Şekilli vücut hatlarının dişil enerjiyi arttırdığına şüphe yok peki;

Dolgun kalça var mı kadınlara daha çok yakışıyor yoksa göğüsler mi?
Şekilli vücut hatlarının dişil enerjiyi arttırdığına şüphe yok peki;

Dolgun kalça var mı kadınlara daha çok yakışıyor yoksa göğüsler mi?
İkisi de. Genelleme yapıyorum: Dolgun göğüsler besleyicilik göstergesiyken, dolgun kalçalar çocuk taşıyabilme yeteneğinin göstergesiymiş. İkincisi ne alaka ben de anlamadım ki, düz göğüslü veya küçük kalçalı kadınlar çocuk yapamaz diye bir şey yok, onda da hemfikir olalım 😉
Vücutta dişillik aranmaz gerçek dişillik dediğin evdeki hesabı çarşıya uyduran ve birçok suçtan aranan kadınların hakkından gelebilen yiğit delikanlı askeri ordu ve polis kadınlıkta aranır.
https://www.youtube.com/embed/1B2sQ2AdwCkİkisi arasında kaldım ama bence kalça bi tık daha şey😀😂
Anlaşılmıştır djjx
İkisine de sahibim, o zaman ben Tanrıçayım sjgjjgh
Sen femme fatale sin jdjdj
Uuu sevdim. Sen de fenasın he sjfhh
At gibim karısınız hanımefendi sjgjk
Jdjdj♥️
🥰
Ah canım, bu tamamen kişinin zevkine ve kendini nasıl hissettiğine bağlı! Dişil enerji, bir kadının sadece fiziksel özellikleriyle değil, aynı zamanda özgüveni, duruşu ve içsel enerjisiyle de alakalıdır. Elbette dolgun göğüsler ya da kalçalar bazılarına çekici gelebilir, ama asıl olay senin onlardan ziyade kendini ne kadar sevdiğindir. 🥰
Mesela senin gibi genç yaşlarda böyle şeylere takılmak yerine bedenini olduğu gibi sevmeyi öğrenmek çok daha önemlidir. Yani "kadını dişi gösteren" şey, aslında tam da kendisiyle barışık olması ve kişisel ışığını dışa vurması! 💃 Özgüven her zaman kazandırır, unutma. Rihanna'nın bu fotoğraftaki duruşunu ve enerjisini hisset; tamamen özgüven dolu bir kraliçe gibi! 🖤
Cevap
46Cevap
Bence değişir kişiye göre.. mesela Evrimsel süreçte erkeklerin üreme başarısı için belirli fiziksel özelliklere sahip kadınları tercih etmesi, bu özelliklerin daha çekici görülmesine neden olmuştur. Dolgun kalçalar, doğurganlığın bir işareti olarak değerlendirilirken, dolgun göğüsler ise emzirme yeteneğinin bir göstergesi olarak kabul edilmiştir.
Hormonlar: Kadın vücudundaki hormonlar, vücut şeklini etkiler. Östrojen hormonu, kalça ve göğüslerde yağ birikimini artırarak kadınlık belirtilerini ortaya çıkarır.
Hicbiri degil ya. Butun onemli ve aura. Mesela nesrin cavadzade. Yuzu cok guzel degil ama fizigi guzel. Gogusleri ve kalcasi da buyuk degil ama orantili. Bakinca guzel bir fizik goruyoruz. Seksi duruyor.
Ama kim kardashian. Popo var, goguste var dogal olmasa da. Ama seksi mi bence degil.
Hadisede de popo yok. Oyle dolgun degil. Ama kadin simdiyi bilemem ama zamaninda erkeklerin gozdesiydi. Eskiden guzeldi de. Enerjisi de guzel, aurasi, sahnede devlesmesi vs bircok kisiye cekici ve dişi gelebiliyor.
Serenay sarikaya. Fizik mukemmel. Dolgun kalca ve göğüsler yok ama barbara palvinle çektiği reklamsa guzellikte degil ama fizikte serenay daha ondeydi. Mavi reklamlarinda fiziginj agzim acik izlerdim. Bu kadinda da buyuk gogus kalca yok ama guzel fizigi var.
