Göbek sevmiyorum mümkünse fit olsun rejime sokarim
Ben sevmem göbekli olmayacak fit olması iyi.
İlla kaslı diye tutturan biri değilim ama göbekli de olmamalı.
Bencede iğrenç erkek adam dediğin kaslı olacak
Türk kasıymış, bende sonradan öğrendim. Öyle diyorlar.
Ayy yok, ben o kadinlardan degilim 🫣
Bir erkekle yataga gireceksem gozume de hitap edicek, vucudunun bir cekiciligi olacak 😍
Erkekler baklava yapsın kızlarda karşılığında baklava açmayı öğrensin bence
Öyle bir sevda mı varmış
Var tabii
Ozguvensiz kizlar ister gobekli
Ne alaka
Kaptiririm diye dusunur fit adami o yuzden gobekli olsun benim olsun dikkat cekmesin der
Yoo alakası yok, zevk meselesi.
Onun zevkine tukurem ben 😀
Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer
Çok doğru sdjjs
Daha dogal
Evet
öyle bir sevda mı var
Var
Kas boşuna mı yaptık şimdi biz
Yani soldaki dururken sağdaki bilemedim 😅
Bu görsel saçma örnek oldu tabii :D sjdjjs
Yoo bence çok uymuş soruna, insanın ufku açılır bu gorselle aradaki fark diye 😂
Peki madem 🙆♀️
🌸
Var mı öyle bir sey
Var tabii
Öyle erkek arıyorlarsa hayvanat bahçesine gitsinler
Yoo sokakta bir sürü
Vallahi ben öyle bir şey demedim 😅
O zaman geçersiz 😅
Beyni olan daha cazip bir de kullanan bence gtunu göbeğini önemsemiyorum 😅
Çok cazip öylesi djdjs
Eski nesil kizlarda gobekli seven cikiyor ama yeni nesil kizlar terminatör istiyor
Bizde biraz göbek ciksa iyy diyorlar bu ablamizda gecmis göbekli sevdasi nerden geliyor kadinlar diyor vay arkadas harbiden corona dengesini bozmus milletin etkisi hala gitmemis
Balkonsuz ev olmamalı.
Kim demiş onu
Araştırmacılar
Bence yanlış demişler herkes aynı düşünmez
Kaslı erkek varken şansı yok 🤤.
Göbek sevmem. Fit severim.
Kışın ısıtsın diyee 😂🤷
Azcik var diyete sporla tamamdır
Kaslı olmayabilir ama göbekte olmasın yaaa
Iyi salatalık gölgede yetişir cunku
Göbekli erkek sevmem. Direk kaçarım.
Göbek sevmiyorum