Güzellik & Bakım Senin kokun nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bitmiş de almaya geldim.😁Benimkisi.. Bıcı bıcı yaparım dalinle.🐣🐥 Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @livaneli🤍🐣 Senin kokun nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 802 cevap paylaştı. Dalin taramayı kolaylaştıran saç spreyi ve bebek kolonyası favorim. ❤ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oh mis 🐣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Dalin severdim kokusunu sdfsd :D ama şu an yağmur kokusunu daha çok seviyorum ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl ☺️
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç derisine zarar vermediği için ben johnsons baby kullanıyorum 2 8 Yorumla madina1 +1 yıl aa aynıyızz djdj Yorumla Soran +1 yıl Doğru seçim 🙃 Yorumla Carlosroberto +1 yıl Arada arkadaşlarım senden bebek kokusu geliyo diyip koklayınca çok komik oluyo ama 😂 Yorumla madina1 +1 yıl Önemli olan sağlık boş ver 😅 Yorumla Jungkookunkarısı +1 yıl Peki iyi temizliyor mu? Yorumla madina1 +1 yıl Evet Yorumla Carlosroberto +1 yıl Temizlerde profil isminde baya komikmiş 😀 Yorumla Jungkookunkarısı +1 yıl 🙂 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ayyy bunun kokusuna bayılan alan bi ben değilmişim aşırı sevindim🐣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😊🧚♀️ Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl senin kokun başka boş ver louis gucci prada kckxkx 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İyiydii😁 Yorumla axiakrep +1 yıl çekene sormak lazım iyi mi kötü mü ahahah Yorumla Soran +1 yıl Sor bakalım ne diyor djskd Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Var, en odunsu ve keskin koku.Bargello 662. 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Eveet biliyorum, güzel bir koku🙃 Yorumla obiralfa +1 yıl Kişiliğimle uyuşuyor, otoriter ve sert. Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel. Yorumla obiralfa +1 yıl Parfümeri ile ilgileniyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Yo hayır pek değil Yorumla obiralfa +1 yıl Kokuyu nereden biliyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl Erkek kardeşim de bargello kullanır. Yorumla obiralfa +1 yıl Sizin yaşınız doğru mu? Yorumla Soran +1 yıl 22 yaşındayım Yorumla obiralfa +1 yıl Küçükmüşsün, oğlumun yaşındasınız sayılır. Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi☺️ Yorumla obiralfa +1 yıl Benim oğlum üniversitede okuyor, İngilizce finans okuyor Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla obiralfa +1 yıl Siz de mi üniversitede okuyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl Evet bende okuyorum Yorumla obiralfa +1 yıl Bölüm? Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Bici bici yaparim dalinle mis gibi kokarim. Mis gibi kokarim dalinle hahaha. Zwitsal enfesssss 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tişikkirlerrr🐣🧚♀️ Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Ben hahaha nin yerine baska bir sey yazmistim ya sjbshdd Yorumla Soran +1 yıl Pekimm Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dalin sevemedim bir türlü ekşi kokuyor :D Vanilya kokusunu severim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme bebek gibi ☺️ Yorumla
sarısusam Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tatlı meyve kokuları kullanıyorum. Çoğunlukla şeftali kokulu vücut spreyleri ve parfümleri. 2 0 Yorumla
afrodit-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Chanel chance senelerdir vazgeçemediğim parfümüm 😍 1 0 Yorumla
Mugsy Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Etrafımda ki herkesin yeter artık büyüdün demelerine rağmen tercihim DALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ohhh duysunlar 😄 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Portakal çiçeği 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzell Yorumla
Jungkookunkarısı Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 84% +1 yıl Sevdiğim insanın kokusu🥺💜 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa🥰 Yorumla Jungkookunkarısı +1 yıl 🥰 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl çilekli duş jeli bide şakayık kullanıyorum güzel oluyor bi ara çikolata aromalı kullanıyordum 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Avon for away ve Little black.🤌🫶 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌸🧚♀️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kapaktaki reyon daha güzel 🤣 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dikkatlisiniz☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Algıda seçicilik diyelim Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı. Johnson's baby ama bazen de dalin 1 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Johnson's baby 🌸 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bebek🤍 Yorumla madina1 +1 yıl 💜🌸 Yorumla
TrabzonDükü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl istediğim kokuyu hala bulamadım. önerin var mı? 1 5 Yorumla Soran +1 yıl www.google.com/searchBu baya güzel bir koku Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Kalıcılığı nasıl ama? Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tiner ve bali 🖤 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😳😳 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kiloluk dalinleri ilk defa görüyorum 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Gül suyu 1 0 Yorumla
Crazydonjuan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Sen civciv misin 😛 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaa🐣🙃 Yorumla Crazydonjuan +1 yıl Nesın sen 😃🤔manyk Yorumla Soran +1 yıl 🐣☺️ Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. One million 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Titan kokusu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Dalin taramayı kolaylaştıran saç spreyi ve bebek kolonyası favorim. ❤
Oh mis 🐣
Dalin severdim kokusunu sdfsd :D ama şu an yağmur kokusunu daha çok seviyorum ben
Yaa ☺️
☺️
Saç derisine zarar vermediği için ben johnsons baby kullanıyorum
aa aynıyızz djdj
Doğru seçim 🙃
Arada arkadaşlarım senden bebek kokusu geliyo diyip koklayınca çok komik oluyo ama 😂
Önemli olan sağlık boş ver 😅
Peki iyi temizliyor mu?
