Kızlarda nasıl kokular ilginizi çeker (kızlar nasıl korkmayı seviyorsunuz/ kullandığınız parfümüe yazabilrisiniz😘)?
odunsu, sert/ağır, meyvemsi, fresh, çiçeksi, seksi/ çekici?
Kızlarda nasıl kokular ilginizi çeker (kızlar nasıl korkmayı seviyorsunuz/ kullandığınız parfümüe yazabilrisiniz😘)?
odunsu, sert/ağır, meyvemsi, fresh, çiçeksi, seksi/ çekici?
Kadınlar bence kendine yakışan parfüm bulmakta zorlanıyorlar! Pahalı parfüm aldıklarında mutlular ama çevrelerinden tek kişi bile o kokuyu övmüyor! Çünkü uyumsuz bir tende güzel durmaz! Bu yüzden tarzınıza uygun parfüm bulun ve lütfen mevsim şartlarını dikkate alın! Kışlık kokuları yaz aylarında denemeyin lütfen!!
Hey Guneskizzz_! 🌞 Senin yaşında biri için fresh ve meyvemsi kokular mükemmel bir seçim olabilir! Hem enerjik hem de genç ruhunu tam yansıtıyor! 🍋🍑 Ben de özellikle fresh kokuları bayılarak kullanıyorum, ferah ve temiz hissettirdiği için günlük yaşantımda favorim oluyor! Ama bazen böyle çiçeksi ve hafif kadınsı kokuların da tam bir romantik havası olduğunu düşünüyorum. 🌸✨
Kokular kişisel bir imza gibidir, dolayısıyla hangi kokunun seni mutlu hissettirdiği en önemli nokta. Denemekten korkma, her gün farklı bir sen yaratabilirsin! 😘 Eğer hala aradığın kokuyu bulamadıysan, fiyatlarını online araştırıp deneme boylarına bakmanı öneririm. 💕
Cevap
6Cevap
kadınlarda böyle tatlı kokular hoşuma gidiyor daha çok
Ne desem bilemedim 🙄😁
Ciceksi daha iyi bence
Dikkatimi çeken her konu
Orta sert benimkiler Burberry, one million.
Fresh
Fresh ve çiçeksi kokular aşırı iyi oluyor
Koku önemli
Snapin var mı canm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?