simdi ben 2 yil once falan kirpik dudak burun efekti falan kullanıyodum tiktok vidoesu falan işte neyse Şu an efekt yok sadece filtre var oda purussuzlesitirici yani biraz dudak buyutme ama gerçekten az kendimi begeniyorum 2 yil onceye gore de daha guzelleştim zaten asil konuya geliyim ben instagrama story attim ama fotoğraf gecen yazdan kalma kaslarimi baya inceltmistim o zamanlar fotoyu atarken sadece kas kalınlastırdm cok az bide tellerimden dolayi dudagım biraz sola kaymıs onu duzellttim falan story attim fotoğraf cok iyi yakın arkadasım zaten secti ve bana benzemese soyler hani ne efekt var ne filtre sadece küçük oynamalar yaptım makyajlıyım tabi eyeliner falan var bi arakdasım profildeki kim yazdi gerçekten kalbim kırıldı yani beni sadece okulda goren bi arkadasım bunu yazan okuldada maskara biras kapatici giden bi insanım ki bu 7 saatte zaten siliniyo yani okulda aman aman guzel gozukmuyorum böyle demesi kalbimi kırdı ozguvenimin düşmesini de istemiyorum ama üzüldüm kafama taktim bi sey der misiniz😐😐
İçimi rahatlatir mısınız:))?
Güncellemeler
1 yıl
!!! Bunu diyen erkek bir arkadasim!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok takma derim ama filtre işleri dozunda kullanılmalı özgüven olarak da daha çok öyle foto atabilirsin sen kendini beğeniyorsan umursama insanları
Efektle filtre biraz daha farklı efekt tamamen değiştirebiliyor ben sadece dudagımı duzeltmiştim fotoda bide bi yıl onceki resim diye kaşlarımı biraz kalın yapmıstım filtre bile yoktu bilmiyom uzuldum
Yani çok anlamıyorum o işlerden kb ama efekt ile kendi haline biraz daha çevirmişsin anlaşılan ve o laf atmış ama onun laf atması seni çok üzmesin senin yüzün efekt ile de düzelmez diyip kalbini kirabilirsin
Evet doğru anlamışsın bi yıl onceki fotooydu suanki halime cevirdim sadece ama işte🤷🏻♀️😐
Moralini bozma salla gitsin
Kulanıcı adını yaz sana
Ne içiinn
Sen yaz ben sana anlatacam
mminaalr
Takım atdım geri takib at sana