Evet
Temizlerde profil isminde baya komikmiş 😀
🙂
Ayyy bunun kokusuna bayılan alan bi ben değilmişim aşırı sevindim🐣
Ne güzel 😊🧚♀️
senin kokun başka boş ver louis gucci prada kckxkx
İyiydii😁
çekene sormak lazım iyi mi kötü mü ahahah
Sor bakalım ne diyor djskd
Var, en odunsu ve keskin koku.
Bargello 662.
Eveet biliyorum, güzel bir koku🙃
Kişiliğimle uyuşuyor, otoriter ve sert.
Ne güzel.
Parfümeri ile ilgileniyor musunuz
Yo hayır pek değil
Kokuyu nereden biliyorsunuz?
Erkek kardeşim de bargello kullanır.
Sizin yaşınız doğru mu?
22 yaşındayım
Küçükmüşsün, oğlumun yaşındasınız sayılır.
Gerçekten mi☺️
Benim oğlum üniversitede okuyor, İngilizce finans okuyor
Ne güzel 😊
Siz de mi üniversitede okuyorsunuz?
Evet bende okuyorum
Bölüm?
Bici bici yaparim dalinle mis gibi kokarim. Mis gibi kokarim dalinle hahaha. Zwitsal enfesssss
Tişikkirlerrr🐣🧚♀️
Ben hahaha nin yerine baska bir sey yazmistim ya sjbshdd
Pekimm
Dalin sevemedim bir türlü ekşi kokuyor :D Vanilya kokusunu severim
Öyle deme bebek gibi ☺️
Tatlı meyve kokuları kullanıyorum. Çoğunlukla şeftali kokulu vücut spreyleri ve parfümleri.
Chanel chance senelerdir vazgeçemediğim parfümüm 😍
Etrafımda ki herkesin yeter artık büyüdün demelerine rağmen tercihim DALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Ohhh duysunlar 😄
Portakal çiçeği
Güzell
vanilya ve orkidenin, sıcak uyumu..
Sevdiğim insanın kokusu🥺💜
Yaaa🥰
🥰
çilekli duş jeli bide şakayık kullanıyorum güzel oluyor bi ara çikolata aromalı kullanıyordum
Avon for away ve Little black.🤌🫶
🌸🧚♀️
Kapaktaki reyon daha güzel 🤣
Dikkatlisiniz☺️
Algıda seçicilik diyelim
Ahahahah
Bende Dalin kullanıyorum:)
Head Shoulders mentol ferahlığı
zeytinyaglı sabun kokarım bende :D
Johnson's baby ama bazen de dalin
Clear man palmolive sport
Johnson's baby 🌸
Yaa bebek🤍
💜🌸
istediğim kokuyu hala bulamadım. önerin var mı?
www.google.com/search
Bu baya güzel bir koku
Kalıcılığı nasıl ama?
Güzel
Teşekkürler
Rica ederim
Tiner ve bali 🖤
😳😳
Kiloluk dalinleri ilk defa görüyorum
Narciso rodriguez for him :)
Pudra kokusu
Şeker kokusu.