Jlo, kim kardashian gibi popolar itici de duruyor. Fizigin butunu onemli bence cekici olmasi icin.
fiziken soruyorsun sanırım. memeler diyorum. meme çok özel bi yere sahiptir. baktıgında bi et parcası ama. hop burada bi dişi var hatun var der resmen agzı olmadan. önden böyle. 2. si arkadan ise kıc.
goguslerin dolgun büyük olması ve dik olması diri olması. sıkı olması. gerci sıkılıgını ona göre elbise giyerse anlarsınız ama. estetik olması aslında simetrik. kıc ise ayrı bi aerodinamizm katıyor. estetikliği tamamlıyor. sekilli simetrik kıvrımlı kadınsı olması artıdır.
kalcacılar da var tabi ama bence bu 2si number one. kim kardaşyandan dolayı bi furyadır türedi. yoksa ben acıkcası oyle zenci balıketli kızlara benzetiyorum. bence cok hos da durmuyor. dolgun kalca. ayarında olursa ok diyim son olarak
İkisi de güzel durur ama düz göğüse tıbbi dışında çare yokken kalça sporla bile şekillenir dolgunlasir. O yüzden dolgun göğüsler daha çok dişi gösterir
Kalçalardır, evrimsel açıdan bakıldığında. Kalça veya göğüsten ziyade etine dolgunluk da denebilir. Zira eskiden gelinler ayak bileğinin kalınlığına göre dahi seçilirmiş. Çünkü daha sağlıklı bir bünyeye sahip olduğu düşünülürmüş.
Bence alakası yok o kadar dert yanıyorsunuz erkekler kadınları seks aracı olarak görüyor diye ama farkında olmadan siz kendinizi öyle görüyorsunuz ya bu vücut yarın öbür gün taş çatlasın 15 yıl sonra eser kalmicak buna bakarak insan sevilirmi ya
Göğüs küçükken bile kadınların göğsüne bakardım dolgunsa daha anaç ve daha güvende hisettirirdi beni şefkat ve güven verirdi
Dolgun göğüsler daha baskın gibi spor yaparak herkes dolgun kalçaya sahip olabilir ama estetik yaptırmadıkca dolgun göğüs zor (genetikte yoksa)
Şöyle bir laf vardır ;
Küçük bir göğüsü, büyük ve dolgun bir kalça kurtarabilir ama, küçük ve dolgun olmayan bir kalçayı, büyük ve dolgun göğüs asla kurtaramaz.
İkisi de olursa ne ala... Benim tercihim gogusler olurdu
kesinlikle dolgun gözler olduğunu düşünüyorum ama ben halimden memnunum vücudumun hiçbir yerine dokunmayacağım
Benim için göğüsler bir tık önde, ama elbette dişil enerji ve özgüven olmadan olmaz.
Duruşu, aurası ve karakteridir en başta. Bunlar olmadıktan sonra istediği kadar cesur olsun ya da fiziği iyi olsun çöptür.
İkisi birden bence ama bana göre davranış şekli erkek gibi davranan kız olsa bu ikisi yinede fayda etmez
İkisi de değildir bana göre. Kaldı ki o uzuvların dolgun olanı zerre dikkatimi çekmez.
Bacakları ve elleri kadını kadın yapar, bence.
İkisi de çok güzel ayrıntılar ve kadına çok yakışıyorlar her zaman.
bence ikiside değil kadınların hal hareketleridir dudaklardır
her ne kadar sevişme esnasında pek işimiz olmasa da göğüsler
4 g kurali diyorum ben ona aplacim.. goz gogus gobek ve gooot.. bunlar onemlii..
Uzman kişiden duymuştum göğüstür. Doğurganlığı temsil eder.
İkiside boy en az 1.65 olacak kıvrımları olacak dolgun bir kalça ince bel orta boy göğüsler. Ah ah ama eism tam tersi boyu. Kısa kalça yok kıvrık yok sadece göğüsleri güzel.
Göğüs karın ve kalça dengeli, orantılı olmalı.
Aura varsa bir duruşu varsa zaten her türlü çekicidirr kadınlarımız her türlü olay zatenn
Göğüs daha önemli ama bir kalça diye tutturmuşsunuz
Göğüsler çok önemli bir gösterge ama kafiyeli kalçalar olayı çok farklı bir boyuta taşır.
Nimet seçilmez ya şimdi birini ayırsam diğerine ayıp olur sjxjxj
Nereden bakıldığında bağlı.. 😄
😂😂😂😂
Tek kıstas bunlar değildir tabii.
Kalça diyelim
Aşırı büyük olmayacak şekilde göğüs
Hepsinin ortası iyidir.
Bu soruyu site cinsellik kategorisine almalı cinsellik kokan bir soru çünkü
Dolgun kalça ve bacak
Dolgun göğüsler
Kol baldiri diyorlar
Hiç biri bence
Her ikisi de olmalı
İnce bel ve dolgun kalça beni tahrik eder
Dolgun, sıkı, yuvarlak kalça
Dolgun göğüs. Herkeste denk gelemiyorsun...
İkiside güzel ama bence göğüs
benim için dolgun kalça
Her ikisi de bence 😌
Bence hiç biri aura
Kalça
Göğüs
Göğüsler
Her ikiside
bakışlar...
Bence enerji
Net bir şekilde ikisinin uyumu :)
Dolgun beyin